Велислав Павлов*Димитър Захариев*Диана Димитрова Тема 52

• 31 106
  • 726
  •   1
Отговори
# 675
Доне, бъркат в раната отвсякъде тия гадове Joy

Не можах да гледам ДГ, утре ще успея, но съм сигурна, че Диде е била чудесна Hug

# 676
Хахаххаха, само Тони го няма в надписите Joy

Абе гледам в една точка след финала на епизода, мисля си кой е убиецът и по едно време виждам две имена! Върнах назад, за да се убедя, че не си въобразявам Joy

# 677
Това да рони сълзи и да е тъжна й e специалитет Grinning

# 678
Това да рони сълзи и да е тъжна й e специалитет Grinning
Е, май сега ще я гледаме повече как съска на Табаков, надявам се сълзи да няма много много. Grinning

# 679
Отдавна съм на мнение, че на Диде ще й лепне идеално роля на зла кучка. Сега има всички възможности да се развихри с Табаков Joy

# 680
Тя може да показва зъби и нокти, ама като гледам Табаков хич не се засяга от това Grinning

# 681
Тя може да показва зъби и нокти, ама като гледам Табаков хич не се засяга от това Grinning
Естествено, Табаков съм го орисала да е в стил - ти си лудо влюбена в мен, просто още не си го разбрала Joy

# 682
Странно беше това, че си говорят с Марио???? Уж досадно, пък общуват 😂

Наистина май си пишат епизод за епизод.....

Ще се дърлят явно с Табаков(малко ми е повторение), но Зорница още се надява на Банков ..... поне от това, което показват от нейна страна.
Опитва се да го играе приятел, но тази война я изгуби още в 6 сезон.
Ще видим докъде ще я докара.

Табаков още не може да ми се хареса 😉😉😉

# 683
Дани, тия две сцени са поредното доказателство, че пишем там ебасиякитесцени и изобщо не ни пука, че няма никаква връзка между тях 🤣
То поне да беше минало някакво време  седмица между тях, а то буквално се случва в два поредни дни.
Не сценариите от предния сезон, от предния епизод не си четат. 😱😂

# 684
Може да не е въпрос само на сценарий, а и на режисура. Защото от режисьора зависи как точно ще погледне Зорница.

# 685
Може да не е въпрос само на сценарий, а и на режисура. Защото от режисьора зависи как точно ще погледне Зорница.
Като я карат да говори глупости, както и да гледа .... 😂.

Чета ви и все едно не става дума за същия сериал. Имената на част от героите са същите и май май дотам.

# 686
Хахахаххахахаха Моски, това с ебаси яките сцени ми е новото любимо след "Гледай сега, идва Жени да ни потрака със зъби" Animal Joy Cat

# 687
# 688
И Павлов, ти къде?, нали Joy

Доци, направо мога да ги визуализирам как седят на една маса и се четат сценариите отговорните лица. Авторът на снощната сцена гордо я изчита и гледа със светнал поглед в очакване да го потупат по рамото. В един момент някой плахо казва - абеее, тя е много хубава сцената, ама нали в епизода онзи ден...
Кво ти пука, бе, гледай колко е яка, ебаси! Joy

# 689
И Павлов, ти къде?, нали Joy

Доци, направо мога да ги визуализирам как седят на една маса и се четат сценариите отговорните лица. Авторът на снощната сцена гордо я изчита и гледа със светнал поглед в очакване да го потупат по рамото. В един момент някой плахо казва - абеее, тя е много хубава сцената, ама нали в епизода онзи ден...
Кво ти пука, бе, гледай колко е яка, ебаси! Joy

Не знам дали е трагично, ако не беше толкова глупаво и смешно 😂😂😂😂😂

Общи условия

Активация на акаунт