Отговори
# 90
Танче!!!!!БРАВО!!!!!страшно се радвам за вас!!!!Айде сега ставате пътници!!!! Hug Уискито и на мен не ми хареса.... сигурно щото не е отлежало достатъчно Whistling Crossing Arms Mr. Green
Дринка - наистина ме развесели миличка - много!!!! То не че са за смях всички тези каръэщини, ама чек нереално изглежда!Снимките от кръщенето са много готини. Тези в двора на Ер-ка също. А там на едничката снимка да не е Бабка жабка???? Wink
ММЗ
- моите съболезнования мила за лекарката. За М-то - странна работа?! Thinking та ти мисля че поне от месец спря да кърмиш?! Дано скоро се появи!
Емим - честити ви 5 зъба!!! Ще скърца Рая - разбира се - ами от сега да се учи да всява ред и дисциплина!!!! Naughty
Грейпфрутче - първенец сте вие!!!!С най-много зъби!!!А като гледам Алекс как пълзи малата... оставам с убеждението ,че ние изобщо няма да пълзим. Никакви опити не правим даже!!!А това с паничките на кучето ми е страшно познато! Mr. GreenНие с паяка ходим до нашите и с крака ги обръщаме или джвакаме в тях!Много му е драго и смешно. А вашият пазач е и красавец!!!! HugНе е като нашето грозилче!!!!
Меги
- радвам се че вече сте добре! Айде никакви Температури повече и кашлици и хрема...  Praynig
Миринда, Светли - браво на вас за гоблените!!!! Аз съм ушила един единствен досега с мижави размери, Есенно езеро се казваше! Тъй седи в шкафа нито е пран , нито е колосван...Embarassed
Пчеличке - весело изкарване на морето!!И слънчаво и безоблачно небе! Hug
Момичета - благодаря ви за милите думи. То ще ми мине и този път...сигурна съм. Ама е крайно време да се замисля за бъдещето на децата ми и да предприема нещо за да избягам от този порочен кръг! Здрави да сме! Ще се оправим!!!!
И най накрая:
Чакам новините от протеста днес! Надявам се че сте успели да се включите - и София, иварна, и Пловдив!!!!!!! Hug
Пък аз да почерпя, че ставаме на 8 месеца днес !!!!!! beer
НАДИНА - а на теб ЧЕСТИТ РАЖДЕН ДЕН МИЛА!!!!ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА!!!!ОТ КЪСМЕТ И ЛЮБОВ ДА НЕ СЕ ОТЪРВАШ!!!!

# 91
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Цитат
Дринка - наистина ме развесели миличка - много!!!! То не че са за смях всички тези каръэщини, ама чек нереално изглежда!Снимките от кръщенето са много готини. Тези в двора на Ер-ка също. А там на едничката снимка да не е Бабка жабка???? Wink
Джулка , аз съм душко , ма верно кът жаба-кикерица съм излязла  Laughing Но, от прасето , лебед не става.... кво застанало, таквоз излязло  Mr. Green Фотото е виновато , мисла си аз  Thinking

# 92
  • София - Младост 1А
Джулка , аз съм душко , ма верно кът жаба-кикерица съм излязла  Laughing Но, от прасето , лебед не става.... кво застанало, таквоз излязло  Mr. Green Фотото е виновато , мисла си аз  Thinking

Ха така... фотото било виновно. Следващия път ще се постараем повече. После ако искаш на фотошопа ще те издокарам ако искаш като Клаудия Шифър, ако искаш като Наоми Кембъл...

НАДИНА ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!! Да си много здрава, усмихната и обичана. Весело изкарване на празника.

Джулка, радвам се че съм те развеселила малко.

ММЗ съжалявам за лекарката ти. За менструацията????!!!????!!!! нищо не мога да кажа... странна работа.

Танчето, честити ви визи. Айде да идвате и да се запознаваме и с вас.

За протеста - бяхме аз с Пепино и мъж ми, Джъмперчето с близначките, Гея и Преско и Бини и Нати. Събрахме се доста повече хора от предния път. Направихме шествие до Парламента и оставихме плаката със снимките на децата. Играхме на "балона се надува", поседяхме и си тръгнахме. Има и снимки, но ще ги пусна довечера, че сега съм у свекитата и не мога да ги преточа тука.

Сега да продължавам с историите. Вчера забравих да ви кажа, че на цялата дандания в църквата и сборището от бабета беше поканен и месния църковен "Мунчо". Мъж на средна възраст с леко налудничав поглед и риза от БДЖ. Това добре, но посредата на кръщенето го обзе някакъв ентусиазъм и след всяка приказка на попа крещеше "амиииин". То лошо няма, ама като се изкряскаше половината баби се стряскаха, а останалите - демек ние прихвахме да се хилим. После като приключи всичко майка ми извади няколко кутии бонбони и бабите налетяха като мухи на мед. Едвам им насмогвахме - взимаха по два, по три. Явно не са чували за диабет...

И както съм почнала да ви разкажа още един бисер от изминалите дни...

Племенницата я гледаме ние, защото не ходи на градина. Излизаме една вечер със сестра ми и отиваме до Макдоналдс да й купим сладолед. Понеже беше болна известно време сестра ми провежда следния разговор:

сестра ми: Мина, мамо знаеш ли какво е тайна?
Мина: Даааа.
сестра ми: Искам да пазиш в тайна от баба ти, че сме ти купили сладолед.
Мина: Добре мамо.
сестра ми: Ако баба ти те попита дали си яла сладолед - няма да я лъжеш и ще й кажеш, но ако не те попита, няма да казваш.
Мина: Добре мамо.
сестра ми: Обещаваш ли да пазиш тази малка тайна?
Мина: Дааааа.

Прибираме се и всичко върви нормално.

На другия ден я взимам с мен на разходка и си запалвам цигара. Казвам й: "Мина, нали помниш лельо как мама те помоли да пазиш тайна?"
Мина: Даааа.
"Тогава няма да казваш на баба че леля е пушила. Иначе няма да ни пускат вече заедно навън. (въпроса за тютюнопушенето в нашата къща е сложен и пушачите са низвергнати).

Слетобяда седим пред огледалото и аз й правя прическа. Майка ми ни гледа и казва:
"Мина, виж леля ти колко е добра и как ти прави прическа, а ти ще я клеветиш че пуши...."
Невъзмутимо аз казвам как тя се е объркала и пошелувала, а тя малката калпазанка - "Аааа не се шегувам. Лельо не помниш ли как изпуши една цигара на площадката".
Е разбра се в къщи че пак съм пропушила, имаше конско, но го преживях. Вечерта споделям със сестра ми и какво научавам. Предния ден като сме се прибрали малката отишла при майка ми и й казала - "Бабо, попитай ме дали съм яла сладолед..." Толкова за тайните... няма скрито покрито...

А този разказ ми напомня за една смешна история от детството на мъж ми (дай и него да го наклепам). Пътувал с майка си с автобус за Смолян и се изцемил колкото му глас държи:
"Мамоооо, ти пръцна!!!!"
Свекърва ми видимо доста притеснена му казва - не съм аз Никенце.
Следва повторно изцепване с колкото му глас държи:
"Ти сииииии. Познавам те по пръцкатааааа..."
оставям го без коментар...

Е дано пак съм ви развеселила.
Толкоз за сега.

На края правя процедурно предложение: Хайде да спретнем една среща в чест на Джъмперчето. Аз поех ангажимента да й звънна като се организираме. Давайте предложения за дата, час и място на мероприятието!

Хубав ви ден и много целувки от нас!

# 93

Цитат
Ха така... фотото било виновно. Следващия път ще се постараем повече. После ако искаш на фотошопа ще те издокарам ако искаш като Клаудия Шифър, ако искаш като Наоми Кембъл...

Еееее ти пък Ади сега , чак такава изкуствена бабка да ме направиш , тцък нИща  Naughty предпочитам свинята-лебед  Mr. Green да съм  Wink  Другата фотосесия ще се постараем да сме по-издокарани и с фасон , че кат се видях зорле се познах  hahaha

# 94
Лека вечер и спокойна прохладна нощ на всички мъничета и майчета   love001

# 95
Здравейте и от мен, благодаря за пожеланията ,виждам че почти никой няма във форума ама в тази жега е нормално.
Та по повод на бърдея ми ви черпя с едно прохладно ледено студено джинче с тоник, супер ободрява.
Досега деня мина добре с тази разлика че вниманието не беше насочено към мен ами към Коко, което е нормално и така осъзнах че поне още 5-6 години никой вече няма да ме бръсне и за слива даже.
Дойдоха ни на гости едни роднини от австралия и направо ще ги #2gunfire #2gunfire #2gunfire поради простата причина че подариха на Коко едни буйки добричко производство, ама лепени мръсни и иначе виж какво ти носим чак от австралия , абе как не им ги метнах у физиономията незнам.
Та за подараците, какво да ви кажа основно парички и едни много яки бижута от бъдещата снаха , е надявам се да не само за подмазване  Rolling Eyes
Ами мацки чао и наистина лека и спокойна вечер че Варна я тресе яка жега.
Чао

# 96
Надина, ЧЕСТИТО, да си жива  и здрава, много обичана и много щастлива  bouquet
Смайли Танче, много се радвам за вас, стискам палци всичко да се уреди без проблеми Praynig

# 97
Честито на малките рожденици  newsm59! Бъдете весели и щастливи  Hug!
Надина, честит рожден ден  nbirthday! С пожелания за много обич и щастие  newsm51!

Дринка, насмях се от душа  Joy! Страхотни сте на снимките  smile3525! Тъкмо имам въпрос - задължително ли е на кръщенето бебето да е чисто голичко? Понеже смятаме да го комбинираме с рожден ден, пък тогава кой знае какъв студ ще е.

Понеже подехме темата за детските тайни. Майка ми разказа за една случка в маршрутното такси. Качва се една млада майка с малко детенце.
детето: Мамо, мамо, купи ми Пинокио (играчката)!
майката:  Няма!
детето: Купи ми Пинокио!
майката: Няма!
детето: Тогава ще кажа на тати как си се целувала с един чичко в банята!
В таксито настана напрегната тишина, майката смутена помоли шофьора да спре и излезнаха с детето.
На следващата спирка влиза друга майка с дете.
детето: Искам Пинокио!
Шофьора се обръща към майката, протяга и парите и казва: Купи Пинокио! После да не съжаляваш!

Таня, честито ви визи  newsm24!

# 98
  • София - Младост 1А
Не е задължително да е голо детенцето на кръщенето. Нас ни питаха дали само ще му топим крачетата или ще го къпем цялото. Ние избрахме второто.

В тази връзка аз съм кръстена на 7-мия ми рожден ден. Дядо ми беше свещенник и той ме е кръщавал. Не знам на кого дължа ритуалното къпане дибидюс в казана, но сега като се сетя колко ме беше срам... това е един от моментите в живота ми когато съм се чувствала много засрамена, нещастна и безпомона. Представяте ли си ме изтипосана както майка ме е родила. Че аз на морето си ходех с бански, та даже и цял като бях на лагер. А на всичкото отгоре има и богат снимков материал от кръщенето (всички снимки съм си ги прибрала и не ги показвам на никого). Предполагам че ако майка ми е присъствала е щяла да бъде против. За съжаление не са й разрешили да присъства. Ама и баща ми и дядо ми не са се замислили, нито лелите ми, които са били тогава. Минало свършено, да сме живи и здрави.

Хайде лека ви нощ.

# 99
Дринка, благодаря за отговора Hug!

# 100
Здравейте момичета,

Дринка, много ме развесели с тези разкази, големи преживявания покрай кръщенето сте имали, но нали накрая има happy end.

Вчера на нас с Рали ни беше претоварена програмата и не успяхме да отидеме на протеста, но аз и много не си давах зор, защото реших, че никой от вас няма да ходи, а то пак сте се събрали голяма група.
Сутринта ходихме при една приятелка да се видиме и да мине на оверлог ръкавчетата на роклята на Рали, че ги направихме от дълги - къси, нали трябваше да се издокараме за първия рожден ден на детенцето на кумовете ни. След това часът за фризьор ни беше в 3.30, възможно най-неподходящия, защото Рали е свикнала да спи всеки ден от 2/след пюрето/ до към 5, когато си яде кашата. Всеки път като я сложа в столчето в колата тя заспиваше и като я преместя се буди и отвсякъде и развалих режима. Та отиваме ние във фризьорския салон, първите няколко минути всичко беше ок, но после... започна едно въртене и мрънкане, добре че мацката е свикнала да подстригва бебета и успя да се справи някак. От жегата Рали се изпоти цялата и съответно всички косми полепнаха по нея, стана като едно маймунче. Поне съм доволна, че фризьорката каза, че косата й била гъста и хубава. Абе сега стана малко като момченце, но на нас си ни харесва. Ето обещаните снимки, да я видите с новата прическа и нейното парче от тортата, на първата снимка е рожденничката с тортата, а останалите са у нас на балкона:
http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=7848&AlbumId=57497

# 101
здравейте момичета

първо да почерпя
 днес имаме годишнина от сватбата/16години/

после имам да черпя за златните медали на щерка ми
 за първото зъбче на Тони
и не на последно място,за това,че отмениха казармата точно когато големият ми син трябваше да ходи

Ние бяхме малко на вилата,уж да се спасим от жегата в Русе ,но не се получи/и там много топло/Вчера за първи път от 3 месеца валя дъжд.Ходихме през деня ,а вечер се прибирахме да спим на климатик,че не се издържа иначе.Надух един голям басейн и по цял ден се плацикахме в него.Тони се оказа по голяма жаба и от кака си .Иска само вътре да стои и съответно някой да го държи ,защото водата е около 60см и ще се удави сам.И този някой съответно бях аз,така,че прекарах 10 дни правейки се на русалка.Как ще го опазим на морето незнам.той става хлъзгав като го намажа и баща му каза,че вземе на батко му вратарските ръкавици/те не се пързалят/за да влиза с него в морето. Rolling Eyes Laughing
Иначе Тони е абсолютен бяс.вече и дума неможе да става да го сложа в проходилка.Катери се
навсякъде ,по маси ,по дивана ,всякакви прегради вече преодолява,даже вчера се измъкна и от леглото си/то е от сгъваемите кошари /набра се с ръчички и крачетата по мрежата и се катурна върху фотьойла който е до леглото.Купих му колан за прохождане,че останах без кръст,да го водя за ръце/той като е навън иска само да ходи или да пълзи/но е малко твърдичко на асфалта newsm53/

Гледам много болнички бебоци /с гадния вирус/бързо да се оправяте
Пипи ,честита нова кола  car003,а това местенце наистина е много хубаво ,само дето ни е малко далечко smile3514
Джулка ,честита ти ваканция,със радост да си я ползваш/и по малко да се ядосваш,заради грешките на другите/А за това,че Яни  идва с вас по кръчмички мога само да ти завиждам.Аз не мога да седна за по едно кафе,а камо ли за по дълго
ТАНЧЕ честито за визите smile3525и честито ви зъбче

Надина честит рожден ден /на патерица/благодаря за джинчето.А относно гостите от Австралия ,защо им се връзваш
Drina весели историйки.Я кажи кога точно ще ходиш на море.
Момичета , с какво смятате да храните дечковците когато ходите на почивка.Аз се чудя дали да не му давам от готвеното/супите например/в кръчметата.Той тони купени пърета не яде ,а ако трябва и всеки ден да му готвя,каква почивка ще е тази.

Да ви се похваля -скочих с бънджи от моста на ВИТИНЯ ,много е яко.Като пътувахме за Сандански и  видяхме екипа за скокове.Спряхме колата и се метнахме по веднъж с моя мъж/луди глави/

# 102
Мале Дринка,твоята история е направо невероятна LaughingСама съм се смяла почти до сълзи  hahaha JoyЧестито ти християнче.Да ти е жив и здрав малкият мъж и много усмивки покрай него.
Ани,Честита ви годишнина txtloves 1dating Two Hearts
Още 100 пъти по 16 години да прекарате заедно и да сте все така влюбени и щури.Този скок с бънджито по повод годишнината ли го направихте?Много дива идея!!!Аз няколко пъти със се замисляла за подобна щуротия,но все не мие стискало.
Много ме изкушаваш с тези тортички сега Crazy
Надина,честит рожден ден!!! newsm59  ura.Макар със закъснение искам да ти пожелая много здраве и късмет .Бъди много усмихната и обичана и безкрайно щастлива smile3525
Еми,5 зъба са си сериозна работа newsm47Ако е само скърцането ,как да е,но гледай да не вземе да те захапе малката докато си играете.Скоро една позната ми се оплакваше че нейният син е разбрал за какво служат зъбите му и всичките наред ги хапел Mr. Green
Грейпфрутче ,недей да държиш Алкес жадна,че виждаш ли как кучето страда после Mr. Green JoyАма вие сте много големи сладури и 8 зъба си имате,кога ли ще ви настигнем ?

Момичето и тук е страшна жега и се крием в къщи по обяд.Ще излизаме по-късно,че сега рискуваме да се сварим в собствен сос....

# 103
Здравейте,милички!!!Много ми беше мъчно, че не можахме вчера да дойдем да се видим, но Йони още покашля и все пак да не рискуваме. Но тази седмица, ако организираме среща съм навита да дойдем. Много ми липсвате, не съм вивиждала от 100 години!  Crazy
Дринка, мила, примерно
СРЕЩА 10.00 БОРИСОВАТА ГРАДИНА!Само предложение, ако се приеме записвайте се, или направете промени  Mr. Green
1. Меган и Йони
2..........

Ицо вчера си взе и последния изпит и вече е завършил семестриално, остават само държавните-история и литература, но ще ги вземаме наесен. Засега спокойствие в къщи, че нервата яко го беше подгонила  Sick
Дринка,ЧЕСТИТО ХРИСТИЯНЧЕ и на теб!!!Много да ви радва и слуша!!! Нали в църквата в Дървеница бяхте?Чудя се, защото не е нашия поп Димитър, а някакъв друг?!!!
За събличането - попа нали ни е роднина и явно решил човека, че няма да искам да я събличам голичка, а аз исках. В един момент ми я взема от ръцете и хоп в казана. А аз чакам да каже да я съблека  ooooh! Ама нищо де, важното е че всичко мона супер.
Историите ти са много интересни, досега съм те чела, развесели и моята бедна душица. Йоана също реве, пищи, не яде и т.н. ,а още сме с 2 зъба  ooooh! Но отгоре и двата се виждат мъничко и всеки момент ще пробият.
Еми, що така говориш бе душа, как да не ни липсваш?!! ЛИпсваш ни много, и се радваме, когато пишеш  Hug ЧЕСТИТО ВИ ЗЪБЧЕТА!!!
Ани, ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА!!! Честито зъбче на Тони!!! Да ти кажа на кръщенето и взехме от ресторанта пилешка супа, само им казахме да е без застройка и тя много я хареса. Мисля че Тони може да яде без проблем в заведенията , където ще се храните-супички с малко хляб или сухар, или нещо готвено, или варени картофки със сирене, или някой път пюрета(ако ги иска, щото Йони не ги яде вече! Sick) Или примерно, ако му даваш кисело мляко(мисля че ти му даваше?! newsm78) за следобедна закуска плодово кисело мляко или някакво кексче+сокче. И т.н.  Laughing
Мишле, много сте готини на снимките!!!
Танче, ЧЕСТИТО ВИЗИ! Аз не разбрах само кога ще пътувате? Ще се видим ли докато сте в Бг?! Много ще се радвам!!!  Hug

Йони спи и аз съм хепи! Сега ще сложа едни картофи да се изпекат и пак сядам на компа да се
отнеса из виртуалното пространство..........ако не се е събудила вече.........
Дринка, чакам снимки от вчера!
Целувам ви и много ви обичам!

Последна редакция: нд, 02 юли 2006, 18:59 от megan@

# 104
е, не - беснея! милички, ние сме си в къщи, и досега ви писах надълго, а форума издъни нещата!
Хубав ден ви желая!

Общи условия

Активация на акаунт