Честито на всички новоозъбили се мъници , а ние още си нямаме зъбче, сигурно останахме единствените.

Джули - много не ми стана ясно какъв точно е проблема, но да смениш града наистина е много крайна мярка, сигурна съм че ще се справите без да се стига до там. А да си оставиш хубавата къщичка наистина ще е много жалко, така че дано всичко да се оправи по- най безболезнения за вас начин.
Карменче и Зори- дано по- бързо оздравявате от този вирус.
Миринда- и аз шия ( или по- точно шиех) гоблени, имам около 5 готови, последния, който довърших, докато бях бременна е „ Коне на водопой”- той е най- голямата ми гордост, а иначе другите са по- малки, но пак са много красиви и много си ги обичам.
За килограмчетата просто не ми се говори- имам още около 5кг.да свалям, обаче ми се струва мисия невъзможна. При мен пък корема ми горе- долу се прибра, но толкова съм заякнала в ръцете и раменете, че приличам на някой борец, а за дупето и бедрата да не говорим как се полюшвата като вървя, направо не мога да се понасям, надявам се сега по жегите да сваля поне някой и друг грам от сланинките си.
Всички ли сте навън и нямате време за 2 реда?!

! Бъдете ни здрави, щастливи и усмихнати
!
!
!
!
, опита не беше успешен! От жегата Валери почти не спи. Ужасно се изпотява. Къпя я по два пъти на ден, а утре инсталирам басейнчето на тераса и тихо ще завиждам
! 
Разхождаме се всеки ден, ходиме на Княжево, че е по-хлад, правиме бани, общо взето все хубави нещо за малкото човече
Махаме с ръчичка за Здрасти и Чао ( еднакво е и за двете, да не си помислите, че правим разлика
Мен ме е малко шубе, ама ще свикна с мисълта. Аз просто няма на кой да я оставя, бабите един памперс не могат да й сменят, кво остава да им я поверя за цяла седмица, абсурд
Друго, какво да ви кажа, обновихме изцяло гардероба, снимки нямам на новите тоалети, че в тия жеги манекенката ми е много кисела 

по този повод с едно 12 годишно уиски,ама нещо на мен не ми допадна това питие

. Но нали знаеш лафа : Всичко е добре, когато завърши добре!