Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 69

• 50 463
  • 742
  •   1
Отговори
# 450
И аз след трансфер обаче се оказа че съм с лека хиперстимулация слава богу имам малко останала течност в стомаха , но в резултат съм с кисти и една доста голяма .

П.С. Предварително се извинявам за спама Simple Smile Desislava.q изчисти си пощенската кутия Simple Smile

# 451
Как сте момичета , как вървят процедурите  някой започнал ,след трансфер ?
На ММ му излезна втората контрола за уреаплазма и е отрицателна ,така си отдъхнах значи 😤. Сега вече чакаме да се приберем и да стартираме и ние ,не мисля ,че ще има проблем с другите неща който ще пускаме в Бг . Аз вместо да се настройвам полужително за процедурата нещо задухвам .... това страха е голяма работа ей 😆🙈🤗

# 452
На мен днес ми беше пункцията. Извадиха 4 яйцеклетки. Струват ми се малко, но.... Всичко е божа работа. В четвъртък е трансфера. Утре ще кажат колко са се оплодили. Успех на всички.

# 453
На мен днес ми беше пункцията. Извадиха 4 яйцеклетки. Струват ми се малко, но.... Всичко е божа работа. В четвъртък е трансфера. Утре ще кажат колко са се оплодили. Успех на всички.
Стискам ти палци всичко да е наред ❤🙏🏻🤗,ти в коя клиника си ,как се чувстваш след пункцията и по какъв протокол си ?
Успех

# 454
Стефанов Стара Загора. По къс протокол. Стартирахме на 08.03.Чувствам се много добре и нямам болки. Всичко мина добре и голям смях беше с другите момичета които бяха днес на пункция, трансфер и вливки. Имам 2 неуспешни процедури в Плевен Репромед-6 год. бях там.

# 455
Стискам палци,
Броя не винаги е важен, при мен веднъж 16 после 15 и нищо нито една.
Успех и кураж!

# 456
Стискам ви палци, момичета! Аз съм в процес на стимулация. Дано станат хубави яйцеклетки, да си ги нося цели 9 месеца и да се приключи с тези инжекции, системи и така.

Последна редакция: вт, 19 мар 2019, 08:50 от Анонимен

# 457
Krisi1, мина ли пункцията? Как си? Видя ли че няма страшно и всичко минава много бързо Simple Smile Очакваме те да кажеш колко яйцеклетки си имаш и как се чувстваш Animal Bee Flowers Hibiscus Стискам палци за хубави яйцеклетки и още по-хубави ембриончета!

Да мина пункцията извадиха ми 9 яйцеклетки.
Като от единия яйчник не са извадили всички фоликули защото бил мн високо разположен и не са могли да стигнат.
Понеже съм получила хипер стимулация няма да има сега трансфер.Обясниха ми, че било рисковано за живота ми и че ембриона нямало да се захване затова трябва да се възстановя и сиг след 2 цикъла ще направим трансфер.
Утре ще ми зв да ми кажат колко са се оплодили и да се уточним за замръзяването и всичко ние трябва да платим.
Иначе си тръгнах към 14ч и оттогава адски ме боли корем, немога да ходя, мъжа ми ме води до тоалетна .Стана ми лошо преди 2ч ходих до тоалетна и ми причерня .Мъжа ми ми прави захар с вода плиска ми лицето.Мидлех, че умирам .Сега съм по-добре ти ме боли силно, ту по-слабо .Как ще искарам ноща нз
Съжалявам,криси1!И аз съм в същото състояние,от 19.02 още не мога да се възтановя както трябва.Сега ми останаха само проблемите с цикъла.От 5.03 се появи,на 8.03 спря,на 11 пак почна и досега съм така.Надявам се за нямаш такива проблеми.А ти със заповед ли си и ако да до кога е?Мойта е до юли,така че април или май ме чака ЗЕТ .И първия опит бях с хипер и резултата беше 0,12,така че ЗЕТ е най-доброто решение в такъв случай

# 458

При успешният ми опит извадиха 12 уж хубави Я, но само 4 се оплодиха, а от тях останаха 2 ембриона, върнати на 3 ден и на финал 1 бебче Simple Smile
Така че, 4 са си достатъчни Simple Smile
Пожелавам ти всички 4 да се оплодят и поне 1 от тях да е твоето бебе! Flowers Four Leaf Clover

# 459
Krisi1, мина ли пункцията? Как си? Видя ли че няма страшно и всичко минава много бързо Simple Smile Очакваме те да кажеш колко яйцеклетки си имаш и как се чувстваш Animal Bee Flowers Hibiscus Стискам палци за хубави яйцеклетки и още по-хубави ембриончета!

Като от единия яйчник не са извадили всички фоликули защото бил мн високо разположен и не са могли да стигнат.
Понеже съм получила хипер стимулация няма да има сега трансфер.Обясниха ми, че било рисковано за живота ми и че ембриона нямало да се захване затова трябва да се възстановя и сиг след 2 цикъла ще направим трансфер.
Утре ще ми зв да ми кажат колко са се оплодили и да се уточним за замръзяването и всичко ние трябва да платим.
Иначе си тръгнах към 14ч и оттогава адски ме боли корем, немога да ходя, мъжа ми ме води до тоалетна .Стана ми лошо преди 2ч ходих до тоалетна и ми причерня .Мъжа ми ми прави захар с вода плиска ми лицето.Мидлех, че умирам .Сега съм по-добре ти ме боли силно, ту по-слабо .Как ще искарам ноща нз
Съжалявам,криси1!И аз съм в същото състояние,от 19.02 още не мога да се възтановя както трябва.Сега ми останаха само проблемите с цикъла.От 5.03 се появи,на 8.03 спря,на 11 пак почна и досега съм така.Надявам се за нямаш такива проблеми.А ти със заповед ли си и ако да до кога е?Мойта е до юли,така че април или май ме чака ЗЕТ .И първия опит бях с хипер и резултата беше 0,12,така че ЗЕТ е най-доброто решение в такъв случай
Да със заповед съм, но нз докога е аз в взех на 11.02 и мисля, че е със срок 1г.
Иначе съм по-добре ходя вече 2 ден на работа.Малко съм замаяна ама какво да се прави трябва да се възстановя.Притеснено ми е нз кога ще ми зв да кажат кога ще замразят ембрионите.Бяха 3 дано още ги има.

# 460
Цитат на: Krisi1 link=topic=1@ 092004.msg38405904#msg38405904 date=1552978658

Да със заповед съм, но нз докога е аз в взех на 11.02 и мисля, че е със срок 1г.
Иначе съм по-добре ходя вече 2 ден на работа.Малко съм замаяна ама какво да се прави трябва да се възстановя.Притеснено ми е нз кога ще ми зв да кажат кога ще замразят ембрионите.Бяха 3 дано още ги има.

Да,заповедта важи една година .Замръзяват се във стадий бластоцист.Те ще ти се обадят да отидеш да подпишеш договор.В коя болница си?Ако не те притеснява да кажеш

# 461
Здравейте на всички,имам питанка относно блок инжекцията,тя плаща ли се и ако да,каква е цената и? Благодаря предварително и успех на всички 🤗

# 462
Здравейте на всички,имам питанка относно блок инжекцията,тя плаща ли се и ако да,каква е цената и? Благодаря предварително и успех на всички 🤗
Ако си по фонда не я плащаш.Успех и на теб и лека процедура

# 463
Здравейте момичета,
Преди два дни сложих последния Кринон и днес ми се появи зацапване.
Дали на някоя от вас се е случвало?
Защото чак утре ще мога да се видя с доктора, а съм паника Simple Smile

# 464
  • София
Здравейте момичета,
Преди два дни сложих последния Кринон и днес ми се появи зацапване.
Дали на някоя от вас се е случвало?
Защото чак утре ще мога да се видя с доктора, а съм паника Simple Smile

Бременна ли си?

Общи условия

Активация на акаунт