Той работи на смени, и както казах в една друга тема, той излиза често през деня с приятели
От както стана топло, той си ходи на плаж с приятели без мен
Когато му казах, че искам двамата да отидем на плаж, започна да си намира работа през деня, и същевременно го забелязвам че между другото пак си ходи на плаж
Уж си има някаква работа /помага на притял/ в Созопол или Приморско, и едновременно си прави плажчето, миналото лято бях бременна и не можех да ходя на плаж, но явно и тази година няма да мога да отида
Много ми е мъчно, като гледам как други млади семейства си ходят заедно на плаж, а аз с бебка на кафе и после в къщи
Опитах да поговоря с него, а той ми казва, че като имал работа, трябвало да си я свърши, да спра да мрънкам и т.н, просто не иска да говорим сериозно
Дали наистина има работа или вече не ме обича и не иска да излизаме заедно
Незнам какво да си мисля, когато бяхме гаджета винаги сме излизали заедно
След като се оженихме с нищо не е показал, че не ме иска или че не ме обича, но с тези си постъпки взех да се съмнявам
/. Искам да кажа, не бързай да правиш някакви изводи за това, че не те обича вече. Съмненията са лоша работа, човек се съмнява, съмнява, пък вземе та си внуши нещо, дето на другия и на ум не му е идвало. Опитвай да говориш с него, това е най-доброто. Или пък да му привлечеш вниманието към себе си. Знаеш как си го правила, щом казваш, че тогава все заедно сте излизали. Може наистина да е имал работа в двата града, за които пишеш, и няма нищо лошо в това, че е използвал да отиде и на плаж. Но сега нека го направи и с теб, ти също имаш нужда от неговата компания и внимание. Ами, дано е нещо случайно всичко това и нещата да си дойдат на мястото. Успех ти пожелавам!