Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 69

• 49 350
  • 742
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Малинов да вземе да си прочете пак учебниците, че така скоро няма да вземе специалност.
И първо да вземе специалност АГ, пък тогава да се прави на репродуктивен специалист.

# 601
Тони, изгледах видеото ти! Браво, че си се навила да го направиш! Имам няколко въпроса:
1. Сега имаш ли замразени оплодени яйцеклетки?
2. Кога ще е следващата процедура?
3. Спомена, че качеството на яйцеклетките не било хубаво - лекаря каза ли ти дали би могло да се подобри и как?
При мен и за замразяване не остава вече втори път. Сега ми върнаха 3бр. На 12.04 трябва да направя теста Simple Smile

# 602
Имах замразени 6 броя, след 2рата стимулация още 6, общо 6 оплодени. На 5ти ден оцеля само 1, но с лошо качество. Върнаха 3, но нищо не се имплантира. 3 опит не знам кога ще правя. Трябва ми малко време.

# 603
Почини си и се отдай на забавления, а защо не и спорт и здравословно хранене. Аз много навътре  приех това, че едва ли не образувам некачествени яйцеклетки и започнах да си обръщам внимание на храненето, да е малко по-здравословно. Не знам дали е от съществено значение, но... Каквото е писано. Ето онзи ден ми беше трансфера, вдигнах и температура, настинка... Казвам си каквото е писано. Не мога да се опазя от всичко. Някои казват, че си почиват и нищо не правят до теста, а аз не мога. Разхождам се, домакинствам, пътувах си след трансфера... Вярвам че тези неща ще ни се случат въпреки всичко. Продължавай с видеата, стискаме ти палци!

# 604
Благодаря ти Simple Smile

# 605
Трябва ми малко време.
И нов лекар Peace

# 606
  • София
И според мен трябва да смениш лекаря.

# 607
Момичета защо изписват аспирин преди трансфера

# 608
Flowers Four Leaf Clover  Здравейте момичета с пожелания за много късметлийски месец и на всички Ви от все сърце пожелавам само положителни тестчета и прекрасни 9месеца! Имам едно въпросче, за първи път ми предстои взимане на заповед през април и стартиране на инвитро/непропускливи тръби/, но не знам по какъв протокол ще прецени д-ра и дали ще има стимулация или на ЕЦ, тъй като някъде четох, че при АМХ под 1,4 се стартира на ЕЦ без стимулация, дали е така и бихте ли могли да изкажете мнение? Благодаря Ви предварително за отделеното време! Много успехи и късмет на всички!  Heart Exl  Flowers Four Leaf Clover

# 609
Почини си и се отдай на забавления, а защо не и спорт и здравословно хранене. Аз много навътре  приех това, че едва ли не образувам некачествени яйцеклетки и започнах да си обръщам внимание на храненето, да е малко по-здравословно. Не знам дали е от съществено значение, но... Каквото е писано. Ето онзи ден ми беше трансфера, вдигнах и температура, настинка... Казвам си каквото е писано. Не мога да се опазя от всичко. Някои казват, че си почиват и нищо не правят до теста, а аз не мога. Разхождам се, домакинствам, пътувах си след трансфера... Вярвам че тези неща ще ни се случат въпреки всичко. Продължавай с видеата, стискаме ти палци!
Здравейте, направих ужасна хипер стимулация след което последва и болница по спешност,за Щерев става въпрос единия яйчник ми беше 9см а др 7см.и се наложи да замръзим 3 ембриона имах. Сега ми предстои зет и нз какво ср прави каква е самата подготовка за трансфера.Пак ли Сеново пият хапчета инжекции ... моля дайте инфо?
То и пункцията не беше уж нищо особено, аз щях да умра направо болки, страх и какво ли още не и сега ме е страх от предстоящото

# 610
Krisi,пункцията е без болка и неразположения ако няма хипер,има ли хиперстимулация нещата са различни. И аз бях в Щерев,преди ЗЕТ пих хапчета за стимулиране на лигавицата само,яйчниците нама защо да се стимулират. Самата процедура като усещане  е като обикновен преглед(на мен цитонамазката ми е по-неприятна дори) за 2 мин приключва всичко. Успех,не се притеснявай - хипер се случва често,и аз имах лека,макар че дозите ми бяха минимални.Всичко ще бъде наред. Simple Smile

# 611
Здравейте, някой правил ли е инвитро на ЕЦ? Този месец ми предстои, за 5 дни имам изписан Летрозол.

# 612
  • София
Здравейте, от днес почва и мойта стимулация 2 ден на цикъла с Bemfola 300. Днес една инжекция и така до петък всеки ден по една и съм на преглед и хормони сутринта (петък). За пръв път ще правим процедура икси и се надявам на успех. Имаме 2 инсеминации миналата година неуспешни. Ще пиша как вървят нещата и на всички + резултати!!!

# 613
Здравейте момичета
при неузрели яйцеклетки и  при не отделяне на овулация...
ИКСИ успешен ли някой знае ли..
Ако някой е имал такъв проблем като моя..
Моля да сподели...
Благодаря

# 614
Krisi1, много съжалявам за това, което ти се е случило, явно организма ти не реагира добре на стимулацията. Аз бях с Мериоферт 175 сутрин и 225 вечер, 9 фоликула и 6 извадени яйцеклетки. Не съм имала никакви не разположения след пункцията този път. Предния ме боля корема, а сега не, само леко. След трансфера също съм съвсем добре. Пожелавам ти успешен ЗЕТ. Вярвам, че всичко през което минаваме ще бъде възнаграден!

Общи условия

Активация на акаунт