Частни училища - информативна тема 24

• 51 352
  • 795
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте,

Някой получавал ли е имейл или обаждане, че е неприет в Питагор или СС за ПУК? От няколко дни чакаме някакви резултати и не казват нито едното, нито другото. Разбирам, че в момента искат да си запълнят местата възможно най-бързо ама поне да бяха писали един мейл или Питагор да си ъпдейтнат системата.
Чакаме и ние на двете места, но няма нищо още...

В Питагор ми казаха по телефона че до 7-ми февруари системата ще се обнови с приети/неприети статуси, но явно ще го направят в последния момент или просто няма да спазят срока.
Същата ситуация със СС - време за обявяване на резултатите 6 дни след 2-рия изпит, а днес на нас ни е 8 ден и още нищо.

# 106
Здравейте,

Някой получавал ли е имейл или обаждане, че е неприет в Питагор или СС за ПУК? От няколко дни чакаме някакви резултати и не казват нито едното, нито другото. Разбирам, че в момента искат да си запълнят местата възможно най-бързо ама поне да бяха писали един мейл или Питагор да си ъпдейтнат системата.
Здравейте, Питагор не известяват по никакъв начин, следете в платформата, моят син няколко седмици беше със статус “резерва”, до преди два дни, когато статуса стана “приет”

# 107
  • София
S.Ruseva, браво на детенцето

А останалите- много разводнихте темата с тези спорове за градини и покупки на недвижимо имущество. Влизам, гледам 35 нови коментара, чета, ми то нито един по темата ЧУ 😂

# 108
  • София
За получаването на отговор от СС имайте предвид, че в петък и понеделник училището не работеше, а срокът е 6 работни дни.

Успех на всички!

# 109
  • София
Успех ! И да споделите, инак как да се върнем на темата ЧУ Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: чт, 07 фев 2019, 17:35 от Yangdze

# 110
Помолете Фран да премести "дискусията" в дискусионната тема.
Сега погледнах назад. Ми то от 4-та страница до тук нищо не е по темата. No Mouth

# 111
  • София
Помолете Фран да премести "дискусията" в дискусионната тема.
Сега погледнах назад. Ми то от 4-та страница до тук нищо не е по темата. No Mouth

Фран, може би от мнение №68 насетне сме се поотплеснали (Blush), но и след това има мнения, които са си по темата за ЧУ, на потребители, питащи за уведомяването на СС и Питагор

Последна редакция: чт, 07 фев 2019, 17:51 от Аш

# 112
За уведомяването от СС, много е гадно, аз им звънях сто пъти и по телефона, хич не съм от търпеливите. Бяха ми казали, че не са готови с всички резултати и ги съобщават поетапно.

# 113
За уведомяването от СС, много е гадно, аз им звънях сто пъти и по телефона, хич не съм от търпеливите. Бяха ми казали, че не са готови с всички резултати и ги съобщават поетапно.

Значи не сме само ние, които им досаждаме през 2 дни. Преди около седмица казаха, че 70% от местата за ПУК са заети, предполагам че вече са близо 95% и шансовете са минимални, но докато не получим отговор все още се надяваме.
Въпреки това, не съм видял нито един, който да каже, че детето е отказано, което означава, че по-скоро са запазили всички откази за последния ден, когато вече всички приети ще са подписали договорите си.

# 114
  • София
Моят извод за приема в пук и първи клас за СС и Питагор е, че тези, които са с най-добрите резултати получават отговор почти веднага (Питагор до три дни; СС буквално на другия ден), а останалите чакат “резерва” докато се разбере кой ще се запише, кой не и тн

# 115
  • София
Моят извод за приема в пук и първи клас за СС и Питагор е, че тези, които са с най-добрите резултати получават отговор почти веднага (Питагор до три дни; СС буквално на другия ден), а останалите чакат “резерва” докато се разбере кой ще се запише, кой не и тн

Така е и според мен.
Дъщеря ми миналата година кандидатства за ПУК точно в “Света София” и “Питагор”. Получихме положителен отговор и от двете училища в рамките на ден-два след явяването, за което писах и тук в темата.
Това не значи, че ако не са звъннали в кратки срокове, детето няма да бъде прието. А за “Питагор” всичко се следи в онлайн платформата. Писали са го много пъти тук в темата, според мен няма смисъл от позвъняване.

# 116
  • в страната на чудесата
Знаете ли дали СС приема след 4 клас? Имам предвид дали има някакво движение и напускащи деца?

# 117
  • София
По 1-2-3 деца на випуск

# 118
  • София
Има ли деца, които са канени на втори кръг в Питагор за първи клас под формата ма пробен цял ден? Моето дете е на такъв ден в края на месеца, а до сега срещам, а и тук чета основно за деца, които са били като втори кръг само за 2-3 часа в училището, в началото на февруари, а и вече са приети. Т.е. местата се запълват преди да са минали всички допуснати до втори кръг.

Може би са оставили за накрая само тези с по-слаб резултат от изпита, за да са им резерви след като съберат по-добре представителите се деца. Може би е друго.
Просто това чакане ме влудява и търся начин да разбера логиката.

Моето дете е класирано за пробен ден в края на месеца. Става въпрос за първи клас на Питагор.

# 119
  • София
КО отвориха прием.. ще ги видим и тях. Може да се окажат големия м компромис. Знам, че е много дискутирано и тук много ще скочат в защита, че е супер училището, но като мама привърженик на по-либералмата система, но и искаща добри представяния ще споделя и впечетления в понеделник. Няма как да ги пропусна. За СС знам 2 деца, които ще освободят място и 2, които ще се запишат. И 4те са с много бърз отговор...

Общи условия

Активация на акаунт