Звездни компромати- 397

• 77 019
  • 724
  •   1
Отговори
# 375
Тези дни дочух от телевизора, че на Ники Михайлов баща му вече не е член на ... нещо си, не се заслушах много.

# 376
Дори бабата на Роузи няма толкова разпльокан задник като на Тоца Rolling Eyes

# 377
Борислав Михайлов не е член на изпълкома на УЕФА от няколко дни, сигурно е това.

------------

Ужасен г.з наистина, но тя явно много го харесва.

# 378
Alessandra Ambrosio
Скрит текст:

# 379
# 380
Emma Roberts и Amanda Seyfried
Скрит текст:

# 381
  • София
Толкова харесвам Александра Амброзио!

# 382
Парис изглежда суууупер добре!
Изглежда добре,но аз я намирам за остаряла.От няколко години не съм попадала на нейни снимки и сега това ми направи впечатление.Не,че аз съм китка.На всички се отразява напредването на възрастта. Sad

# 383
  • София
Алесандра винаги е много усмихната и има позитивно и ведро излъчване, много ми харесва. Обаче, ако я раздробя на части - нито дупето й е хубаво, краката й са с ужасни колене и не особено пропорционални, лицето й е като на лисичка... Далече е от Адриана Лима например и Даутцен.

Ха! А представяте ли си, че Лима е по-голяма от наша Тоца, ако не се лъжа. А първата изглежда с поне 10 г. по-млада от втората.

# 384
То само Лима да беше...
90% от западните звезди над 40, 50г изглеждат по-свежо от нашите 20 годишни...

# 385
  • Mediterraneo
Толкова харесвам Александра Амброзио!

Аз пък толкова да не я харесвам! Има ужасно ехидно излъчване някакво, от онези хора, които от прима виста органически не понасям.

# 386
Парис все повече заприличва на Донатела Версаче

# 387
Из английско вървят слухове, че Григор и Никол са разделени, цитирам:

Скрит текст:
Бившият футболист Джейми Реднап стана повод за нови коментари около връзката между певицата Никол Шерцингер и най-добрия български тенисист Григор Димитров.

Темата излезе на дневен ред заради информация в Daily Mail, че Шерцингер е отхвърлила покана за среща от Реднап, който е решил да опита късмета си, заради ширещите се слухове за раздяла между певицата и Димитров.

Никол Шерцингер отвърнала на интереса на 45-годишния бивш футболист с думите, че „моментът не е подходящ” за нея.

Източник на друга английска медия The Sun твърди, че Джейми харесва Никол отдавна, но не би предприел нищо, докато тя е във връзка с Григор.

„След раздялата, той е демонстрирал интереса си да излязат на среща, но за нея времето не било подходящо. Биха били чудесна двойка, но кой знае, може да се случи в бъдеще”, пише вестникът.

Според публикацията Григор Димитров и Никол Шерцингер „са си дали почивка”, като и двамата са се концентрирали върху кариерите си.

Този Джейми Реднап не е лош...

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/7289688

https://gong.bg/tenis/sofia-open/multimedia/video/yellow/grisho- … -na-rednap-527292

# 388
# 389
  • До сърцето...
Ха, на всяка страница присъства снимката на баджо-вците. Явно много се чете в темата Grinning

И още веднъж моля:  Слагайте снимките в скрит текст, и добавете две думи поне. Така пльосната една снимка ...

Нека да се спазваме правилата!

Общи условия

Активация на акаунт