Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 69

• 49 523
  • 742
  •   1
Отговори
# 540
Ох не знам какво да кажа ... постоянно чета в нета за разли случай и почвам да се замислям да не влагам много надежди на първия опит . Което е много жалко ... жалко е и това ,че докторите те инат в наши дни за банка и Пт там идва недоверието към тях и какво правят и какво не 😤😔

# 541
  • София
ами аз пък имам наблюдения че доста успяват от първия опит и то тия дето хич нищо не са чели и изпълняват каквото им се каже.

# 542
Бамба спирам и аз да чета . При мен нещата все така ставам навивам се за най лошото и после като се стигне то момента виждам че всички тревоги са ми били на празно . Преди цветната ми снимка такав шик изживях ,че не е истина 🙈 в УК ги правят без упойки и аз пак на моя глава четене ИЗ форумите и като влезнах в кабинета ревнах като малко дете пред докторката , тя се видя в чудоооо . 10 минути ме успокоява и познай .... ДАЖЕ НЕ РАЗБРАХ КОГА МИ Я НАПРАВИ гледах на монитора да МО покаже как се движи течноста и само ме питаше как съм ,а АЗ ГРАМ НИЩО НЕ УСЕТИХ 😲😲😲. Излезнах много изненадана и доволна защото се оказа че съм и с проходими тръби . Та и сега така още не съм почнала ,а вече съм е тиха паника 😩 Везна кво да ви кажа 😆🤗

# 543
Бамба не съм съгласна с твоята гледна точка или поне не напълно, защото от моя скромен опит в борбата ми със забременяването (която я водя от 2011г) мога да кажа, че повечето изследвания си ги пусках на "своя глава"  и повечето проблеми си ги откривах сама и чак след това се консултирах със специалисти за назначаване на лечение...До 2017 се водехме с неизяснен стерилитет, но през последните 2г поетапно се изясниха проблемите, така че...смятам, че повечето лекари са претоварени и правят пропуски (грешки) понякога. Не го приемай лично просто си имам различна гледна точка, защото съм си поизпатила вече😊😉А и все пак положителните резултати не зависят изцяло от лекарите а си трябва и късмет😊

# 544
  • София
изобщо не приемам нищо лично.
аз  с годините съм срещала такива жени докато си чакаме заедно за процедури.
повечето ги срещам после успели след първия опит.
изобщо не са наясно с повечето неща, което и не е нужно.

# 545
Ако тези неразбиращите минат през няколко неуспеха, започват да задават въпроси и да четат. И аз отивайки преди време бременна в Щерев, направо питах какво е необходимо да се следя при тях, а 2-3 години по-късно научих, че има дори опция за донорска яйцеклетка. 
Също така съм на мнение, че слушането на лекарите и незнанието ме лишиха от възможността да реагирам на време.

# 546
Абсолютно подкрепям..даже след първия неуспех започва четенето и задаването на въпроси.Големи късметлии са момичетата,които успяват от първия опит.

# 547
Винаги съм се чудила как се подлагаш на нещо без да знаеш какво е? Налага се да се взимат решения, как се взимат без информация?

# 548
  • Благоевград
Имам приятелка, която не знае как настъпва овулацията и какво представлява пункцията, а вече има и замразени ембриони. Не я интересувало, пиела си хапчетата и каквото казва Стаменов, това прави и хич не се затормозява. Някои жени така явно се чувстват добре.

# 549
Имам приятелка, която не знае как настъпва овулацията и какво представлява пункцията, а вече има и замразени ембриони. Не я интересувало, пиела си хапчетата и каквото казва Стаменов, това прави и хич не се затормозява. Някои жени така явно се чувстват добре.

И аэ бях така,когато эабременях нормално бях на 35 г.имаме си прекрасно эдраво детенце,дори и ФМ не правих,эащото не бях информирана,пиех си витамините и слушах доктора си,каквото каже той.
После на първото инвитро също ,но след неуспешния край,ела ме виж сега.ММ се шегува с мен и ме праща да се эапиша в медицинския да эавърша още едно висше.
Когато не энаех много от нещата бях наистина спокойна,а сега подлагам всичко на съмнение ,всичките иэследвания ги препрочитам по сто пъти .
Понякога си мисля че е по-добре по-малко да энаем,въэхищавам се от супер спокойните момичета като твоята приятелка signora_tina,тя сигурно няма неуспехи до сега или...

# 550
  • Благоевград
До колкото съм запозната още нямат трансфер. Дано скоро им си случат нещата. Млада е, да се надяваме на успех.

# 551
Здравейте момичета,
някой знае ли колко време след операция от варикоцеле може да се прави Инвитро ( Икси)?

# 552
Здравейте!
Какво трябва да знаем? Предстои ми първо ИКСИ. С тежък мъжки фактор сме. Подозирам че имам нисък прогестерон ( имам продължително зацапване преди цикъл) заради това тръгнах по доктори, а то се оказа че приятелят ми не е ОК. На мен никой никакви изследвания на хормони не ми е назначил, но си мислех че толкова неща престои да изпия и взема преди процедурата, че това че в момента хормоните ми не са наред не е толкова важно. Не е ли така?какво ще ме посъветвате, да ходя ли на ендокринолог? Просто като разбрах диагнозата на приятеля ми и разбрахме че ще е ИКСИ се отказах да търся причината на моите неволи...

Последна редакция: чт, 28 мар 2019, 07:07 от maria_vv

# 553
Здравейте момичета,
някой знае ли колко време след операция от варикоцеле може да се прави Инвитро ( Икси)?
Може би докато се образуват нови сперматозоиди - 3 месеца. Обаче не съм на 100% сигурна

# 554
Здравейте!
Какво трябва да знаем? Предстои ми първо ИКСИ. С тежък мъжки фактор сме. Подозирам че имам нисък прогестерон ( имам продължително зацапване преди цикъл) заради това тръгнах по доктори, а то се оказа че приятелят ми не е ОК. На мен никой никакви изследвания на хормони не ми е назначил, но си мислех че толкова неща престои да изпия и взема преди процедурата, че това че в момента хормоните ми не са наред не е толкова важно. Не е ли така?какво ще ме посъветвате, да ходя ли на ендокринолог? Просто като разбрах диагнозата на приятеля ми и разбрахме че ще е ИКСИ се отказах да търся причината на моите неволи...
Здравей. Не мога да ти отговоря на въпросите, но мога да кажа едно, че не сте само вие с тежък МФ и всичко е възможно. Вярвайте и ще имате прекрасни дечица!!!

Общи условия

Активация на акаунт