Кърмя го на поискване, което означава понякога през 10,20 мин., 1час, 2 часа, абсолютно всеки път е различно и различно време суче всеки път. Понякога ме изцежда докрай и се налага да дохранвам с АМ, което е 2-3 пъти на денонощие и изпива 30-40мл. Спрях да се изцеждам, не усещам и напрежение в гърдите. Педиатърката ме посъветва или да дохранвам всеки път с 30мл АМ или да е само на кърма. Аз не искам толкова често да му давам АМ, а и не смятам, че има нужда, след като детето се е наяло от мен. Но пък и да е само на кърма не става, защото както вече споменах понякога не му стига и се налага да му дам. Откакто е главно на кърма има по 3-4 наакани памперса и пишкани постоянно. Пия чай на Хип и капсули на Лактил за увеличаване на кърмата. Та, въпросите ми са:1. Грешно ли е, че му давам да суче постоянно, когато поиска? Не спазвам никакви часове, просто се водя по него.
2. Трябва ли да се цедя и кога?
3. Правилно ли е да дохранвам 2-3 пъти с АМ? Според педиатърката на всяко хранене трябва да давам АМ, което не смятам за нужно?! Да не му объркам стомахчето

Извинявайте, ако въпросите ми ви се струват глупави, но съм една нова, млада мама, която няма помощ от никой и само може да гадае дали се справя правилно. Бебчето е спокойно постоянно, щом има цица винаги, когато поиска и му е сменен памперса нямаме никакви проблеми!

Благодаря ви предварително! 🤗