Велислав Павлов*Димитър Захариев*Диана Димитрова Тема 52

• 31 098
  • 726
  •   1
Отговори
# 705
Всичко има значение - от сценария, играта на актьора, режисьора, оператора!!!!!
Нищо не е за подценяване.
Но ти вземи само репликите - първи епизод(раздразнена, че продължава да й праща разни неща, все едно като наказание, не би ми минало и през ума, че общуват изобщо) и сега в снощния епизод(Ковачев вдига ли ти, тя да го търси и да общуват, да знаят какво става с другия) - АБСУРДНО ми е отвсякъде!!!!!

А и не мога да разбера Зорница - тръгна си от сватбата.... ни  дума за това, защооооооо(не че ние не се досещаме), но тя няма реакции на човек, който да е избягъл, да мисли за себе си????? Или пак се е скрила в себе си?????

# 706
Защото, Ани, независимо от решението й, Зорница обича Марио, той е важен за нея, а тя мрази загубите. И би била щастлива да си останат близки, да работят заедно и да е близо до нея. Не е рационално, предвид какво му причини, но Зорница си е такава.

Дани, Зорница периодично я показват тъжна, предполагам, че с времето ще разбервм как се чувства.

# 707
# 708
Моски, дано да разберем какво чувства, но малко се съмнявам. Цял 6ти сезон така и не ни изясниха какво става в главата й, не вярвам и сега да стане. Сценаристите явно и сега не са наясно какво искат да ни покажат. По-последователни и ясни са може би при сцените с Банков и Зорница, където се вижда, че общуването им е на ниво приятели, само, че от негова страна интерес не виждам за нещо повече, а тя още е зависима от него. Единственото, което не разбирам и отказвам да се мъча да гадая е това с Марио. Нелогично ми е, някои неща не пасват изобщо и на двамата. Обаче щом сценаристите на двете сцени са различни, значи няма какво да се учудвам. Трябва да се промени малко стратегията им, че се получава нелепо и объркващо накрая.

# 709
Хаха, не вярвах че наистина са толкова зле сценаристите, но явно са 😂.

# 710
  • варна
Ама вярно са зле! Но явно и не гледат сериала после, защото ако го правеха, нямаше как да не забележат тези нелепости. 🙉🤦‍♀️
Аз да похейтя малко.
Много измъчено всичко. Дотук нищо не ме грабва. Нито ми се гледат на Стаменова зависимостите, нито на Галка любовните драми! Разчитах на този Табаков, ама и там за момента нищо. Ама аз и по принцип Юруков много, много не го харесвам.
Болницата и тя празна, та празна.! Определено им трябват много статисти. Така изглежда супер нелепо.
Иначе гледах ДГ и ми хареса. А като видях Диана с дългата коса и ме хвана носталгията към любимия 5 сезон. 😔

# 711
Специалн за Ди, че вчера не й бе достатъчно -дълга и черна WinkGrinning

# 712
Еми ето. Хубава, женствена. Не онова сасонче, което просто не е за нея.

Майчеееее, аз също си я искам с дълга коса. Joy

Абе тя в тоя сериал каква е? Музеен уредник ли?

# 713
Аз, Ди и Моски за Зорница vs Останалите JoyJoyJoy

# 714
Ахахахахха, Майче, товае добро 🤣🤣🤣

# 715
Хахахха, Майче, брой ме и мен в кюпа. Да не мислиш, че съм от останалите? Joy Аз от Зорница не се отказвам, независимо какво зло е. Grinning

# 716
Аз идвам като щатно мрънкало да кажа, че много ми липсва Велислав и киселия доктор. То сигурно пак щеше да е ебасискучниясезон, ама поне щеше да ми е густо да го гледам Grinning

# 717
Абеее, ако Велислав играеше хич нямаше да е ебаси скучния сезон. Друго щеше да е, ама... Grinning

# 718
Напротив, щеше да е скучен сезон Stuck Out Tongue Winking Eye

# 719
Обаче и Вергов го осакатиха, горканчо. Взеха му всички партньори и той сега ше не ще ще оперира с хилядолетната мура и ще го играе приятелка с Диде Joy

А как отчаяно се старая да харесам героя на Юруков ако знаете😱🤣
Таман напредна малко, и се сетя за благородния кисел доктор и пак ми става тегаво 🥶

Общи условия

Активация на акаунт