Звездни компромати- 397

• 77 043
  • 724
  •   1
Отговори
# 300
Корайма щяла да участва в Капките.

Огладня и тя Simple Smile

# 301
Ми няма спонсор. Одъртя и тя, докат се накуми.

# 302
Защо трябва да се правиш на интересен и оригинален, дори когато избираш име на детето си. Поне тогава да проявят малко здрав разум. Горкото дете, няма да му е лесно с това странно именце - АгУая... !

Така, де - само Иванчовци и Марийки да има. Аре, бе. Животът трябва да е шарен. Да поскършим малко капака на консервата. Нека има на тази земя и една Агуая Wink
Между това да си кръстиш детето Агуая и Марийка има океан от възможни имена, които няма да създават проблеми на детето след време. Не мисля, че точно пък името трябва да се използва за да покажем колко сме модерни, различни и ексцентрични.
А пък те защо са се спряли само с промяна на една буквичка, да бяха заменили и "я-то" в името,  та да стане съвсем оригинално и нечувано - Агуайа.

Последна редакция: пт, 08 фев 2019, 16:16 от *Виви*

# 303
  • на пистата
-Коя беше първата дума на детето ти ?👀
-Авомобилна газова уредба 👶🏻
-Е как така ? 👀
-АГУ 😂

# 304
Chris Hemsworth
Скрит текст:

# 305
Деси Плевневлиева катастрофирала http://news.plovdiv24.bg/848180.html

# 306
Тоца не мога да я коментирам, защото не виждам снимката, нямам фейс.
Иначе да се похваля веднага след раждането свалих всичките кг., бях качила 11, детето беше 4,200, нормално раждане.
Едно и една Виктрия Бекъм с Валентино, и тя слабичка все едно не е раждала.
https://www.instagram.com/p/BtnMCMMgWdr/?utm_source=ig_share_she … shid=w2f7ktiv2naf

# 307
Бъррр... сега забелязах ноктите на краката на Тоца 🤭 изглеждат все едно ще паднат всеки момент...
Да като , че ли и двата и нокътя са с гъбички

# 308
Защо трябва да се правиш на интересен и оригинален, дори когато избираш име на детето си. Поне тогава да проявят малко здрав разум. Горкото дете, няма да му е лесно с това странно именце - АгУая... !

Така, де - само Иванчовци и Марийки да има. Аре, бе. Животът трябва да е шарен. Да поскършим малко капака на консервата. Нека има на тази земя и една Агуая Wink
Между това да си кръстиш детето Агуая и Марийка има океан от възможни имена, които няма да създават проблеми на детето след време. Не мисля, че точно пък името трябва да се използва за да покажем колко сме модерни, различни и ексцентрични.
А пък те защо са се спряли само с промяна на една буквичка, да бяха заменили и "я-то" в името,  та да стане съвсем оригинално и нечувано - Агуайа.
Какви проблеми би могло да създаде името? Ей така само да попитам, че нищо не ми идва наум, освен, че едни лелички в един форум могат да си чешат клавиатурите?

# 309

Още една решила, че е супер мама, защото е родила естествено и е кърмила. Е, аз ревах, че ще раждам секцио и ревах, че не кърмих децата си повече от два месеца и с първото даже се депресирах малко. Е заради такива ми се повръща. Имала късмета да е слаба и да й тръгнат нещата с лекота, да благодари на Господ, че й е помогнал всичко да е наред, а не да се вживява. Освен това познавам кърмили, естествено родили жени, които не отслабнаха и обратно. Хайде да не ни поучава майка от 5 минути.

# 310
Да, при Тоца има едно такова дърварско набиване на канчета - как трябвало да се ражда естествено, да се кърми, да се прави като нея. То е хубаво всичко да ти се подреди както го искаш, ама не е особено красиво отстрани да ръчкаш жени, които не са имали твоя късмет.

# 311
Раждайте естествено, но си намерете добър анестезиолог 😁

# 312
Днес явно е денят на корема, прибраният небременен корем. На мен са ми смешни тези дами, но все пак скоро родиха, трябва да се подходи с разбиране. Ще мине време, ще минат хормони, ще се осъзнаят, че нито са първите, нито ще са последните. Но все пак те си живуркат в някаква вселена, в която видът е всичко. Това, че си куха като хралупа няма никакво значение. И така са си щастливи, на снимки в нета, все се отчитат за нещо.

Двама големи - Божинката и Никиту.
https://www.instagram.com/p/BtnNa5GHIKO/?utm_source=ig_share_she … hid=1qjqugqfgu4wc

# 313
  • Англия
Мъжът на Гала снимал тайно някакъв човек във фитнеса и му се подиграва. Това нормално ли е наистина да се прави от възрастни хора? https://www.instagram.com/p/Btn9u6Sh9wZ/

# 314
Не само че е ненормално, ами е и незаконно. Простак пълен. Не много отдавна беше нашумял случая с една плейбой звезда, която беше снимала, шернала и се подиграваше на възрастна гола жена във фитнеса. Яко я погнаха за това.

Общи условия

Активация на акаунт