Звездни компромати- 397

• 76 227
  • 724
  •   1
Отговори
# 570
Яд ме е за Салма Хайек!
Толкова беше красива в Десперадо, че не вярвах тогава, когато вървеше по кината филмът, че ще ми хареса вече друга актриса.
Уви, вече не я харесвам, не е хубава в моите очи! Нито тяло, нито крака, нито осанка, нищо не ми харесва!
Може би косата, но...не е достатъчно!

# 571
Яд ме е за Салма Хайек!
Толкова беше красива в Десперадо, че не вярвах тогава, когато вървеше по кината филмът, че ще ми хареса вече друга актриса.
Уви, вече не я харесвам, не е хубава в моите очи! Нито тяло, нито крака, нито осанка, нищо не ми харесва!
Може би косата, но...не е достатъчно!
Десперадо от преди 24 години ? И как очакваш да е същата ?
За 52/3 годишна изглежда добре според мен

# 572
Е, същата няма как да е, но с годините блясъкът си е отишъл!
Не мога да кажа обаче това за Дженифър Анистън, Синди Крауфорд, и др, които си стоят прекрасно за 50 и 50+!

# 573
  • София
И Дженката Лопес...с противния си бойфренд https://www.facebook.com/5170395767/posts/10156945474365768/

# 574
Леле тая Гола бе! 😆 Цвиля. Кремена ножицата добре я е издокарала.

# 575
Аз съм доволна за Рами , надявам да грабне и Оскар, не вярвах, че може да се справи с Фреди, голяма лъжица е. След Еди Редмейн той ми е най-приятната изненадa. А филмът ми е много любим.

# 576
А това със Симпсън вратовръзка ли е, част от блузата ли е?
Според мен е вратовръзка, която е стилизирана до това състояние.
Да ви кажа, на мен така Гала ми харесва. Но корените... корените не са ок.

# 577
  • където ми харесва
И Дженката Лопес...с противния си бойфренд https://www.facebook.com/5170395767/posts/10156945474365768/
Защо пък да е противен човека? Изглежда си много добре.
Салма Хайек си има нейния си блясък. Нормално да се промени за четвърт век, по-бих се притеснила, ако правеше всичко възможно да не мръдне на външен вид от периода на Десперадо.
Много е готина, няма как да има дълги крака при тоя ръст, но си е съразмерна и готина.
И на Бафта ми харесва с черната рокля и диадемата.

# 578
Тая Салма ми е много странна
Мъжът ти  да е собственик на компанията майка на брандове -Гучи Маккартни,Маккуин ,YSL и да нямаш никакъв вкус , всеки път е с потресаващ тоалет

# 579
И аз това се чудя за Салма. Има достъп до най-добрите дизайнери, дизайнерски къщи и стилисти, които биха я обличали безплатно и винаги изглежда като овехтял мексикански лампион.

Не коментирам възрастта й, а само дрехите.

# 580
https://galasecrets.bg/?utm_source=fb&utm_medium=we%20LoveGalasecrets%20trf 

Гала със собствена козметична серия

# 581
  • Бургас
На Салма може до гуша да и е дошло от брандове и стилисти.Иска си циганийката тя!

# 582
  • При децата ми

Само тя не беше правила козметична серия! Тоца има ли, или да я очакваме и нея!? А, може пък някоя бебешка козметична серия за пусне!

# 583
Тоца ще пусне нейна серия сутиени за кърмачки 😂

# 584
Тоца ще пусне нейна серия сутиени за кърмачки 😂

Ама с нейния образ ли ще е, като вадиш гърдата, да виждаш отвътре новата Майка на Годината? Рискът от спиране на кърма/неохотно бебе рязко ще се повиши. Може би сутиени за отбиване ще е по-добре, с тази снимка от скицника...

Общи условия

Активация на акаунт