Уискито и на мен не ми хареса.... сигурно щото не е отлежало достатъчно
Дринка - наистина ме развесели миличка - много!!!! То не че са за смях всички тези каръэщини, ама чек нереално изглежда!Снимките от кръщенето са много готини. Тези в двора на Ер-ка също. А там на едничката снимка да не е Бабка жабка????

ММЗ - моите съболезнования мила за лекарката. За М-то - странна работа?!
та ти мисля че поне от месец спря да кърмиш?! Дано скоро се появи!Емим - честити ви 5 зъба!!! Ще скърца Рая - разбира се - ами от сега да се учи да всява ред и дисциплина!!!!

Грейпфрутче - първенец сте вие!!!!С най-много зъби!!!А като гледам Алекс как пълзи малата... оставам с убеждението ,че ние изобщо няма да пълзим. Никакви опити не правим даже!!!А това с паничките на кучето ми е страшно познато!
Не е като нашето грозилче!!!!Меги - радвам се че вече сте добре! Айде никакви Температури повече и кашлици и хрема...

Миринда, Светли - браво на вас за гоблените!!!! Аз съм ушила един единствен досега с мижави размери, Есенно езеро се казваше! Тъй седи в шкафа нито е пран , нито е колосван...
Пчеличке - весело изкарване на морето!!И слънчаво и безоблачно небе!

Момичета - благодаря ви за милите думи. То ще ми мине и този път...сигурна съм. Ама е крайно време да се замисля за бъдещето на децата ми и да предприема нещо за да избягам от този порочен кръг! Здрави да сме! Ще се оправим!!!!
И най накрая:
Чакам новините от протеста днес! Надявам се че сте успели да се включите - и София, иварна, и Пловдив!!!!!!!
Пък аз да почерпя, че ставаме на 8 месеца днес !!!!!!

НАДИНА - а на теб ЧЕСТИТ РАЖДЕН ДЕН МИЛА!!!!ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА!!!!ОТ КЪСМЕТ И ЛЮБОВ ДА НЕ СЕ ОТЪРВАШ!!!!

! Бъдете весели и щастливи
! С пожелания за много обич и щастие
!
! Страхотни сте на снимките
! Тъкмо имам въпрос - задължително ли е на кръщенето бебето да е чисто голичко? Понеже смятаме да го комбинираме с рожден ден, пък тогава кой знае какъв студ ще е.
!
/
,а това местенце наистина е много хубаво ,само дето ни е малко далечко 

.Макар със закъснение искам да ти пожелая много здраве и късмет .Бъди много усмихната и обичана и безкрайно щастлива
Ако е само скърцането ,как да е,но гледай да не вземе да те захапе малката докато си играете.Скоро една позната ми се оплакваше че нейният син е разбрал за какво служат зъбите му и всичките наред ги хапел 
Ама нищо де, важното е че всичко мона супер.
) за следобедна закуска плодово кисело мляко или някакво кексче+сокче. И т.н.