Пазарът на недвижими имоти във Варна - какво се случва реално? - 3

• 56 846
  • 767
  •   1
Отговори
# 615
  • Варна
Лъки, докато мислиш и изчакваш, ще застроят цяла Варна, накрая и в Бриз ще искаш апартамент, ама няма да има нищо. Grinning

# 616
Лъки, докато мислиш и изчакваш, ще застроят цяла Варна, накрая и в Бриз ще искаш апартамент, ама няма да има нищо. Grinning
Laughing Laughing Laughing Тогава ще си взема къща на село, и да се свършва с тези мъки.

# 617
  • In transit
Марто, ми явно могат. Въпросът е колко време ще чакате да им дадат новата заповед за строеж? Ти нали имаш договор и е него има срок?

# 618
Mikkey, не могат ли да ги издават по секции ?
Lucky, айде да съживим някое село ! Скоро ходихме към Пловдив, такива големи села с цехове, с прекрасни градини .. завидях им

# 619
  • Варна
Всичко си пише в договора, начало, край.
В самото разрешително пишеше, че ще е на два етапа:
1 - Всичката подземна инфрастуктура + вход 3 и административна сграда
2 - Вохд 1 и вход 2.
Чак да спрат строежа изцяло ли, хмм? Не искам да им звъня по телефон, нямам и път натам, може би на 03.06 ще съм в района и ще ги видя какво правят. Явно ще трябва и външния вид на вход 4 да е друг. Въпроса е какво става с парко местата, след като изведнъж се появяват нови 30 апартамента, а вече няма свободни места? Щеше да има 55-60 пм отвън за гости на живущите, като нищо ще продават част от тях?! Grinning

# 620
Grinning
Най-вероятно, ще са ателиета,помещения за творчески дейности и т.н 😁 като не стигат паркоместата

# 621
  • Варна
Ами не, всичките са апартаменти. Предполагам, че ще продават/подаряват от откритите.
Още като четох за изискванията, които има кмета на Младост за новата сграда....да има 60 парко места, като 30% от тях да са закрити и нещо ми просветна, че няма да е това мястото, не са се разбрали нещо, само да не вземат да ми секнат строежа 😆🤔

# 622
Ами не, всичките са апартаменти. Предполагам, че ще продават/подаряват от откритите.
Още като четох за изискванията, които има кмета на Младост за новата сграда....да има 60 парко места, като 30% от тях да са закрити и нещо ми просветна, че няма да е това мястото, не са се разбрали нещо, само да не вземат да ми секнат строежа 😆🤔
Утре ако не ме напече много ще мина на инспекция и ще докладвам.

# 623
Ами отдавна се говори, че няма да е там администрацията. Това е било номер да заграбят парцела, предназначен за обществени нужди. Сега общината доброволно се отказва и освобождава фирмата от задължението да и построи административна сграда.. Случайно е, нали им верваме! Кметът кешира вече етаж в друга сграда на Явор Simple Smile

# 624
  • Варна
Хм, не знам от кога се говори, но ми се струва, че вертикалите в частта на 'административната сграда' са излети точно като за нея, а като гледам апартаментите и разположението им си мисля, че трябва да са други. Може пък този път наистина да са ги изненадали 'случайно'?! Ще поживеем и ще видим кое как, може аз да греша, но все мисля, че имам око и правилна ориентация. Simple Smile)

# 625
# 626
  • Варна
Тази сага с кметство "Младост" ми е писнало да я слушам вече от сигурно...10 години? То не беше Пфое Мол ,не бяха какви ли не сгради... Голямо умуване,големи изисквания,голяма алчност.
В една нормална държава отдавна щеше да е решен проблема !

# 627
Тази сага с кметство "Младост" ми е писнало да я слушам вече от сигурно...10 години? То не беше Пфое Мол ,не бяха какви ли не сгради... Голямо умуване,големи изисквания,голяма алчност.
В една нормална държава отдавна щеше да е решен проблема !

Като сменят кмета, ще се реши

# 628

Започнаха Сезоните.

# 629
Въх, внимавайте да не вземат да свършат апартаментите. Лъки ще си намери, сигурен съм. В Чайка на мястото на телевизия Мустанг се говори за две сгради. Както и Комфорт на мястото ня Петрол. Да видим само какви цени ще избарат. Аз лично не съм почитател на Чайка, ама е интересно де.

Общи условия

Активация на акаунт