Отговори
# 105
Имаме 6-ти зъб Rolling Eyes

# 106
Облаче, миличка, спокойно, на всеки се случва и аз съм избеснявала така. Пиши и го записвай отвреме навреме с copy,и после paste!!! Споко човече! Hug
Еми, честито ви 6 зъб!!!

Кажете за срещата, pls!Меже по-добре за четвъртък или петък да я направим, че сега едно дъждовно.
СРЕЩА четвъртък 6 ЮЛИ 10.00 БОРИСОВАТА ГРАДИНА!
Само предложение, ако се приеме записвайте се, или направете промени!
1. Меган и Йони
2........
  bouquet

Предлагам Борисовата, защото си мисля, че е най-удобно от всички краища на Сф.
Целувам ви!!!!

Последна редакция: нд, 02 юли 2006, 20:43 от megan@

# 107
Ох, аз тръгнах да се хваля с новия зъб и взе ,че звънна тел та сега ще си довърша Rolling Eyes Не знам при вас как е със зъбите, но при нас се показаха 4 зъбчета в рамките на десетина дни, направо ужас и пак минахме леко... засега де Rolling Eyes Дано не я боли много вече, че направо ми се къса сърцето като зареве Sad Напоследък като й пондсенем чаша такава уста отваря, че чак да ти стане смешно. Трябва да  й купя чашка скоро време Thinking да видим кви ще ги върши Wink
За срещата бих дошла, но защо не я направим пак пред Народния театър, какво ще кажете, това  е просто предложение, ако сте съгласни, ако не ще дойдем ако можем, стига да се оправим, щото по това време ставаме, хапваме и разни такива неща Mr. Green

# 108
Ето малко нови снимки от нас на който му се гледа
http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=13544&AlbumId=48630

# 109
Здравейте, мами Heart Eyes,
Ей ме, появих се и аз най-после. Дойдохме си.
Само, че компа ми  се е скапал, докато сме били в Плевен и аз нали не го изключвам, имало буря и харда заминал.....и сега трябва нов да купуваме, а нали сме в ремонт. Та само тва ми липсва. Затова, когато Форката се върне и няма работа на рецето си, крдвам малко време и влизам, ама ми е много малко и недостатъчно. А си виках: идваме си и най-накрая ще си седна на компчето.....да, ама нъц.
Иначе апартамента е пълен дистрой. Отвътре. Отвън поне оправихме-санирано, боядисана фасада, дограма, ролетни щори. Тва добре, ама вътре е Бейрут. И изгледи за скорошно оправяне не виждам. Много кинти трябват, а такива липсват. Затова кретаме на едно място и бавно-бавно. Ама майната му, да сме живи и здрави.
Пресата е станал голямо диване. Много се разлигави в Плевен, там бабите все на ръце, все люлеене и сега жална ми майка. Той пропълзя и вече се движи като тротинетка. Не иска да стои седна, а все да е на крака, да подскача и да му обръщаш внимание.
Края на август, живот и здраве заминаваме на море за няколко дни и в Плевен всеки ден правихме подготвителни бани в басейна.
Още папаме само зеленчуци и плодове, каши и разбира се най-обича да си цока и разпъва на майка си гърдите. Научил се е да суче в сякакви пози. Седнал, докато пълзи и ме мерне до него си отваря устата и ме търси  Wink. Онзи ден баща му гол, той се засилил пълзейки към него и като го засмука  Mr. Green.
Това е засега, имах много неща да ви казвам, но в този късен час, изобщо не мога да зацепя.
Целувки от нас с Преската Heart Eyes

# 110
  • Варна, България
Здравейте, слънчица!
И аз да се разпиша...
Днес бяхме на рожден ден на детенце от компанията ни - на 1 г. Като си представя, че след някой месец и нас това ни чака! Много е вълнуваща тази 1 годинка! Аз вече почнах да си фантазирам какво да правя, къде и т.н. Много бързо ми минаха тези месеца-като че ли вчера бяхме бременни и си обсъждахме бременелските преживявания. А това ме накара да се сетя, че сме виртуални приятелки с повечето от вас  вече от година и 2-3 месеца! Ей, ама ако знаете колко ви обичам всички!  Laughing
за кръщенето-
Цитат
В тази връзка аз съм кръстена на 7-мия ми рожден ден. Дядо ми беше свещенник и той ме е кръщавал. Не знам на кого дължа ритуалното къпане дибидюс в казана, но сега като се сетя колко ме беше срам...
Аз се кръщавах на 17 г. възраст, заедно със сестра ми и добре, че попа не успя да ме изкъпе  hahaha Той мераци горкия имаше и като ме миросваше ми каза да си поразголя повече пазвата и надигна фустата /която беше доста къса  Mr. Green / Баба ми като разбра кой поп ме е кръщавал каза "Ау, вий при тоз курварин ли намерихте да се кръстите"  Joy А и другото нещо беше, че през цялото време се заливахме от смях - аз, сестра ми и двете кръстници. Само си представете репликата: "Вие сте овце от божието стадо" и т.н. На кръщенето на мъжа ми, което беше преди 5 години, неговият поп пък реши да му измие краката в купена / ако не се лъжа така се казва ритуалното корито/- накара го с двата крака да стъпи в коритото, в което беше сипано и олио. Добре, че кръстника беше до него да го подхване да не се подлизне.  Mr. Green Още повече, че  Страхил е 100 кг и покачен върху това малко коритце беше такава карикатура, че пак не можах да се спра и ме напуши такъв кикот.  Joy
Ани, честита годишнина!   bouquet Пожелавам на хубавото ви семейство дълги години още разбирателство! Знаеш, че всички много ви се радваме! Честито на Тони за зъбчето! Браво за скока! Аз имам аерофобия и много ме е страх от подобни изживявания. Веднъж на Златните скачах с парашут, но това е по-различно.
Емим, Мишленце, Грейпфрутче, много сладки малки принцеси! Раличка е много хубава с новата прическа, а Алекс е такова малко "зъбато" слънчице! Рая и тя е голяма сладуранка и браво на нея за рекорда - 5 зъба за отрицателно време!
Цитат
е, не - беснея! милички, ние сме си в къщи, и досега ви писах надълго, а форума издъни нещата!
И на мен често ми се случва и то когато имам най-много мерак за писане...
Меги, я ме светни как се праИ туй с пейст и копи, плийз!
Много сладки весели историйки, Дрина и Валерийка! Ех, ама тоя твоя Николай голям резил е докарал на майка си! Коментара наистина е излишен...
Аз се сещам за история с моята племенница. Преди 3 години ходихме в Кюстендил на кални бани-аз, сестра ми, племенничката ми Калина, която тогава беше на 7 г. и приятелката ми. Понеже Калина все се кахъреше, че си няма гадже  Mr. Green, като се върнахме баща й я пита "Как е Кали, хубаво ли изкарахте на почивката, намери ли си гадже?"  И най-безцеремонно отговорът й беше "Ами ние всичките си имахме гаджета...  Joy" После иди обяснявай, че нямаш сестра!
Друга случка, която си спомням със  Embarassed беше като бяхме със сестра ми 5-6 клас /имаме 1г. 10 мес. разлика/ бяхме се наговорили да кажем, че сме видяли майка с друг мъж!  Mr. Green Майка ми и баща ми са много хубаво семейство и никога не са имали сцени на ревност и си имат много голямо доверие.  И представете си в неделя сутринта на закуска /майка ми се е постарала да направи баница/ и както хапваме се изцепваме. В началото нашите започват да се смеят, но ние продължаваме най-упорито да твърдим, че е истина. Накрая на майка ми й писна, тръшна тавата на масата и каза "Е, какво искате да ни разведете ли?" Ужас, какви деца-идиотчета сме били! Егати и черния хумор! Ама, т`ва ни чака и нас! Дупе да ни е яко!  Mr. Green
Айде лека и доскоро!
ПП. Гея, добре сте се завърнали с Преско!
Цитат
Онзи ден баща му гол, той се засилил пълзейки към него и като го засмука 
   hahaha Joy Е, ако беше пуснало нещо щях да го призная!  Joy
Самуил, ако не е в поза за сукане- една единствена практикувана от мен - не знае за какво са циците. Дори му е интересно и хваща зърната с пръсти или почва нещос пръстчето да чопли и побутва.  Laughing

# 111
Здрасти и от нас!!!
Гея, добре си ни дошла, душко!!! много ни липсвахте!!! А за ремонта занаеш и ние сме така, ама по-добре сме де, щото бомбата не е там където живеем, а в бъдещата къща! а за кинтите, ако намерите някъде и никой не ви види-всзсемете и за нас  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Волтажче , и аз скоро си мислех, че от доста време сме приятелки и е много гот! Аз нали тук в Софето си имах само една приятелка като дойдох да живея тука и сега не са много, а повечето са от тука от мамите!!!  Hug
Йони като я сложа до циците си и се съблека и и показвам да суче, ама тя нали от шише си е свикнала, с това цедене рядко е сукала в началото, после след 3-4 месец само се цедях, и почва да се смее и да ме щипе по зърната. Много и е смешно!  hahaha Ама това не е играчка, ей  Naughty Crazy
Ние тази вечер не сме спали изобщо. Беше по-зле от когато и да било - цяла нощ реване, щипане, пищене, отначало като я гушна и заспива, после почна и в мен да пищи, явно много я боли, зъбките се виждат и двата отгоре, айде вече да излизат, че нямам сили! И така се дърпахме, бутахме, ревахме и гушкахме до 5 часа, после заспа и с 5-6 събуждания и писъци спа до 8.30. Абе ужас. Сега едва гледаме и двете, дано следобед поспи повече и аз ще дремна с нея.
Аз да се оплача имам едни алергични пъпки от няколко дни. Предните 3-4 лета пак ми излизаха, ама по-малко. Според лекарката нещо ме е ухапало и правя алергична реакция-по краката и около ханша - 54 броя пъпки  #Crazy Сърбят ужасно и направо издивявам. сега ми иписа Дипрозон да се мажа и Лорафадин за 10 дни да пия. Ама искам превантивни мерки да вземам за това, ако някой може да ми препоръча нещо, pls!!!
Йони беше много благосклонна към мен и ме остави да напиша постинга, докато тя дъвчеше новото си плюшено куче-Тути! Сега обаче много ми се кара вече и трябва да и обърна внимание!!! Чао от нас!!!
Обичам ви!!!

# 112
Меги, я ме светни как се праИ туй с пейст и копи, плийз!
Как бе, докато пишеш постинга като напишеш няколко реда ги маркираш и с десния бутон даваш копи, и така периодично. Ако се скапе форума после само пействаш това което си написала, най-много да загубиш последните няколко реда. Цел!

# 113
  • Варна, България
Меги, тенкс за инфото. То малко трябва, ама навреме да дойде!
Въпросче:
Видях, че повечето от вас са си купили страхотни надуваеми историйки. Кажете ми на коя фирма и ако може сайт, че се навих и аз да купувам.
Чао, че дзверо ме зове!

# 114
Меги, тенкс за инфото. То малко трябва, ама навреме да дойде!
Въпросче:
Видях, че повечето от вас са си купили страхотни надуваеми историйки. Кажете ми на коя фирма и ако може сайт, че се навих и аз да купувам.
Чао, че дзверо ме зове!
Лодката с 50 топки я купихме от Детски Хипермаркет Комсед -
www.comsed.net  , доколкото знам имат и във Варна магазин в Чайка.
А малкото басеинче също го има там, аз го купих от входа на Морската!
Целувки!

# 115
Да се похвалим и ние с първото си море!
Камен http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=8495&AlbumId=58490 и Стоян http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=8495&AlbumId=58490
Прекарахме една топла седмица в Поморие, взехме си баба и дядо за подкрепа, и така успяхме дори да излезем няколко вечери с тати. Самостоятелно де Simple Smile, не знам от кога не ни се беше случвало...
Оборудвахме се с 2 малки басейнчета, само 2 пъти ги водихме на плажа.. страх ме беше да не ги разболея. Ама много ги мореше жегата децата, още си отспиват, по цял ден навън на сянка, край морето, да подухва малко. Квартирата беше супер, но навън си беше по-хладно. Важното е, че се прибрахме здрави! Поздрави от нас!

# 116
Ето и аз да кажа нещо Crazy
Емим честити зъбчета! Вие повторихте майнашия рекорд по бързо израстване на 5 зъбчета Mr. Green Сашко засега май е в почивка от зъбоникненето - седим си само с тези 5 зъбета ама как хапем Mr. Green

Малиии, как ви завиждам за моренцето Embarassed и на мен така ми се ходи, но ще видим дали на мъжо изобщо ще му дадат отпуска Sad

При нас няма нищо ново (правим опити да пълзим, ставаме до седнало самички като има за какво да се хванем) но като гледам някой мъници доста са напреднали с прохождането.

Опс събуди се мишока!

# 117
  • София
Здравейте!!!

Пак се сговняса това време  Crossing Arms !

Ние сме добре, мотаем се насам натам. Последните три дни го ударихме на живот. Първо в петък бях на женско парти  Mr. Green. В събота на рожден ден и преядох със захарните човечета по нея  Embarassed В неделя пък бяхме на сватба - гръцка сватба, едни сиртакита, едно чудо  Simple Smile Танци, манци- весело беше  Mr. Green Днес бяхме по приятелки и така си мина и днешния ден.

Волтажче, ние вкъщи си имаме ето такъв басейн  http://bgphoto.net/photos/7966/o632875482395468750.jpg, но за морето мислим да вземем някакъв най-обиновен, колкото да изкара десетина дни. Инече му взехме пояс за морето, много е сладурски, ето тук може да го видиш : http://bgphoto.net/photos/7966/o632875479559687500.jpg

Краско е в проходилката и вилнее, трябва да бягам....

Лека вечер!!!   Hug

# 118
  • Варна, България
Меги, Р-ка, благодаря за отговорите!
Р-ка, аз също харесах басейн като вашия, а също и подобен пояс.

Аз бях скептично настроена да водя Сами на море, но приятелката ми завела нейния мъник и такава веселба било, че просто е грехота да не му доставя такава радост! Незнам каква ще е организацията обаче, че нали съм си самичка, как ще нося всичкия багаж не ми стига акъла  newsm78. Ще викам за подкрепление майка ми, евентуално систър.  family  grinning039  sport027

И още нещо: много съм щастлива. Баща ми го оперираха успешно в София в петък, днес вече са го извели от реанимация и го чух по телефона! Толкова съм щастлива!!! Черпя ви по нещо за негово здраве! Например "Хавайски коктейл" ми  звучи много лятно и приятно  Laughing

Ей, 10 години мъки са вече в миналото! Направо не мога да повярвам!
Много целувки от мен! 

# 119
Хелоууу народе!
Имам нет най - после. newsm44 newsm68   newsm65
В Пловдив с тия дъждове и гръмотевици беше ужас , съответно ми изпляска мрежовата карта!Сега чета и после ще пиша...

Общи условия

Активация на акаунт