Звездни компромати- 397

• 77 026
  • 724
  •   1
Отговори
# 360
Kourtney Kardashian
Скрит текст:

# 361
  • на пистата
Радват  ме чуждестранните звезди..как си ходят неглиже,не им пука.А нашите до магазина ходят с токчета.

# 362
Радват  ме чуждестранните звезди..как си ходят неглиже,не им пука.А нашите до магазина ходят с токчета.

И охрана - като Ники Михайлов например.

# 363
Айде да спрем през 3 поста да слагаме снимка на миска Крокодил мине не мине и се уплаша от синьото клинчИ Sick

# 364
Тоци няма 40, а изглежда, като наборна на Гала. Тя Гала по-свежа от нея...

# 365
  • Countryside
Тоцито много изморен вид има. Слабичка е, да, но не е нещо уау. Коремчето иска още да се прибира и нормално. Не разбирам тази мания кой колко качил и кога свалил за една бременност, да не би да има конкурс? Иначе пак напраскала едни дълбокомислени постове.
Апропо, наистина има проблем с нокЯта на краката.

Последна редакция: нд, 10 фев 2019, 01:09 от Сиренце

# 366
  • До морето

И охрана - като Ники Михайлов например.

Честно ли? И за чий му е охрана пък на него? Смешко!

# 367
Тая Джиджи кой я набеди за красива?
И аз се чудя.
Кой въобще ги лансира сестрите Хадид!

# 368
  • Русе/София
Айде да спрем през 3 поста да слагаме снимка на миска Крокодил мине не мине и се уплаша от синьото клинчИ Sick
Щом само клинчето те плаши,това е дорбе.То цялата е страшилище. Sad

# 369
  • София
Тоци изглежда ужасно гладна!

# 370
  • София
Парис Хилтън, била си сменила прическата, аз не виждам разлика
Скрит текст:
Меси с деца и куче
Скрит текст:

# 371
О не! Снимката на раздора. 😆

А Тоци кога е при Гола? Няма ли да разкаже подробно за естественото си раждане. Сън не ми дава тая мисъл.

# 372
Това Тоци освен една слаба жена със сплескан и/или виснал задник друго не виждам. За в лицИ да не говорим. От къде това самочувстиве тези жени. Ако тръгне човек по коя да е главна улица на кой да е град, ще срещне сума и къде по-големи красавици. Имам чувството, че всички простакеси и селски пръчки са в някаква надпревара да се покажат на цялата Вселена. Жалко за децата ни, че в някакъв момент ще се почувстват грозни и малоценни, защото те не притежават фалшивата визия или нещо от нея на тези селяндурки.

# 373
Парис изглежда суууупер добре!

# 374
А Ники Михайлов от кого го пази охраната?
От жени тип "Николета" ли? Че една му е предостатъчна...

Общи условия

Активация на акаунт