Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 69

• 49 623
  • 742
  •   1
Отговори
# 180
Както каза Sashi00, важно е качеството. При мен следяхме 3 в единия и един в другия яйчник. Пунктираха 5, и в момента съм в 25 г.с.
Спокойно!
Момичета, бях на преглед днес, 5-ти ден от стимулация по дълъг протокол. Тръгнали са само 4 фоликула, единия от които доста голям и не се знае дали изобщо ще излезе нещо от него. Доктора каза: "Ами просто това е капацитета на този яйчник, ако бяха два с по 4 ..." и ме погледна с тъжни очи Disappointed
Малко се поотчаях, но стимулацията продължава така или иначе в момента няма какво друго да се направи.
Има ли някой с подобен опит и хубав финал?

# 181
  • Варна
Както каза Sashi00, важно е качеството. При мен следяхме 3 в единия и един в другия яйчник. Пунктираха 5, и в момента съм в 25 г.с.
Спокойно!
Момичета, бях на преглед днес, 5-ти ден от стимулация по дълъг протокол. Тръгнали са само 4 фоликула, единия от които доста голям и не се знае дали изобщо ще излезе нещо от него. Доктора каза: "Ами просто това е капацитета на този яйчник, ако бяха два с по 4 ..." и ме погледна с тъжни очи Disappointed
Малко се поотчаях, но стимулацията продължава така или иначе в момента няма какво друго да се направи.
Има ли някой с подобен опит и хубав финал?

Благодаря ти за вдъхнатия кураж. Ако не е твърде нахално: всички 5 ли се оплодиха и развиха нормално?
Аз имам лош опит от предходната (втора) процедура, но сега пия доста витамини, които се надявам да подобрят качеството на я.
На 34 г., но както споменах, само с 1 я и той вече взе да си поизчерпва ресурса.

# 182
Оплодиха се три от комбинация ин витро и Икси ,върнахме ги всички на трети ден и се хвана един ембрион. Доколкото разбрах единия се делеше както трябва,другите два малко изоставаха,  но ми го каза докторката,а не ембрионолога.
Стискам палци за успешен финал!
Аз съм на 36 и НЯР.

Последна редакция: чт, 21 фев 2019, 01:17 от snake35

# 183
Оплодиха се три от комбинация ин витро и Икси ,върнахме ги всички на трети ден и се хвана един ембрион. Доколкото разбрах единия се делеше както трябва,другите два малко изоставаха,  но ми го каза докторката,а не ембрионолога.
Стискам палци за успешен финал!
Аз съм на 36 и НЯР.

Здравей , след трансфера какпродължи начина си на живот ? Колко време лежа ? Simple Smile

# 184
Здравейте момичета!

Записвам се да следя темата след като след няколко години опити и две неуспешни инсеминации решихме да преминем към следващото ниво.
В момента чакам МЦ и започвам Микрогинон за един месец,след това стимулация и живот и здраве април пункция.
За сега лекарят ми каза,че самата пункция няма да е с пълна упойка ,а със седация.
Има ли някой опит със седацията при пункция и какви са впечатленията ви?Колкото и да не ми се иска-страха от пункцията ме е обвзел още от сега.

Последна редакция: чт, 21 фев 2019, 11:19 от P_A_L_O_M_A_

# 185
Как така Мериоферт за 1 месец?

# 186
След трансфера бях болнични 7 дни, лежах,почивах си,после се върнах на работа. Но тъй като ми е натоварена работата,и физически,и психически,а и успях да отлепя малко сакчето,в 7г.с. спрах да работя. До 12г.с. си кървах по малко, после се успокоиха нещата.
[/quote]

Здравей , след трансфера какпродължи начина си на живот ? Колко време лежа ? Simple Smile
[/quote]

# 187
Как така Мериоферт за 1 месец?
Грешката е моя,имах предвид Микрогинон

# 188
След трансфера бях болнични 7 дни, лежах,почивах си,после се върнах на
работа. Но тъй като ми е натоварена работата,и физически,и психически,а и успях да отлепя малко сакчето,в 7г.с. спрах да работя. До 12г.с. си кървах по малко, после се успокоиха нещата.

[/quote]
[/quote]

Чудя се и аз как да направя .. вчера ми беше трансфер на 2 бр . Тридневни , болничният ми е до 28

# 189
 Всичко зависи от работното място, според мен.
Ако там ти е комфортно и не е натоварващо, времето до теста минава по-бързо.
А вече при положителен тест (стискам палци), вече прецени. Но нерви в този период не ти трябват!
Успех!
работа. Но тъй като ми е натоварена работата,и физически,и психически,а и успях да отлепя малко сакчето,в 7г.с. спрах да работя. До 12г.с. си кървах по малко, после се успокоиха нещата.

[/quote]

Чудя се и аз как да направя .. вчера ми беше трансфер на 2 бр . Тридневни , болничният ми е до 28
[/quote]

# 190

[/quote]

[/quote]

Няма какво да се чудиш, работата е на последен план, това е истината. Аз напуснах, например, за да премина спокойно, колкото това е възможно, процедурата. Може да си пуснеш неплатен, варианти много.

# 191
Разбира се , че работата е на последен план . Просто при мен нито неплатеният , нито напускането е толкова лесно Simple Smile Аз питах относно почивката и лежането след това . За теб знам че си почивала дълго след трансфер Simple Smile))

# 192
Разбира се , че работата е на последен план . Просто при мен нито неплатеният , нито напускането е толкова лесно Simple Smile Аз питах относно почивката и лежането след това . За теб знам че си почивала дълго след трансфер Simple Smile))
След трансфер имате право на 30 дни болничен, след положителен резултат клиниката в която бях аз ми издаде още един за 30 дни. Понеже моята работа ме натоварваше и физически и психически, за мен аз реших че няма да се върна на работа. Като се прехвърли на ЖК от там ми издадоха болничен за 14 дни(или трябваше да лежа в болница за 30)след което ме пратиха на ЛКК от където издават за 30дни.При нас е платена ЛКК и при мен се получи така, че не ми стигнаха дните и се явявах и на ТЕЛК. От началото на процедурата до края на бременността бях в болничен. Дано съм ти била полезна.

# 193
Благодаря ! Simple Smile) 🍀

# 194
  • София
Здравейте, момичета. На 5 ден от започване на стимулацията с Bemfola 300 чух док да изброява около9-10 фоликула. Бяха с размери 10,12,15,16,17 мм. От 5 ден съм на други две инжекции - Менопур и нещо Цитро...

Последна редакция: чт, 21 фев 2019, 15:25 от Eli_2018

Общи условия

Активация на акаунт