Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 69

• 50 482
  • 742
  •   1
Отговори
# 405
Здравейте Момичета,
днес ми е 8 ден след трансфер. Получих сутринта кафяво зацапване, предполагам че до утре ще ми дойде. Много е тъжно, но това  беше един от възможните изходи.

Успех на всички и до скоро!

# 406
Здравейте Момичета,
днес ми е 8 ден след трансфер. Получих сутринта кафяво зацапване, предполагам че до утре ще ми дойде. Много е тъжно, но това  беше един от възможните изходи.

Успех на всички и до скоро!
Не бързай със заключенията, това зацапване може и да е имплантационно. Точно тези дни се случва имплантацията - 5-8 ден, така че горе главата и скоро да се похвалиш с две чертички, чакаме те, да знаеш

# 407
Ако си поставяш прогестеронови препарати може и от тях да е. Аз имах кринон и получих леко розово зацапване и веднага си рекох край, това е, нямаме успех. Но тук във форума една дама веднага ме успокои и така Simple Smile Дано и при теб да няма проблем!

# 408
Аз също на 8ми ден след трансфер имах и кафеникаво и червеникаво зацапване, да не кажа, че сменях по 2 ежедневни превръзки 3 дена, но се хванаха и двете ембриончета. Стискам палци Hug

# 409
За съжаление до края на деня ще си е нормален цикъл.
Утре ще пускам кръвен да се потвърди и да спирам хапчета.
Благодаря ви!

# 410
Дами утре ще ми правят пункция в Щерев.
Много ме е страх направо ще се побъркам, не мога да спя, неспокойна съм. Като се сетя клизма, упойка ужассс. Дано само моето неспокойствие не повлияе зле на процедурата ...

# 411
Много ме е страх направо ще се побъркам, не мога да спя, неспокойна съм. Като се сетя клизма, упойка ужассс. Дано само моето неспокойствие не повлияе зле на процедурата ...
Не се притеснявай няма нищо страшно. Клизмата е точно 1-2 мин.,неприятно е но не боли. Всички са много мили и внимателни и няма да усетиш кога ще заспиш. Опитай се да се успокоиш и мисли позитивно. Успех

# 412

Не се притеснявай, защото всичко минава много бързо и безболезнено. Екипът е изключително внимателен.
Аз също много много се притеснявах от клизмата, защото ми предстоеше за първи път, но те уверявам, че не е толкова страшно, колкото си мислиш. Упойката пък съвсем няма какво да те притеснява, при мен мина много добре, събудих се след минути и бях свежарка, като след следобедна дрямка 😀 Мисли си за хубавия резултат, който предстои и успех 🍀🍀🍀

# 413
Аз - най-голямата страхливка, мога да ти кажа че не е страшно и няма за какво да се притесняваш! Не ми правиха клизма, защото май бъразха  да извадят фоликулите, че заради неуспеха с поставянето на Овитрела имаше опасност да се спукат преждевременно. Та отървах кълките, ама сега едва ли ще ми се размине хаха. После ти дават вафличка и кафенце и на излизане и един тест с пожелания за положителен резултат! Simple Smile Flowers Hibiscus

# 414
А някоя от вас знае ли как определят кой да има и кой не клизма.
аз съм с две преминали процедури и за моя радост ми се размина.
На ме ми бяха казали само ядене до 17ч предния ден и течности до 24ч

# 415
  • София
Е това ли са най-страшните неща?
Все едно не ходите до тоалетна всеки ден. Клизмата само подпомага процеса.
Живот и здраве, как ще раждате?

# 416
Nadin да си призная и мен много ме е страх ,о все си викам “Боже а как ще раждам “ и от това ме е страх много . Но да ви кажа преди време имах един много интересен съм ,че раждам и бях изумена в съня си ,че въобще не болеше , после бях споделила на приятелка психоложка и тя ми каза ,че явно до този момент от страха си да родя съм се блокирала и че всищност подсъзнанието ми някакси ми е показало ,че няма от какво да се страхувам . Но .... 😆

# 417
Не знам много ме е страх

# 418
Не знам много ме е страх
Преди раждане независимо естествено или секцио също правят клизма. Няма нищо страшно.

# 419
Nadin да си призная и мен много ме е страх ,о все си викам “Боже а как ще раждам “ и от това ме е страх много . Но да ви кажа преди време имах един много интересен съм ,че раждам и бях изумена в съня си ,че въобще не болеше , после бях споделила на приятелка психоложка и тя ми каза ,че явно до този момент от страха си да родя съм се блокирала и че всищност подсъзнанието ми някакси ми е показало ,че няма от какво да се страхувам . Но .... 😆

Момичета, раждането НЕ БОЛИ!!! Спокойно, всичко ще мине като по вода - и клизмата, и пункцията, и трансфера, и бремеността и... раждането Wink
Ама това чакане след трансфер е мнооого дълго, хораааа Joy

Общи условия

Активация на акаунт