Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 69

• 49 638
  • 742
  •   1
Отговори
# 210
Слънце, микробиология досега винаги съм правила след започване на стимулацията в чистите дни, така че имаш време, дотогава може да се уточниш с доктора. Пий каквото си решила и дано помогне. След като пускат МБ чак след започване на стимулацията това означава, че по-скоро не биха я прекратили, тоест не го приемат за съществено според мен. Освен ако не е някоя значима инфекция. Попитай и сподели с нас. Hug

# 211
Ония ден ми взеха МБ, а в други ден започвам стимулацията.

# 212
Слънце, има по аптеките домашни микробиологии - няма да ти кажат какво е и как да го лекуваш, ако има нещо, но поне ще потвърдите/отхвърлите съмненията си.

# 213
Дами имам нужда от съвет. Трети опит приключи с неуспех и вече много се притеснявам, с тубарен фактор сме и качеството и количеството на яйцеклетките като цяло не е добро. Какви изследвания допълнително мога да пусна, за да видим защо няма бременност? Последният път ми върнаха 3 яйцеклетки на 3ти ден.

# 214
Слънце, има по аптеките домашни микробиологии - няма да ти кажат какво е и как да го лекуваш, ако има нещо, но поне ще потвърдите/отхвърлите съмненията си.
Вече започнах лечението... В този случай има ли смисъл да си правя и въобще ще отчете ли теста нещо? Или просто да си направя курса с клогримазол и след това да си купя такъв тест за да проверя ситуацията? Еее ако знаех по рано, че има такива тестове... Ама благодаря много за инфото все пак😊Такова нещо за 12г съвместен живот за втори път ни се случва, а предния път беше преди години след едно море... Ама то само това ми липсваше сега и без това се бях притеснила от стимулацията... Чакам да почнем ин витрото от октомври 2018 и ако и сега го отложим заради тази простотия вече просто ми се реве😢😭

# 215
Обади се на лекаря си още днес, и нека той назначи лечение, ние не сме компетентни тук. Дори и да се отложи, което не ми се вярва, по-добре да си здрава и инвитрото да е успешно. Не се тревожи!

Последна редакция: пт, 22 фев 2019, 10:02 от shanti

# 216
Дами имам нужда от съвет. Трети опит приключи с неуспех и вече много се притеснявам, с тубарен фактор сме и качеството и количеството на яйцеклетките като цяло не е добро. Какви изследвания допълнително мога да пусна, за да видим защо няма бременност? Последният път ми върнаха 3 яйцеклетки на 3ти ден.
Аз точно със същия проблем. Дори и хетчинг на ембриони правиха,  нищо. Вчера бях на лекар никакви иследвания не назначи,  казва няма смисъл. Нк клетки след втори неуспех, те са добре. Хидросалпингс няма, не го открива. ЦС каза няма смисъл. Назначи ми физиотерапия преди следващия опит и да пия Овабутс и Дхея ( от дхея качвам и хормон dhea-s , каза, че не е проблем,  но ми е страх)

# 217
Цветната снимка дава информация и за матката, не само за тръбите. На нея се вижда ако евентуално има нещо там, което също може да е пречка

# 218
  • София
Цветната снимка дава информация и за матката, не само за тръбите. На нея се вижда ако евентуално има нещо там, което също може да е пречка

Мисля, че матката най-добре я виждат чрез хистероскопията. Не винаги при цветна снимка може да се установят полипи например или нещо подобно.

# 219
Възможно е. Исках само да кажа , че ЦС не е само за тръби

# 220
  • София
За първи път имам стимулация по къс протокол, като на 6 ден забелязах еднократно доста обилно някакво безцветно течение. Започнаха да ме наболяват леко гърдите. Утре съм на контролен преглед, но се питам дали това е в рамките на нормалното.

# 221
И аз бях така , казаха ми че е нормално да имам по -обилен секрет .

# 222
И аз бях така, предположих че е свързано с овулацията Simple Smile

# 223
Ако имате Цетродит-от него е течението.Споко.

# 224
Аз точно със същия проблем. Дори и хетчинг на ембриони правиха,  нищо. Вчера бях на лекар никакви иследвания не назначи,  казва няма смисъл. Нк клетки след втори неуспех, те са добре. Хидросалпингс няма, не го открива. ЦС каза няма смисъл. Назначи ми физиотерапия преди следващия опит и да пия Овабутс и Дхея ( от дхея качвам и хормон dhea-s , каза, че не е проблем,  но ми е страх)

Аз предният път пиех Овабуст, а сега прегнакеар и водорасли взех си мастни киселини.
Каква физиотерапия провеждате и за колко време?

Общи условия

Активация на акаунт