Пазарът на недвижими имоти във Варна - какво се случва реално? - 3

• 57 243
  • 767
  •   1
Отговори
# 540
  Запишете си детето където Ви е най удобно и Неофит Бозвели и Антон Страшимиров и Гео Милев са добре. Зависи от учителката и най вече от детето. От собствен опит Ви го казвам. Не се притеснявайте.
Най-близо и по район ще ми е Вапцаров.

Лъки не знам къде ще отиде, като го видя ще опитам да разбера повече.

# 541
  • Варна
Да, Чинтулов са ок. Особено ако се сравнява със спряганите тук Вапцаров и Страшимиров. От класа на щерката около 10 деца след 7 клас влязоха в т.нар.елитни гимназии.

# 542
  • Варна
Рендерите на "Комфорт"  на ул. Н.Вапцаров (ж.к. Чайка)

# 543
Аз пък днес ходих в Трошево. Улицата на която е Чинтулов е ужасно разбита. Къщи и блокове в един двор...не знам, неестествено ми е.
И не на последно място, хората си гледат зеленчуци

# 544
 Freyda,
имате избор, откъм училища.
Обаче, както ви споменаха е важен учителя.
Има и частни учебни заведения.

Повтарям се -"оркид хилс" не е фактор,
защото ако беше, то не само детска градина, но и училище такова щеше да има.
(частни)
Всичко друго е въпрос на приоритети, закупувайки имот,
който трябва да е със статут "жилище", за да бъде направена адресна регистрация,
което допринася точки за отседналост.

Последна редакция: чт, 09 май 2019, 19:05 от Анонимен

# 545
  • Варна
Harvey, кога да очакваме разпределения, подробна информация за сградата и цени?

Май ще се строи и пред Ultramarine (Ултрамарин) на мястото на Старо село? Някой нещо?

# 546
Здравейте всички във форума, следя го от известно време. Евала.....за пръв път срещам толкова интересен форум касаещ недвижимите имоти във Варна.
Имам конкретен въпрос и моля за помощ . Сградата на СТАРХ която ще строят в кв. ЧАЙКА

http://citybuild.bg/news/sgrada-razpereno-krilo-ptitza/39024

Решили сме да се включим макар и на проект.... това което ме притесняа е инвеститора РИД ООД , няма други сгради , никога не съм чувал за г-н Чернев / управител/  Ще продават БУЛИМОТ  , Имат  разрешение за строеж до колкото виждам в сайта на общината, но вече месец не строят ?  Притеснява ме дали ще си завършат сградата...Вие как мислите . Дочувам , че ЕКОФУРАЖ / срадатаСЕЗОНИ/ са зад тях, но никакви индикации за същото. Имам нужда от вашата помош с оглед крайно решение дали да се включим към обекта .

Има ли уебсайт с цени, разпределения или телефон на строителя?

# 547
  • Варна
Harvey, кога да очакваме разпределения, подробна информация за сградата и цени?

Нямам никаква представа,попаднах  на снимките в друг форум и реших да ги споделя с вас Simple Smile

# 548
  • Варна
Уау, сградата на Комфорт изглежда доста модернистична. Обаче, някак не ми се връзва с отсрещната стара панелка, от чиито тераси се веят прани гащи.

# 549
  • Варна
Еха, сградата на Комфорт е с интересно модерно излъчване.
Според мен, такава сграда, трябва да има въздух около нея, за да се види ...а, то ... няма такова, което е жалко.
Но, пък сме виждали достатъчно разминавания на рендери и действителност, така, че може да не е жалко Simple Smile.

Другата такава сграда е новия "кораб" в Чайка на СТАРХ, там ще бъде атракция в началото на квартала. Или поне така изглежда на рендерите Simple Smile
Да видим какви ще бъдат и другите нови сгради там.

За "Старо село" бях чела в скайскрепъра, че също ще се застроява, но нищо конкретно.

# 550
  • Варна
Преди ОМВ на Цар Освободотел/околовръстно, видях някакъв билборд с реклама на Жилищен Комплекс Вятърна Мелница...предполагам гугъл ще помогне с повече инфо.

http://www.condor-commerce.com/%D0%BE%D0%B1%D0%B5%D0%BA%D1%82%D0 … 0%BE%D0%B5%D0%B6/

Последна редакция: пт, 10 май 2019, 12:56 от MapTo_D

# 551
  • Варна
"Проектът включва изграждането на жилищен комплекс от две сгради и реставрация на знаков за Варна обект – Вятърна мелница." - Там май има нещо като "островче" около  вятърната мелница ....на това ли островче ще е ...много странно местоположение са избрали.

# 552
Ай чиститу, тъкмо прочетох, че е завършил проектът на супермодерният жилищен комплекс К Скай и в средата на юни ще започне строежът на първите два блока. Общо са пет блока по 13 етажа, намира се на Ана Феликсова между Мондо и Оркид.

# 553
Ай чиститу, тъкмо прочетох, че е завършил проектът на супермодерният жилищен комплекс К Скай и в средата на юни ще започне строежът на първите два блока. Общо са пет блока по 13 етажа, намира се на Ана Феликсова между Мондо и Оркид.
Наистина з@ср*ха квартала. А тази Ана Феликсова нали беше ремонтирана улица, сега с тези строежи и носене на тухли и цимент, дали няма да и видят сметката...

# 554
Преди ОМВ на Цар Освободотел/околовръстно, видях някакъв билборд с реклама на Жилищен Комплекс Вятърна Мелница...предполагам гугъл ще помогне с повече инфо.

http://www.condor-commerce.com/%D0%BE%D0%B1%D0%B5%D0%BA%D1%82%D0 … 0%BE%D0%B5%D0%B6/

Да, ей тук ще е. И аз вчера рових за него. Още няма цени, ама и да има, кой ли ще купи - то на крака не можеш да стигнеш. Ще е като някаква крепост с ров, ама не с вода с акули, а с улица с бесни пишман-шофьорчета.

Това отдавна го има на сайта на брокерите на Комфорт: http://www.komfortbrokers.com/bg/tyrsq/jilishten-kompleks-varna-sky---blok-a
Така наречените "общежития" или иначе Varna Sky.

So Lucky - този комплекс разглеждала ли си го? Цените са като в Сезони и Ренесанс, но може локацията повече да ти допадне - https://radost.kupiv.bg/

Последна редакция: пт, 10 май 2019, 21:28 от moon_wind

Общи условия

Активация на акаунт