Американски колеж - четиринадесета тема

• 55 627
  • 762
  •   1
Отговори
# 510
Какво е "вчера"?

# 511
  • София
Да върна малко фокуса върху горещата тема - няма ли колежа по някакъв начин (имейл) да ни уведоми за изпита (начало, къде, какво т.н)? Или съм пропуснала нещо? Да не го е писнало при кандидатстването? Може и да изпратят утре информацията...как е било предишните години? (Прочетох статията на Данибон)

# 512
  • София
Миналата година изпратиха подробна информация по мейла 2 дни преди изпита.

ПП. "Вчера" е култов български филм.

# 513
Да върна малко фокуса върху горещата тема - няма ли колежа по някакъв начин (имейл) да ни уведоми за изпита (начало, къде, какво т.н)? Или съм пропуснала нещо? Да не го е писнало при кандидатстването? Може и да изпратят утре информацията...как е било предишните години? (Прочетох статията на Данибон)
Трябва да получите указания на и-мейла, който сте записали във формата за кандидатстване. Ако не получите до утре наобед  - позвънете на някой от тези:
Тел.: (02) 434 10 08, 434 10 10, 434 10 11
По наше време, освен мейла, получавахме и указания на хартия при записването за изпита.

# 514
Благодаря, не знаех.

# 515
Е, братче, не го очаквах от тебе, гледай го в ютуб. Култов филм от соца Grinning И големият майтап е, че става дума за ловешка гимназия, а не за софийска, в която са учили децата на елита. Има в нета и книгата на Владо Даверов, по която е филмът.

# 516
Ей, имам чувството, че родители на настоящи колежани са в пъти по-пренатегнати от тези на кандидатстващите.
Освободете малко парата, де! По възможност не тук!

# 517
  • София
Ей, имам чувството, че родители на настоящи колежани са в пъти по-пренатегнати от тези на кандидатстващите.
Освободете малко парата, де! По възможност не тук!
Ами, напротив Simple Smile. Аз пак да питам:  кога да пускам жокера? Сега в събота? Аз самата го бях получила на 5ия ден след изпита...

# 518
  • Sofia
Събота е най - добре Simple Smile

# 519
  • София
Кандидати, имате поща  Wink Sunglasses

# 520
Моля, сравнете с указанията отпреди години и кажете дали има нещо ново.

# 521
  • София
Здравейте,
Преди време имаше пост, че форумските деца са с късмет, та да се чекна и аз " за всеки случай" Simple Smile
Насочили сме се към АК, тъй като не мисля, че ще издържим МОН още 5 години. Определям дъщеря ми по-скоро като артистична и зубрене и преповтаряне на уроци и суха материя съвсем не е в неин стил.
Искам да обърна внимание на тези, които ще се легитимират с УЧЕНИЧЕСКА ЛИЧНА КАРТА - трябва да има печати върху снимката на ученика и подписа на директора. Нашата имаше печат само върху подписите и я носих за втори печат върху снимката.
Да добавя примерен тест от 2017, който ни дадоха на "отворените врати". Надявам се да не е някаква голяма тайна.
Последно един практически въпрос. Не ми се иска да я пускам без телефон, с цел по - лесно намиране в лудницата след изпита. Не е ли възможно телефоните да се предадат на квесторите преди изпита и после да си ги получат обратно.
Късмет на всички деца, които са положили усилия през изминалите месеци.

# 522
  • София
[/img][/img][/img]

# 523
Криша, добре дошла в темата!
Снимките ти не се отварят. Ето ги:
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 14 мар 2019, 11:33 от Фран

# 524
Не е ли възможно телефоните да се предадат на квесторите преди изпита и после да си ги получат обратно.
Мисля, че е възможно. Предварително изключени. Попитайте за всеки случай в колежа. Но в никакъв случай да не сяда на мястото си с телефон.

Общи условия

Активация на акаунт