Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 69

• 50 506
  • 742
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Момичета бяха ли ви подути коремите ? И колко време след процедурата спаднаха ?
mmoira, стимулацията ли имаш предвид? Ако да, аз бях като глътнала малък балон до следващия цикъл, когато се нормализираха нещата. Нормално е Simple Smile

# 256
Благодаря Ваня последно съм го пускала или Април 2018 или Септември трябва да проверя .
Fairytale последната спермограма по Кюгер е от началото на Дек в Щерев и дефакто втората сега ще я пуснем края на март месец ,ще видя да е в др клиника някъде където излизат по бързо резултатите .

# 257
Аз доколкото знам АМХ важи половин година. Също и спермограмите, които трябва да са в две различни клиники с разлика не по-малко от един месец. Тоест не може днес да се пуснат две спермограми в две клиники, а трябва да се пусне една и след повече от месец още една, с която да се иска и становище.
АМХ важи 6 месеца.  Успех момичета

# 258
mmoira, стимулацията ли имаш предвид? Ако да, аз бях като глътнала малък балон до следващия цикъл, когато се нормализираха нещата. Нормално е Simple Smile

Аз по време на стимулация бях .. обаче след трансфера съвсем 😂 и се чудя нормално ли е и до кога ще е така Simple Smile

# 259
Благодаря Ваня последно съм го пускала или Април 2018 или Септември трябва да проверя .
Fairytale последната спермограма по Кюгер е от началото на Дек в Щерев и дефакто втората сега ще я пуснем края на март месец ,ще видя да е в др клиника някъде където излизат по бързо резултатите .
В Щерев ми казаха че важи 6 месеца.

# 260
  • Пазарджик
Анти мюлеров хормон.Показател е за яйчниковия резерв.От тази година Фонда го изисква задължително.
Това изискване лиши много момичета с ендометриоза и други на по-висока възраст от финансиране,с което не съм съгласна,но кой ли ме пита!
Преди това искаха задължително ФСХ.
Още от миналата година искат Анти мюлеров хормон ,за за да кандидатства по фонда

# 261
  • София
Аз по време на стимулация бях .. обаче след трансфера съвсем 😂 и се чудя нормално ли е и до кога ще е така Simple Smile
След моят неуспешен трансфер на следващия цикъл, който беше 55 дни след като установих, че е неуспешен, се оправих. В този случай ти пожелавам само да расте корема 😜😊

# 262
  • София

Ами моли се да е така следващите 8 месеца

# 263
Анти мюлеров хормон.Показател е за яйчниковия резерв.От тази година Фонда го изисква задължително.
Това изискване лиши много момичета с ендометриоза и други на по-висока възраст от финансиране,с което не съм съгласна,но кой ли ме пита!
Преди това искаха задължително ФСХ.
Още от миналата година искат Анти мюлеров хормон ,за за да кандидатства по фонда

Да,да...техническа грешка.От миналата година.

# 264
Аз последно го пусках миналата година и беше в норма . Има ли срок в който да е било направено това изследване ?

Половин година. Ако ти е ниско, млжеш да го повишиш с вит Д. Аз така повиших моят АМХ. Беше 0,66 и след точно месец вече беше 2,03.

# 265
Msi msi не знам в каква стойност е твоя моя е 23.9pmol което е 3.346ng/ml коеро не знам дали е в норма но мисля ,че да ...

# 266
Пипи,резултата е чудесен.Фонда изисква да е над 1.

# 267
Благодаря Ваня ,ще трябва да го пусна явно пак обаче ,защото това е резултат от Април 2018 .  Надявам се да няма промяна . Сега си говорихме с мъжът ми и май ще ми остави пълномощно аз да подам документите за ЦАР защото той няма да може да си остане повече от 3 дни в Бг . Дано като се приберем и всичко е наред с микробиологията и много се притеснявам само за едно .... в началото на Януари пих ме АБ за уреаплзма пуснахме контрола и двамата в точно 15 дни (2 седмици ) след АБ и резултатите тук в УК бяха отрицателни ,че сме я изчистили . Дали има шанс да си седи още там тази гадина и резултата да се е повлиял заради скорошния прием на АБ ? 😩😩😩😩тове е единственото което ме притеснява много

# 268
Благодаря Ваня ,ще трябва да го пусна явно пак обаче ,защото това е резултат от Април 2018 .  Надявам се да няма промяна . Сега си говорихме с мъжът ми и май ще ми остави пълномощно аз да подам документите за ЦАР защото той няма да може да си остане повече от 3 дни в Бг . Дано като се приберем и всичко е наред с микробиологията и много се притеснявам само за едно .... в началото на Януари пих ме АБ за уреаплзма пуснахме контрола и двамата в точно 15 дни (2 седмици ) след АБ и резултатите тук в УК бяха отрицателни ,че сме я изчистили . Дали има шанс да си седи още там тази гадина и резултата да се е повлиял заради скорошния прием на АБ ? 😩😩😩😩тове е единственото което ме притеснява много
За да подадете документи към фонда не ви трябва пълномощно от съпруга ви. Може да ги пратите по куриер с обратна разписка и да върнат и входящ номер. Пълномощно трябва ако трето лице ще вземе заповедта вместо някой от вас двамата.

# 269
Mmorena аз по скоро не съм сигурна дали той трябва да е при мен за подаване на документите в Щерев защото там ще ги пускаме ,аз резултатите ще ги имам с мен това не е проблем ,но сама като отида в отдела им на болницата да ги подам дали ще искат и той да е там ?

Общи условия

Активация на акаунт