Звездни компромати- 397

• 77 039
  • 724
  •   1
Отговори
# 285
И според мен не са добре тренирани Александра и Антония. Слаби са, да, може и снимки да пускат от фитнеса, но не виждам някакъв стегнат мускул и оформено тяло. Не говоря за плочки и мъжки рамене, което е друга крайност, а просто да изглеждат с добър мускулен тонус.

# 286
20 дни откакто е майка и още не е получила приза "майка на годината". Излагат се тия!

# 287
На мен Алекс ми изглежда с доста стегнато и поддържано тяло, за разлика от Тоца, която просто си е клющава.

# 288
  • Murcia, Spain/Ruse
Дано не е пускано 🙊🙊🙊

# 289
20 дни откакто е майка и още не е получила приза "майка на годината". Излагат се тия!

На 17-то число ще ѝ го дадат... В предаването на Гала за месечинката на бебето.

# 290
Александра е модел, включително на бельо. Тя не трябва да има релефни мускули. Което не значи, че не тренира.

# 291
  • София
Сега остава и всяка една да се разпише кога е правила кекс след раждането. Много ми е важно да разбера.

# 292
Ама те наистина все едно си ги мерят...И Мона пусна снимка на корема, и Александра, и Тоца сега... Кои е по-по-най, все едно са на състезание...Похвално е че изглеждат добре, но сякаш само фигурата им е най-важна и само това има значение...Гледайте си дечицата, радвайте им се...До приза Майка на годината има много време...ще има още много майки...

# 293
  • София
Сега остава и всяка една да се разпише кога е правила кекс след раждането. Много ми е важно да разбера.
веднага са почнали. при тях лохии няма.

# 294
  • До морето
Богданка се занимава с йога. Тоца се занимава със себе си. Никога не е имала стегнато тяло, просто е слаба, но задникът й винаги е бил като тава.

Стрина и кюфте е яла в кръчмата до Шейново, едно, щот се оказало, че имат 7лв. общо с Иванушка.

# 295
  • на пистата
Богданка се занимава с йога. Тоца се занимава със себе си. Никога не е имала стегнато тяло, просто е слаба, но задникът й винаги е бил като тава.

Стрина и кюфте е яла в кръчмата до Шейново, едно, щот се оказало, че имат 7лв. общо с Иванушка.
На Тоци "стегнатото" дупе

# 296
ХАХАХАХАХАХАХАХАХА

# 297
  • Viena
Корайма щяла да участва в Капките.

# 298
  • Mediterraneo

На 17-то число ще ѝ го дадат... В предаването на Гала за месечинката на бебето.

Мне, 17-ти е неделя, Гала почива.

# 299
Защо трябва да се правиш на интересен и оригинален, дори когато избираш име на детето си. Поне тогава да проявят малко здрав разум. Горкото дете, няма да му е лесно с това странно именце - АгУая... !

Така, де - само Иванчовци и Марийки да има. Аре, бе. Животът трябва да е шарен. Да поскършим малко капака на консервата. Нека има на тази земя и една Агуая Wink

Общи условия

Активация на акаунт