Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 69

• 50 492
  • 742
  •   1
Отговори
# 270
АМХ не се променя бързо във времето и според мен новия резултат ще е много близък.Относно  уреаплазмата се надявам,че ако англичаните се съмняваха,че не е изчистена,щяха да назначат още една микробиология.По-скоро всичко ще е наред!

# 271
Mmorena аз по скоро не съм сигурна дали той трябва да е при мен за подаване на документите в Щерев защото там ще ги пускаме ,аз резултатите ще ги имам с мен това не е проблем ,но сама като отида в отдела им на болницата да ги подам дали ще искат и той да е там ?
Да на самите документи ще трябва и той да се подпише, но пък ние взехме пакета и си ги попълнихме в къщи. Незнам как процедират в Щерев,мисля че разбирате на къде бия. Мисля че е по добре вие да си ги изпратите и след два дни да имате номер, отколкото клиниката.

# 272
Ваня .... сестра ми се казва така и ми е на късмет . Искренно ти благодаря за куража и както има една дума “ от твоята уста в Божиите уши “ .🙏🏻❤🤗
Mmorena благодаря ти и на теб разбрахте ще го направим така 
Успех момичета 🤗❤❤❤

# 273
Момичета колко време е дългия и късия протокол ?

# 274
Mmorena аз по скоро не съм сигурна дали той трябва да е при мен за подаване на документите в Щерев защото там ще ги пускаме ,аз резултатите ще ги имам с мен това не е проблем ,но сама като отида в отдела им на болницата да ги подам дали ще искат и той да е там ?
Има документи, които той трябва да подпише, но той може и предварително да ги подпише щом ще идва. Просто говорете с клиниката, обяснете положението и ги искайте когато той е там.
Ние ги попълнихме заедно, клиниката ги занесе (без пълномощно) и мъжът ми ги взе сам без проблем, пак без пълномощно. Но ако около 3 месеца след подаването не можеш ти или той да дойдете да ги вземете, направете пълномощно още от сега за някой, който е тук. Те ще ви звъннат по телефона и ще ви кажат на точно коя дата да го вземете. Можете да го премести те датата с до 3 месеца след датата, но не дават и ден преди казаната дата да отидете.

# 275
АМХ не се променя бързо във времето и според мен новия резултат ще е много близък.Относно  уреаплазмата се надявам,че ако англичаните се съмняваха,че не е изчистена,щяха да назначат още една микробиология.По-скоро всичко ще е наред!

И това е до организъм... И аз така си мислех, но при мен за 10месеца от 2.232 беше паднал на 1.147...Нямам дефицит на вит. Д...Не съм правила никакви процедури и стимулации до сега и въпреки всичко пада рязко АМХ при мен... А само преди няколко месвца навърших 30г...таа явно всичко е индивидуално...

# 276
Аз съм го изследвала веднъж и беше 2,3, а тогава бях на 25. Иначе ми казват "спокойно, ти си млада"...

# 277
Да...явно е до организъм!При дъщеря ми преди опит беше 1.9.'Една година след това също 1.9.

# 278
pipi8 има темичка като за теб и твоите въпроси - Център за Асистирана Репродукция (ЦАР) - София.
Там има най-важната информация, както и жените следят номерата, кои са одобрените и првз кой месец ще бъдат получение заповедите от номер еди кой си до еди кой си. Освен това имат и някоя вътрешна информация от центъра, както и редовно излагат таблици с номерата за вземане на заповедите.

# 279
Може ли да ме насочите към някоя тема с момичета в процедура

# 280
  • София
pipi8 има темичка като за теб и твоите въпроси - Център за Асистирана Репродукция (ЦАР) - София.
Там има най-важната информация, както и жените следят номерата, кои са одобрените и првз кой месец ще бъдат получение заповедите от номер еди кой си до еди кой си. Освен това имат и някоя вътрешна информация от центъра, както и редовно излагат таблици с номерата за вземане на заповедите.

Вътрешна информация няма. Табличките ги правш момичето което прави темата. Следи номерцата в сайта на ЦАР, в темата (от писалите момичета) и от фейсбук групата).

https://m.bg-mamma.com/?topic=1092004
https://m.bg-mamma.com/?topic=1078450

# 281

Вътрешна информация няма. Табличките ги правш момичето което прави темата. Следи номерцата в сайта на ЦАР, в темата (от писалите момичета) и от фейсбук групата).

https://m.bg-mamma.com/?topic=1092004
https://m.bg-mamma.com/?topic=1078450

Понякога има такава, но тя не е от значение, но лично на мрн ми беше полезна, защото подавах документите по време на отпуските на служителите на ЦАР и ми беше полезно това-онова да знам за да не чакам напразно.

# 282
Благодаря ви момичета като ги пуснем ще се включа и там . Тук ми е много хубаво за момента 🤗😃всички сте много мили и полезни с инф благодаря ви ❤❤❤Пожелавам на всички заедно скоро да се преместим в някоя бременна темичка 🤗🤗🤗🤗

# 283
  • София
Пипи, ти пак си стой тук, обаче там ще намериш отговори на въпроси относно подаването на документи.

Момичета, няма тема отделно за процедури. Аз пуснах два линка, ама хич не съм погледнала в коя тема пиша, та единия е за тази.
Другия линк е за момичетата след трансфер.
Та нищо, че вече сте започнали пишете си тук

Последна редакция: ср, 27 фев 2019, 11:09 от Nandin

# 284
Пипи, ти пак си стой тук, обаче там ще намериш отговори на въпроси относно подаването на документи.

Момичета, няма тема отделно за процедури. Аз пуснах два линка, ама хич не съм погледнала в коя тема пиша, та единия е за тази.
Другия линк е за момичетата след трансфер.
Та нищо, че вече сте започнали пишете си тук

Аз се включих в темичката за След трансфера, ама нека да стигна до там. Със сигурност инфото е полезно, нищо че съм в стимулация. Благодаря за споделената темичка, ама ще си остана и тук Blush и на мен ми е добре с вас Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт