Пазарът на недвижими имоти във Варна - какво се случва реално? - 3

• 56 781
  • 767
  •   1
Отговори
# 75
В софийската тема има много фанатизирани на тема панели. Те пък мразят новото, че било тясно, квадратурата  не била реална, нямало сервизни помещения, имало скосявания, нямало отделна кухня..., нямало ТЕЦ ....та за всеки влак си има пътници, според мен.
И аз съм за ново, по принцип.

# 76

Въобще не съм съгласна с мнението ти, че като гледаме НС сме баровци 😁
[/quote]

Това беше провокация Wink Но просто ми омръзна да чета само за нови строежи, даже се изпокарахте по едно време. Баланс да има. Може и друго да се обсъжда, ама да се дъвче едно и също...

# 77
коя фирма строи до пазарчето в чайка?

# 78
Разгледайте
https://karavella.bg/park/
Има намаления. Пак идват височки цените, но пък има избор все още.

# 79

Въобще не съм съгласна с мнението ти, че като гледаме НС сме баровци 😁

Това беше провокация Wink Но просто ми омръзна да чета само за нови строежи, даже се изпокарахте по едно време. Баланс да има. Може и друго да се обсъжда, ама да се дъвче едно и също...
[/quote]
Разбирам те... Но едно време и тези панелки са били НС за нашите родители... И сигурно и тогава е имало такова разделение (подобно)  всеки сам си носи кръста... Ако нямаш пари за влизане в НС, ще гледаш старо много ясно, но това не те прави половин човек... Въобще това къде живееш не те определя какъв човек си... Аз като си взех апартамент в Кайсиева градина, сега трябва да се чувствам като селянка, че не съм до Катедралата ли примерно?  😂
https://m.facebook.com/%D0%96%D0%B8%D0%BB%D0%B8%D1%89%D0%BD%D0%B … -273838343185696/ ето за тези, които искат линк... Нова кооперация във Виница.. Момчето прави и конкуретни цени.. Ако някой се интересува Simple Smile

# 80
Не, не, изобщо не става въпрос какъв човек си ако купуваш панел или ново, просто провокирах с това за баровците с цел да се включат и други хора да пишат, защото само новите строежи се обсъждат, а темата е за пазара на имоти във Варна. Самата каза, че около теб всички гледат СС, а тук се пише само за ново. Мисля, че доста хора четат, но не се включват поради тази причина.

Последна редакция: пт, 08 фев 2019, 12:34 от Freyda

# 81
Не, не, изобщо не става въпрос какъв човек си ако купуваш панел или ново, просто провокирах с това за баровците с цел да се включат и други хора да пишат, защото само новите строежи се обсъждат, а темата е за пазара на имоти във Варна. Самата каза, че около теб всички гледат СС, а тук се пише само за ново. Мисля, че доста хора четат, но не се включват поради тази причина.
Определено има много такива хора.Аз самата четях темите около месец преди да се престраша да се включа... Особенно ако има и панаири в темата, съвсем отказва някого...

# 82
Ние търсим къща/етаж СС и то в крайните квартали или вилните зони, но да има ГТ
Хич не се считаме нито за паралии, нито за социално слаби, такива са ни нуждите и разбиранията за живот. Като гледам обаче предвиденото застрояване във Виница и Владиславово, новите сгради в Ментеше, Трака и тн .. си мисля, че май сме за къща на село до 15км извън Варна .., но цената трябва да е такава, че да можем да запазим и апартамента,  и гаража у градо
Рекох си болката!

# 83
Ние търсим къща/етаж СС и то в крайните квартали или вилните зони, но да има ГТ
Хич не се считаме нито за паралии, нито за социално слаби, такива са ни нуждите и разбиранията за живот. Като гледам обаче предвиденото застрояване във Виница и Владиславово, новите сгради в Ментеше, Трака и тн .. си мисля, че май сме за къща на село до 15км извън Варна .., но цената трябва да е такава, че да можем да запазим и апартамента,  и гаража у градо
Рекох си болката!
Ако чуя нещо ( че сега живея в този квартал)  ще ти пиша ако искаш 😊

# 84
Да, искам !

# 85
Марто, този във Възраждане за 1000 евро го пуснах аз за разнообразие, ама вие ще комплексирате хората, тези дето търсят старо няма да смеят да се изкажат с думи от рода "мухливи панелки" и т.н  Smile И в тази връзка имаше един апартамент в Младост 1 , точно на бул. Цар.Освободител до спирка Възраждане, на 1 ет. , 60кв. ,краен в който преди време бяха убили една баба, даваха случая по тв ако се сещате, как един психопат чупи стъклото на терасата от съседния апартамент, минава през нея, убива бабата и се самоубива с ток. Беше преди по-малко от година и се чудих ще се продаде ли , и онзи ден минавам от там , правят ремонт, погледнах в имот.бг обявата я няма. Та мухлива панелка както казвате, на 1ет. краен, на булевара си се продаде за няма и година. Цената тръгна от 50000, намалиха на 45000. Става въпрос, че и панелките се купуват здраво, ама явно тук във форума не смеят много да се обсъждат Simple Smile

Продаде се и още как. Но май за около 42 000- 43 000. Сега се продава и средния апартамент ( на самоубилият се наркоман) , масово текат огледи. А от другата страна на булеварда се продават и добре обзаведени панелки и на над 55 000 €.

# 86
Марто, този във Възраждане за 1000 евро го пуснах аз за разнообразие, ама вие ще комплексирате хората, тези дето търсят старо няма да смеят да се изкажат с думи от рода "мухливи панелки" и т.н  Smile И в тази връзка имаше един апартамент в Младост 1 , точно на бул. Цар.Освободител до спирка Възраждане, на 1 ет. , 60кв. ,краен в който преди време бяха убили една баба, даваха случая по тв ако се сещате, как един психопат чупи стъклото на терасата от съседния апартамент, минава през нея, убива бабата и се самоубива с ток. Беше преди по-малко от година и се чудих ще се продаде ли , и онзи ден минавам от там , правят ремонт, погледнах в имот.бг обявата я няма. Та мухлива панелка както казвате, на 1ет. краен, на булевара си се продаде за няма и година. Цената тръгна от 50000, намалиха на 45000. Става въпрос, че и панелките се купуват здраво, ама явно тук във форума не смеят много да се обсъждат Simple Smile

Продаде се и още как. Но май за около 42 000- 43 000. Сега се продава и средния апартамент ( на самоубилият се наркоман) , масово текат огледи. А от другата страна на булеварда се продават и добре обзаведени панелки и на над 55 000 €.

Много си информирана Stuck Out Tongue Да във Възраждане онзи ден гледах един апартамент за 57000 много добър, направен без компромиси, исках да звънна да видя дали е реална офертаи и на следващия ден го нямаше, според мен си заслужаваше. А иначе имя няколко двустайни за 53000 за ремонт. Във Възраждане не би ли следвало да е по-евтино от Младост Rolling Eyes

# 87
  • In transit
Сега сигурно ще ме нападнат всички, но не смятам, че тия 60м2 на крайните панелни апартаменти са голям +, че да им искат почти 1000евро на квадрат. Роднина живее в такъв и стаите са му малки, даже са по-малки от моите спални дето са НС. Тая квадратура идва от дългия коридор и килера, който има.  да, може мазата му е по-голяма. Така, че наистина не разбирам тази истерия по "реалните" квадрати на панелките.

# 88
Е то от панелка до панелка има разлика. Има и панелки по 120кв.м.

# 89
Муха, ще пуснеш ли линк на тоя средния апартамент, в имот.бг ми излиза един но пише бл.130, а този би трябвало да е в бл.131.

Общи условия

Активация на акаунт