Пазарът на недвижими имоти във Варна - какво се случва реално? - 3

• 56 826
  • 767
  •   1
Отговори
# 570
Аз тези големите комплекси не ги харесвам. Кой влиза, кой излиза, повечето не плащат, един е от далече, друг е за малко... hahaha

# 571
Сградата, която се строи под тази на "Явор" АД в "Младост" до ОМВ, с издадено разрешително на "ЕКСТРИЙМ ВАРНА" ООД, "ИНТЕРКОМ МЛАДОСТ ИНВЕСТ" ЕООД, "ДИ ЕНД ДИ 2017" ЕООД и частни лица, на колко етажа ще бъде и има ли инфо за апартаментите и строителя?

# 572
Сградата, която се строи под тази на "Явор" АД в "Младост" до ОМВ, с издадено разрешително на "ЕКСТРИЙМ ВАРНА" ООД, "ИНТЕРКОМ МЛАДОСТ ИНВЕСТ" ЕООД, "ДИ ЕНД ДИ 2017" ЕООД и частни лица, на колко етажа ще бъде и има ли инфо за апартаментите и строителя?

http://www.komfortbrokers.com/bg/tyrsq/jilishtna-sgrada-v-kv-mladost

# 573

http://www.komfortbrokers.com/bg/tyrsq/jilishtna-sgrada-v-kv-mladost

Благодаря

Все едно различни сгради гледам на различните снимки

# 574
Някой резервира ли си вече в Ренесанс? Навсякъде пишат колко много хора вече били взели апартаменти там и как нямало да останат до края на Май.

# 575
Някой резервира ли си вече в Ренесанс? Навсякъде пишат колко много хора вече били взели апартаменти там и как нямало да останат до края на Май.
В този микрорайон ще има много свободни жилища. Прекаляват с новите проекти.

# 576
Само по техните си рекламни статии пишат колко хора са взели. Едва ли много хора ще си счупят краката прдвид факта, че има много сгради строящи се сега там и поне избор има.

# 577
  • при Arctic Monkeys
Здравейте, чудесна тема. Не съм от Варна, но имам идея да купя апартамент,с цел отдаване под наем и инвестициция, на прилично място. Харесва ми Бриз, има в момента оферта за Рубльовка , мисля че де води 4, апартамент на 3ти етаж ,източен, обзаведен и с паркомясто на цена 77к евро, с панорама към морето. Инвеститор там е Садко. Мислите ли, че си заслужава? Реалната площ като гледам е около 52-55 квадрата, дневна с малка спалня. Чудя се дали си струва. Благодаря за мненията предварително!

# 578
  • In transit
Здравейте, чудесна тема. Не съм от Варна, но имам идея да купя апартамент,с цел отдаване под наем и инвестициция, на прилично място. Харесва ми Бриз, има в момента оферта за Рубльовка , мисля че де води 4, апартамент на 3ти етаж ,източен, обзаведен и с паркомясто на цена 77к евро, с панорама към морето. Инвеститор там е Садко. Мислите ли, че си заслужава? Реалната площ като гледам е около 52-55 квадрата, дневна с малка спалня. Чудя се дали си струва. Благодаря за мненията предварително!
Не.

# 579
1 въпрос:колко наем ще взимаш на жилище 52-55 м2 на майната си?

# 580
  • при Arctic Monkeys
Мои познати купиха в Рубльовка 1, за същата площ 500 зимата,600 лятото.

# 581
Мои познати купиха в Рубльовка 1, за същата площ 500 зимата,600 лятото.
Пълна заетост? Ок, лятото от май до септември 5 по 600 = 3000лв. Зимата, ако преценим, че има 1 -2 празни месеца 5 по 500лв = 2500.
Събираме 3000+2500= 5500.
 Махаме 10% данък печалба, остават 4950лв. Махаме местни данъци и такси (около 300лв, на изуст не знам колко е точно за Бриз)
Остават чисти 4500лв да речем, ако няма нужда от смяна на мебел, повреден уред и т.н.
Това са малко над 2000евро на година. Сами преценете за колко години ще си върнете вложените  80 000евро. (77к + такси по прехвърлянето, дори не включвам 3,6% комисионна, а трябва)

# 582
  • при Arctic Monkeys
Няма комисионна, посредничи инвеститора.

# 583
Няма комисионна, посредничи инвеститора.
И така да е, пак на 77к има такси по прехвърлянето и ще стигнете 80к. Успех. Peace

# 584
  • при Arctic Monkeys
Целта ми не е някаква ужасно изгодна инвестиция, по-скоро влагане на свободни пари, които преседявайки в банката,работа не вършат. Идеята ми е дори да го ползваме лятото сезонно, отдаването под наем не е на всяка цена и ако дъщеря ми се мести натам, да си остане за нея. Благодаря за отговорите.

Общи условия

Активация на акаунт