Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 69

• 49 715
  • 742
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте момичета, накратко при мен ситуацията е следната: след две години опити да си имаме дете и последваща лапароскопия се установи,че имам запушени /непроходими/тръби. При мъжа ми всичко е наред.Подадохме документи по фонда и вече ни се обадиха за взимане на заповедта. Избрали сме инвитро центъра в Плевен, и по-точно Д-р.Бързашки, защото именно той ми прави лапароскопията. Моля, ако някой е правил процедура при него, да ми сподели мнението си, защото много се притеснявам какво следва от тук нататък. Благодаря Ви предварително!

# 241
Здравейте момичета, накратко при мен ситуацията е следната: след две години опити да си имаме дете и последваща лапароскопия се установи,че имам запушени /непроходими/тръби. При мъжа ми всичко е наред.Подадохме документи по фонда и вече ни се обадиха за взимане на заповедта. Избрали сме инвитро центъра в Плевен, и по-точно Д-р.Бързашки, защото именно той ми прави лапароскопията. Моля, ако някой е правил процедура при него, да ми сподели мнението си, защото много се притеснявам какво следва от тук нататък. Благодаря Ви предварително!
Избрали сте правилния ЧОВЕК, за което Ви поздравявам! Изключително човешко и професионално отношение. Без много приказки от Ваша страна той ще подходи ИНДИВИДУАЛНО! Да не кажа голяма приказка, ама сте избрали най-добрия! (Предпочитам да не използвам превъзходната степен, но тук не се сдържам).
Каквото следва от сега нататък, всичко, ама всичко ще ви казва с най-големи подробности неговата акушерка Милена Горанова (невероятен специалист и ЧОВЕК). Бързашки преценява и дава указания на акушерката, от там нататък е тя. Има много добра апаратура, а самата клиника е супер, отношението е много дискретно и всичко е много коректно.
За втори път правя процедура при него, доволна съм страшно много от отношението на тези работохолици (Бързашки и Горанова), даже сега се връщам от тях, че днес започнахме стимулацията. Желая Ви двоен успех!!!

# 242
Избрали сте правилния ЧОВЕК, за което Ви поздравявам! Изключително човешко и професионално отношение. Без много приказки от Ваша страна той ще подходи ИНДИВИДУАЛНО! Да не кажа голяма приказка, ама сте избрали най-добрия! (Предпочитам да не използвам превъзходната степен, но тук не се сдържам).
Каквото следва от сега нататък, всичко, ама всичко ще ви казва с най-големи подробности неговата акушерка Милена Горанова (невероятен специалист и ЧОВЕК). Бързашки преценява и дава указания на акушерката, от там нататък е тя. Има много добра апаратура, а самата клиника е супер, отношението е много дискретно и всичко е много коректно.
За втори път правя процедура при него, доволна съм страшно много от отношението на тези работохолици (Бързашки и Горанова), даже сега се връщам от тях, че днес започнахме стимулацията. Желая Ви двоен успех!!!
Благодаря за бързия отговор! Вдъхнахте ми кураж и надежда с тези думи.........благодаря! Пожелавам Ви успешна процедура!

# 243
  • Варна
Дами, аз не искам да нахалствам...но да си повдигна пак въпроса за ембриолепилото ...Rolling Eyes
Някой има ли опит с него? Мислите ли, че има полза?
(защото в клиниката, където правя процедурата е опционално, т.е. - дават ми избор със или без)

# 244
Дами, аз не искам да нахалствам...но да си повдигна пак въпроса за ембриолепилото ...Rolling Eyes
Някой има ли опит с него? Мислите ли, че има полза?
(защото в клиниката, където правя процедурата е опционално, т.е. - дават ми избор със или без)
Привет, ембриолепилото, доколкото знам е на базата на хиалурона. Аз съм правила опити и с ембриолепило и без ембриолепило. И в двата случая опититите ми са неуспешни. Сега, ако стигна до трансфер ще поискам ембриолепило. Там където правя опит се заплащат 50 лева допълнително, но поне ще знам,че съм направила всичко, което е възможно за постигане на успех. Simple Smile

# 245
  • Варна
Благодаря за отговора, bubastet. И при нас се заплаща нещо долу-горе от този порядък.
Права си - и аз мисля да направя всичко, което зависи от мен, а другото - Божа работа
(е, малко и на доктора се Blush )

# 246
Здравейте момичета , днес говорих с Тимева и каза ,че ни иска и двамата с мъжът ми една седмица преди да ми дойде Ц в който ще правим процедурата за да ни пусне микробиология цитоннамаска на мен и спермограма по Кюгер на мъжът ми . Само ,че понеже съм много отнесена забравих да я питам сега тази спермограма пак ли да я пуснем в Шерев или в др клиника (мислим направи да кандидатстваме с тези две СП за фонда за всеки случай ) и се чудя за колко дни той да се прибере с мен защото май ще трябва и консултация с уролог за док по ЦАР ? Ще се радвам да споделите за колко време излизат също тези изследвания и трябва ли и двамата да сме си там за подаване на док ? ❤

# 247
За подаването на документите за Фонда,може да упълномощите някой ваш близък.Правите пълномощно за подаване,получаване на заповед,смяна на клиника...

# 248
Ако ще кандидатствате с мъжки фактор,спермограмите трябва да са от две различни клиники. Становище от уролог и АМХ за теб.

# 249
Благодаря Ваня аз ще си остана в Бг ,но той ще си дойде само за да си пусне контролните изследвания .
Мадлен  да с мъжки фактор ще кандидатстваме а какво е АМХ ?

# 250
Анти мюлеров хормон.Показател е за яйчниковия резерв.От тази година Фонда го изисква задължително.
Това изискване лиши много момичета с ендометриоза и други на по-висока възраст от финансиране,с което не съм съгласна,но кой ли ме пита!
Преди това искаха задължително ФСХ.

# 251
Аз последно го пусках миналата година и беше в норма . Има ли срок в който да е било направено това изследване ?

# 252
Момичета бяха ли ви подути коремите ? И колко време след процедурата спаднаха ?

# 253
Пипи,мисля,че АМХ важи една година,но не съм сигурна.

# 254
Аз доколкото знам АМХ важи половин година. Също и спермограмите, които трябва да са в две различни клиники с разлика не по-малко от един месец. Тоест не може днес да се пуснат две спермограми в две клиники, а трябва да се пусне една и след повече от месец още една, с която да се иска и становище.

Общи условия

Активация на акаунт