Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 69

• 49 632
  • 742
  •   1
Отговори
# 195
  • Варна
Eli_2018, стискам палци - нещата звучат много добре до тук Simple Smile.

Snake35, аз също съм с НЯР. И при трите ми опита: 4-5 фоликула максимум и то не всички ставаха за нещо. То се е видяло, че положението по-розово няма да става, затова се моля този път да се получи. Ако не - пак няма да се откажа, но ще помисля може би за ЕЦ - по-щадящо ми се струва, предвид това, че не са останали много яйца.
НО, да живеем в настоящето! Simple Smile

При мен на работа е спокойно. Въпроса за напускане изобщо не стои - обичам си работата, а и всичко покрай правенето на бебе струва доста пари и се се налага "всички" да работим за каузата, няма как - орисия  Wink.

# 196
Otrajenie, доколкото съм чела няма гаранция за успех дали ще лежиш или ще си активен.
За ин витро на естествен цикъл също е вариант при НЯР, защото яйцеклетките са ни по-нежни и понякога стимулацията им действа зле. Може да го обсъдите с доктора.
Но нека този опит ти бъде последният и да не мислиш за следващ. Hug

# 197
На някой случвало ли се е да има 2 пункции в един цикъл? И ако да от втората извадили ли сте хубава я?

# 198
# 199
На трети ден от цикъла имам 1 ф 17мм , казаха ми да ида след 5 дни и че евентуално може да го хванем. Пункцията ми беше на 4.2. Да се надявам ли, че може да се извади я?

# 200
Надявай се.

# 201
# 202
Моля, дано да успеете да я извадите читава  Hug

# 203
Дано, дано. Дори не знаех, че може така. Отивам преди два дни - 2 задържани, отивам днес пускам хормони е2 висок, фсх нисък, казвам си ще пропусна и този месец / трябваше да направим 2 поредни стимулации/. Дръпнах му един рев. Отивам при др тя казва ела след 5 дни може и да го хванем - шок. Да се зарадвам ли, да зарева пак ли ....  Сега малко ми просветна, дано да имаме късмет Simple Smile

# 204
  • София
Не веднъж съм го казвала, ама...
От 5 трансфера, на 2 не лежах и двата бяха с + тест.
На работа не съм ходила, защото работа с болни, но не към лежала и всеки ден си правех разходки. А движеншето освен, че подобрава кръвообращението в малкия таз, ми помагаше и за тоалетната.

Последна редакция: чт, 21 фев 2019, 16:32 от Nandin

# 205
Аз за това мисля да правя така както ми показва тялото ми . Днес ми е първи ден след трансфер и имам болки и смятам да почивам . За следващите дни ще видя как се чувствам . Според мен няма правилно , след толкова много изчетено по въпроса ... и да лежа и да не мърдам .... пак е Божа работа 🍀🍀🍀🤰🏽

# 206
  • Варна
Аз за това мисля да правя така както ми показва тялото ми . Днес ми е първи ден след трансфер и имам болки и смятам да почивам . За следващите дни ще видя как се чувствам . Според мен няма правилно , след толкова много изчетено по въпроса ... и да лежа и да не мърдам .... пак е Божа работа 🍀🍀🍀🤰🏽

Съгласна!
Аз (ако стигна живот и здраве до там) мисля да си поостава след трансфера вкъщи все пак за 2-3 дни...ей така - най-малкото да не шофирам. А дали ще лежа или не - ще го решавам на момента.

# 207
Относно лежането - на следващия ден след трансфера вече си се разхождах навън по задачки,всеки ден си се движех не малко,като изключим деня на трансфера.Имам положителен тест.Бях си казала,че няма да се залежавам. Иначе си и почивах,да - но моята работа попринцип е вкъщи(занимавам се с онлайн търговия и имам нужда единствено от интернет и достъп до артикулите(все у дома)😊 Според мен проблема относно работата е стресът,а не движението - ако е стресова работна среда определено е по-добре да се вземе болничен.Важно е да бъдем спокойни.

# 208
Момичета преди по малко от седмица бяхме на СПА почивка и явно сме се уредили с гъбички. Днеска мъжа ми се оплака, че е имал сърбеж и "други екстри", а аз имам адски много силно бяло течение и според мен са си точно гъби. Чакам МЦ в следващите няколко дни и трябва да почнем стимулация... Днеска купих да изпием по една таблетка микомакс и ще си слагам клотримазол глобули (имам от тях) за 3 дни или докато ми дойде МЦ... Трябва да отида на преглед на 2-3ден от МЦ и се чудя ако кажа на лекаря за съмненията ми ще отложи ли процедурата? Някой имал ли е подобна ситуация? Според мен ще я излекуваме, нооо...няма как да съм сигурна... И въобще биха ли навредили тези гадини при процедура.. Ох не знам как да постъпя... Няма къде да отида за микробиология до понеделник, а в понеделник вече трябва да съм в цикъл... Направо съм объркана как да постъпя...

# 209
Slanceto 87 дори и да не кажеш на док ще ти вземат микробиология и пак ще разберат. Мисля, че при такава ситуация не се прави пункция, но не съм 100% сигурна

Общи условия

Активация на акаунт