Напоследък като й пондсенем чаша такава уста отваря, че чак да ти стане смешно. Трябва да й купя чашка скоро време
да видим кви ще ги върши
,
. Онзи ден баща му гол, той се засилил пълзейки към него и като го засмука
Той мераци горкия имаше и като ме миросваше ми каза да си поразголя повече пазвата и надигна фустата /която беше доста къса
А и другото нещо беше, че през цялото време се заливахме от смях - аз, сестра ми и двете кръстници. Само си представете репликата: "Вие сте овце от божието стадо" и т.н. На кръщенето на мъжа ми, което беше преди 5 години, неговият поп пък реши да му измие краката в купена / ако не се лъжа така се казва ритуалното корито/- накара го с двата крака да стъпи в коритото, в което беше сипано и олио. Добре, че кръстника беше до него да го подхване да не се подлизне. 
Пожелавам на хубавото ви семейство дълги години още разбирателство! Знаеш, че всички много ви се радваме! Честито на Тони за зъбчето! Браво за скока! Аз имам аерофобия и много ме е страх от подобни изживявания. Веднъж на Златните скачах с парашут, но това е по-различно.
" После иди обяснявай, че нямаш сестра!
Е, ако беше пуснало нещо щях да го призная! 
Ама това не е играчка, ей

Сърбят ужасно и направо издивявам. сега ми иписа Дипрозон да се мажа и Лорафадин за 10 дни да пия. Ама искам превантивни мерки да вземам за това, ако някой може да ми препоръча нещо, pls!!!
, не знам от кога не ни се беше случвало...

!
Танци, манци- весело беше 
. Ще викам за подкрепление майка ми, евентуално систър.

Препоръчани теми