Американски колеж - четиринадесета тема

• 56 189
  • 762
  •   1
Отговори
# 285
Средноаритметично по 25 на ден, още 225 до края, общо 575. Grinning
Аз като един истински математик да сметна Wink

# 286
  • София
... И след края още поне три дати, на които позволяват записване за изпит. Ще видим тази година как ще е, нали за пръв път записването за изпит е онлайн.

# 287
  • Sofia
Предпочитам, че все още чакате информация за входящите номера.
Към 19 февруари - 350.

това е броя общо на децата, т.е. момичета и момчета заедно ?
Някой спомня ли си миналата година броя на регистрираните деца за изпита...
Ние днес подадохме заявлението си за регестрация и сега сме в очакване Simple Smile

# 288
Някой спомня ли си миналата година броя на регистрираните деца за изпита...
В първи пост на темата са.

# 289
  • София
Влизането в колежа е лесно, 8 клас също ... масовизирането му сваля нивото, но то винаги е така количество за сметка на качество ...

# 290
Ти пък се изказа... обобщение от последна инстанция, всички американци са тъпи, а всички руснаци са алкохолици... така звучиш.

# 291
Bliss, Кортезов приема на 3 места- ☑до СМГ, в къщата му в ☑Орландовци, до ☑Пирогов.Понякога го подпомага и синът му.
Моята дъщеря(АК-випуск 2018), която не беше особен фен на математиката, в 7 клас заобича предмета, благодарение на Кортезов.Впоследствие е била на няколко консултации при него за кандидатстване в Кеймбридж, където учи в момента 1-ва година Computer science.

По български език беше на уроци при В.Димова, по-малко от 4 месеца ходи.

Много благодаря! Рано ми е, но обичам да съм подготвена с инфо.

# 292
Влизането в колежа е лесно, 8 клас също ... масовизирането му сваля нивото, но то винаги е така количество за сметка на качество ...

Съмнявам се последните 10 години да има съществени промени в нивото, а сравнения с първите випуски от преди 20+ години са излишни за родител взимащ решение днес. 

# 293
  • София
Доколкото виждам, ЛориХю има  осмокласник или деветокласник в момента  в Колежа, което преди това е било в СМГ. Да, деца от МГ  по-лесно влизат. За качеството и количеството бих спорила, но не тук е мястото.

# 294
352 номер от вчера надвечер

Е как няма да влизат по-лесно, тежестта на математиката е по-голяма. А и ударно са учили математика последните няколко години.

# 295
  • Sofia
Знаете ли колко време отнема отговора на Колежа след подадено заявление?
От вчера чакам с притаен дъх Simple Smile

# 296
  • На топло в неговото сърце.
Аз подадох документите в Събота точно на рождения му ден,още в Понеделник ми върнаха,че има проблем с снимката/трябва да е без печат върху нея/.Веднага коригирах и на следващия ден ми изпратиха рег.номер и информация за деня на изпита!

# 297
  • Sofia
ще се опитам да запазя самообладание до края на работния ден Wink в очакване на имейл

# 298
Около ден беше при нас.

# 299
  • София
369 от преди малко. На мен ми отговориха за проблем със снимката за около час. Веднага пратих друга и пак до час вече имах линк за плащане.

Общи условия

Активация на акаунт