Отговори
# 75
Честити малки именници на Дринка и Ира и на по- големия именник на Галентинка- нека са ви живички и здравички!
Честито на всички новоозъбили се мъници , а ние още си нямаме зъбче, сигурно останахме единствените.  Cry

Джули - много не ми стана ясно какъв точно е проблема, но да смениш града наистина е много крайна мярка, сигурна съм че ще се справите без да се стига до там. А да си оставиш хубавата къщичка наистина ще е много жалко, така че дано всичко да се оправи по- най безболезнения за вас начин.
Карменче и Зори- дано по- бързо оздравявате от този вирус.
Миринда- и аз шия ( или по- точно шиех) гоблени, имам около 5 готови, последния, който довърших, докато бях бременна е „ Коне на водопой”- той е най- голямата ми гордост, а иначе другите са по- малки, но пак са много красиви и много си ги обичам.

За килограмчетата просто не ми се говори- имам още около 5кг.да свалям, обаче ми се струва мисия невъзможна. При мен пък корема ми горе- долу се прибра, но толкова съм заякнала в ръцете и раменете, че приличам на някой борец, а за дупето и бедрата да не говорим как се полюшвата като вървя, направо не мога да се понасям, надявам се сега по жегите да сваля поне някой и друг грам от сланинките си.

# 76
ДРИНКА,ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ПЕПИ!!!!!!!
ИРКА, ЧЕСТИТО И НА ТВОЯТ ИМЕННИК ПЕПИ!!!
ГАЛЕНТИНА, ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА МЪЖА ТИ ПАВЕЛ!!!!!!!

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ПЕТИНКА И 5ИА!!!!!

Пчеличке, приятно ПРЕКАРВАНЕна морето!!!!!!!!
Джулка, миличка, много неприятно, трудно е човек да се справи в България, за голямо съжаление! Пожелавам ви от сърце да се оправят проблемите ви и да продължите напред още по-силни и с повече успехи!!!

Ние сме почти здрави, само малко покашля, ама дано скоро да е съвсем добре. Днес сме били навън от 9.30 до 15 часа, като стана горещо се скрихме под един чадър в паркчето тук на барчето с още 3 мамки и беше страхотно. Само че дори през чадъра съм изгоряла малко на раменете  Crazy Mr. Green

Целувам ви!!!!!Лека нощ!!!!

# 77
Ехооооооооо, какво замря нашата тема>?!!?!?!  Thinking Всички ли сте навън и нямате време за 2 реда?!
Ние днес сме почти здрави, но още кашля малко Йони и утре няма да дойдем на простеста да не заразим някой. Пък и не ми се мъкне по автобусите още неоздравяла съвсем.
Почти не ще да яде мойто дете, по 3-4 лъжици и отказва, едва изяждаме с мъка 100-тина грама. Ама явно зъбите и жегите си казват думата.
Утре ще ходите ли на протеста? Гея каза, че с Преско са на линия.
Къде се загуби Вер4ето, как е някой знае ли?!  Hug

# 78
УТРЕ……1 ЮЛИ Протести за детските и майчинството в София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Пазарджик
СОФИЯ - Начало 10.00 часа, фонтана пред Президенството, крайна точка Парламента - 12 часа. Молим присъстващите да носят снимки на децата си или собствени ако са бъдещи майки. Ще се направи постер с тези снимки и други качени в интернет. Постерът ще бъде оставен пред парламента.
ПЛОВДИВ - Начало 10:00 часа на пл."Съединение", шествието ще мине по Главната улица и ще завършим на пл. "Централен" в 12:00 часа.
ВАРНА - 10.00 часа, на Входа на Морската градина.
БУРГАС - 10.00 часа, Пантеона в Морската градина.
ПЛЕВЕН - 10.00 до 12.00 ч. Маршрут - театър "Иван Радоев" по Главната улица до трибуната пред мавзолея - костница "Св Георги Победоносец".
ПАЗАРДЖИК - 10.00 до 12.00 часа. Площад Константин Величков (Тортата)
Да се запознаем и да се поразходим заедно..Молим майките от всички градове и тези който не могат да присъстват на протеста в София за снимки на вашите деца. Изпращайте ги от ТУК >> http://www.visx-develop.info/first_july/ 
Благодарим за подкрепата !
Инициативен комитет на Настоящите и бъдещи български майки.

# 79
  • София - Младост 1А
Хелоу мацки,

Първо - да се извиня на Ер-чето. Ани, миличка зло да те забрави. Човек като изпадне в информационно затъмнение, пропуска и празници и честитки. Да си жива и здрава, весела и усмихната, много любов и късмет в живота! Още веднъж извинявай че се отнесох и забравих!

Честито и на всички празнуващи, които съм пропуснала да поздравя

Второ - благодаря на всички за честитките тук, на лични, на смс-и и по телефона. Обичам ви момичета!!!!!

Трето - кръщенето мина "супер". Имаше и рев и смях, много подаръци и снимки.

Не съм имала време да ви чета, но довечера ще се стегна и ще ви разкажа за пътуването на мъж ми, за кръщенето, за подаръците, за купона, за зъбите ни (вече 4) и за каквото се сетя. И снимките ще накачуля още сега даже.

Ще чакаме и разказче от Ира за кръщенето на другия Пепи. Вчера я чух и тъкмо се приготвяха.

За утре - ние ще сме на протеста. Джъмперчето ми звънна, че също ще ходи. Предполагам ще се намерим направо там. Дано да не изпукаме от жега и да не се уплашат майките от топлото. Миналия път нямаше присъствие заради студа и дъжда, дано сега да сме повече.

Хайде прегръдки и целувки и до довечера!

Последна редакция: сб, 01 юли 2006, 00:13 от Drina

# 80
Ехоооооо!!!И от наааас!!!Здравейте мили момичета!!!Малко се позатрихме, ама в тия жеги нищо съществено не ми се прави, криеме се по сенките из махалата и в къщи, събираме се по съседски на гостита и приказка с кафенце или биричка по дворовете и градинките на тиферич, свършваме по някоя и друга (само ако е неутложна...) работа и така....Иначе сме добре!!!!Вече дребосъка има и 8- те резци,,,,демек всичките, и май до годинка ще ни  пораснат всички зъби....Но слава богу не я морат много, спокойна е и сме добре, спиме си, хапваме си, само дето е много горещо...А аз жеги не търпя, а сме в хладна къща даже с градина и зелено, и смятам началото на юли да емигрираме на къщата на морето- крайно време е вече!Може би като за начало за месец, после ще видиме.Пълзиме вече адски бързо, на 4 крака и стигаме за нула време където си поискаме,,,,до паницата на кучето с вода(тя ние направо любима- да си плискаме в нея...), до паницата му за ядене...ако я изпусна от поглед току виж се захранила с кренвирш или нещо друго, направо ставам разногледа,,,,сили не ми остават..И от къде има толкова енергия – не знам.И се изправяме вече на кошарката, много си се кефиме,,,,пусто любопитство, и нали се сещате кога си мислиме за спане веднага,,,,докато заспи не е игра, не е смях, не е чудо....Здраве да е!!!!
Ето и малко снимки да ни видите – с едно приятелче ноемврийче от махалата и мама Мира, с по- малката от нас наша братовчедка, нашия кучо- бодигард...Мноооого снимки- на който му се гледа!
http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=4380&AlbumId=57975
На всички, които са има ли повод за празнуване- честито, и най- хубави пожелания- рожденници, именници, християнчета, новоозъбили се, и т.н.!!!Желая ви всичко най- хубаво!!
Пипи, Волтажче – снимките са супер!!!!И колко са пораснали дребосъците, и колко сладурести са станали!!!
Кармен и Зори- бързо да оздравявате!!!
Джулка- споко бе, душа!!Надявам се не падаш от крушата за да не знаеш в каква държава живееме за съжаление.....Успокой душицата, всички сте живи и здрави, нищо фатално (предполагам) не се е случило, така че му пийни едно и се усмихни!!!Имаш прекрасно семейство и не си струва човек да се хаби за такива работи!!
И за килограми си говорите- слава богу моите всичките ги смъкнах вече и сега съм пак 49-50 кг,,,коремче си нямам, ама и на едно място не се свъртам(така беше и през бременноста- имах само 9 отгоре, а след раждането останаха 3 за сваляне,,,,Но бих искала още някои и друг кг да махна, че и аз като Пчеличка иначе съм нисичка....ама и така май не е фатално!!!Важното е да сме живи и здрави!!!
Хаиде мнооого целувки и поздрави от мене, че трябва да се отправяме към летището.....идват си за лятото леля ми и баба ми от Париж. В тая жега дано не предам богу дух някъде....
Приятен ден!!

# 81
  • София, в полите на Витоша
Здравейте и от нас, в тази жегаааааааааааааааааааааааааааааааааааа!

Днес разпънах басеина, в които прекарах миналото си бременно лято и цял ден се квасихме с децата, защото температурата сутринта от 23 стана на 28 в 2 следобяд.

За кореми не ми говорете- аз навсякъде имам да свалям, макар че вече бележа относителен успех, но както сте видели на снимките от Велинград има още много да се желае, макар че на тези снимки съм направо УЖАСНА!Обаче честно казано не се тръшкам много, при мен нещата стават бавничко, но сигурно. Mr. Green

Жалко за болните мъници, дано се оправят бързо, защото е мъка- хем жега, хем болни... Sad

Пчеличке, топни се и за мен в моренцето, да сте здрави и да изкарате хубаво!

В този ред на мисли- само ние ли сме без зъби?

Дринка, чакаме снимки от кръщенето!

# 82
  • Пловдив
Ха привет и от нас!
pipi67 не бой се мила,и ние си нямаме зъби още!
Grapefruit зъби може да нямаме,но и ние лазим бързо и просто е невъзможно да бъде оставена за 30сек.без надзор,защото въпреки непрекъснатото чистене-винаги има някоя трошичка,топче,гума от количка иии съвсем естествено-ааам Confused
На всички казвам чао-ние утре сутрин заминаваме на море. Ако се докопам до някоя зала ще драсна,ако не-като се върнем  photo

# 83
Малииииии пропуснах именници  Embarassed, извинявам се !
Честито на малки и големи именници и именнички  newsm51! Бъдете ни здрави, щастливи и усмихнати  smile3525!

Малките болнички шушки да оздравяват по-бързо  Hug!

Джулка, не се ядосвай! Може би всичко ще се оправи  Peace!

Грейпфрутче, супер сте на снимките! А как сладуранката пълзи, не е за вярване, браво  newsm30! Само ще завиждаме ние, с тези кръгли дупета!

На всички морски - весело прекарване   grinning039 smile3548!

Нещо от тази жега направо ми се затварят клепачите. Днес опитахме риба на Хипп  Sick, опита не беше успешен! От жегата Валери почти не спи. Ужасно се изпотява. Къпя я по два пъти на ден, а утре инсталирам басейнчето на тераса и тихо ще завиждам  Heart Eyes!

# 84
  • София
Здравейте, момичета! Как понасяте тези жеги - ужас!!! И ние преживяхме вече първото си падане, ама слава Богу без последствия. Вече трябва да съм още по-внимателна. Коментирате килограмите? Не се косете. И аз имам още малко за сваляне, ама пък си мисля, че има много хора, които пък искат да са, примерно, моя калибър  Mr. Green. Ами така де, животът е толкова жесток и кратък, че ако взема да се вживявам ... И нищо не правя по въпроса, нито гладувам, нито спортувам. Гледам си аз душичката, ей  Laughing. Днес ми е много позитивно  Heart Eyes.

# 85
Привет мацки!
Не съм писала от цяла вечност, но като гледам на никого не липсвам, така че няма за какво да се сърдите Rolling Eyes  И все пак вие не се сещате за мен, ноооооо аз се сещам за вас Mr. Green
Първо да честитя на всички малки и големи рожденници, коиот съм порпуснала навреме да поздравя, да сте живи и здрави и мнооооооооого щастливи  bouquet
Именниците също да се чувстват поздравени и въобщи всички, които са имале повод за празнуване през изминалите дни Heart Eyes

Ние сме добре, потиме се като за световно, ама то с всички е така Confused Имаме вече 5 зъбчета, е не всички са се показали като хората, но се виждат и от няколко дни Рая даже скърца със зъби, представяте ли си от колко малка почна, диване с диване Wink Разхождаме се всеки ден, ходиме на Княжево, че е по-хлад, правиме бани, общо взето все хубави нещо за малкото човече Heart Eyes Не ходим още, седим прави с помощ, не лазим, правим опити да ставаме, викаме баба, тата, дада, и разни други бла-бла, но не и мама Cry Е, и това ще стане PartyМахаме с ръчичка за Здрасти и Чао ( еднакво е и за двете, да не си помислите, че правим разлика  Mr. Green) На море ще ходим средата на другия месец, ако не ни мине котка път Praynig Мен ме е малко шубе, ама ще свикна с мисълта. Аз просто няма на кой да я оставя, бабите един памперс не могат да й сменят, кво остава да им я поверя за цяла седмица, абсурд Naughty Друго,  какво да ви кажа, обновихме изцяло гардероба, снимки нямам на новите тоалети, че в тия жеги манекенката ми е много кисела Wink Всъщност ще ви кача малко снимки, но утрееее, хайде лека вечер на всички от нас  и  Heart Eyesцелувки

# 86
  • София - Младост 1А
е привет отново, готови ли сте?

преди да се впусна в разкази само да кажа нещо...

Джулка, мила ти си прекрасен и силен човек. Сигурна съм, че с Галин ще намерите най правилната пътека за вашето семейство. За съжаление в нашата държава основната дейност е да се пречи на всеки, който иска с честен труд да си изкарва прехраната. Но това е животът и трябва да си го изживеем, с всичките му хубави и гадни моменти. Може пътят ни да е извън пределите на родината, може и да ни е писано тук да се мъчим като грешни дяволи... божа работа. Важното е че сте кадърни и работливи хора. Където и да отидете ще успеете да посадите семенцата на вашето прекрасно семейство.
Джулка, силно те прегръщам и вярвам, че всичко ще се оправи. Дали в Севлиево или на друго място ти, мъж ти и страхотните ти дечица имате право да се трудите и да живеете нормално. Сигурна съм че ще го постигнете. Много целувки от мен за всички ви!!!!! Hug

Гледам обсъждате си килата... без коментар... Не ме питат дали съм бременна, но още има какво да се желае. А коремчето... ми него го няма, но на негово място се е настанила една провиснала кожа, която не ще да се маха, въпреки моите протести и подвиквания.

И сега...
...замина мъжо за Англия и ме остави без пеце, без нет, без дружки...
Аз освен с вас си пиша тука с една банда майки и в резултат на липсата на комуникции, за малко да пропусна сутрешните ритуални кафепиенета в китното ни кафе което нарекохме с гръмкото име "под ореха" (понеже никъде няма табелка как се казва). Та подмотвах с тука с младоските мацки, по жегите се прибирахме на климатик в къщи и привечер излизахме да ни изпохапят комарите. И идваше нощта....
...и се почваше...
рев, дърпане, бутане, цокане, мазане, гушкане, друсане и най-накрая... Панадол. Е направо тия зъби ми излязоха през.... Ама вече са ни 4. А казват че най лесно израстват. За кучешките и кътниците съм си приготвила, изчистила и заредила пушката, та като им дойде времето да се гръмна. #2gunfire
Тази вечер нито иска да цока, нищо не ще да яде. Сега спи... ще видим до кога...

И сред цялата таз хубавиня, уреждам кръщенето.

Не искам да ви разправям как ми се отразиха разходите и как сме в безпарична дупка. И освен това, мъж ми нямал време да си пусне молба за командировъчни, та взе всичк пари от вкъщи, обърна ги в паундове и хайдееееее на самолета. А Адрианка тука пържени киселици ще яде. Приревах на тате и на сестра ми, та ме спонсорираха отчасти.
И вее си гъзето мойто мъжле из Лондон, а аз тука изпуквам от жега. А там хладничко. Даже вечер му било студенко, та си купил една по дебелшка блузка, че не си носи от тука. Свърши си работата там и хоп айде обратно. Да ама в самолета си затрил очилата. А те не са съвсем обикновени. Стъклата са му със специално покритие за шофиране, пък са фотосоларни, пък органични... познайте кой ще си поръчва нови очила... а колко ще струват... не ми се мисли...
Звънях в авиокомпанията, ама не са ги предали след почистването на самолета.

Както и да е. Тръгнал си той и както си кара колата на едно завойче... хоп... и му пада гърнето. Хайде отбива, слиза и почва да се промушва между колите по булеварда да си гони гърнето. Че то ни е ново, ама явно връзката не е направена хубаво. Та познайте кой ще ходи на майстор да му правят гърнето... А иначе сега сме като реактивен самолет. Много ми е гот. Бучим все едно стадо рокери се задава.

И така мъжо се прибра супер нервен и ядосан. Подаръци... за децата, за кумата, за тъщата... и едно дребно подаръче и за мен... бельо с английското знаме. Не е лошо. Ще се издокарам тия дни да му се пофръцкам. Само акцента не мога да го докарам. Следващия път повече.

Следващото мероприятие - кръщенето...
Там почти всичко мина добре, като изключим това че майка ми беше леко нервна и се опита да ми вгорчи празника, но не много успешно. Е имаше и други изключения... За тях и това как ни протече деня е следния разказ:

Станах сутринта, оправих детето, приготвих му попарата и го изстрелях с баща му в градинката, докато аз отида на фризьор да ми издухат косата...
Издухва ме каката от кварталната бръснарница и аз си немах работа да я помоля да ми хване бритончето с една шнолка, за да не ми влиза в очичките. "Аууу сега да видиш каква красавица ша та напрааа". Обръща ме с гръб към огледалото и нещо прави и струва. Вика ми "абе много малка таз шнолка, не ти хваща косата". Почвам аз да пресмятам що шнолката да не ми събира бритона. Мислех си аз че от кърменето ми опада косата, а то взела че станала повече и по гъста и буйна. "Не се притеснявай, аз всичко мога да поправя", продължава да ми дудне кака ти незнам си си коя. В един момент... тааараааммм - обръща ме театрално към огледалото и.... на мен ми увисва ченето и прихвам да се хиля. В огледалото ме гледа един пудел, наконтен като за изложба, на който вместо муцуна се мъдри моята физиономия. Девойката така ми бухнала косата и обилно я поляла с лак, направила едно кукуригу по средата на глават, което е вързано с черно ластиче и понеже шнолката ми е малка решила да ми я закачи отпред на главата като едно лайно (извинявам се предварително) кацнало на челото ми. След като първоначалния ужас и уплах премина, трезво поглеждам в огледалото и решавам да взема нещата в свои ръце. Ставам и си тръгвам...
В това време на пейките в градинката...
майка ми решила да види какво правят мъж ми и Пепи и се натресла при него с племенницата. Станало 10:02 и разбирате ли Пепи трябва да яде в 10:00 и тя вече истеризира. Как ще бавим на детето закуската и той всеки момент ще колабира от глад. Тръгва към "фризьорския салон" и насреща й... познайте кой. Не искам да ви казвам каква й беше реакцията... аз ходейки развалях гадното кукуригу, качих се в къщи, сресах се и си прибрах косата с една шнола и кръвното ми се нормализира.
След това...
... продлжаваме по план. Отиваме в църквата. Събираме се сто часа, кръсниците закъсняват, щото кумата ми си забравила кръщелното и се връщат да си го вземат.
Освен това е четвъртък... и какво от това... да ама във тази църква това е денят за безплатно раздаване на супа с МЕСО. Смятайте че идват пенсии от Люлин. Двора беше фрашкан. Пенсии, просяци, клошари... красота. Снимки от пред църквата нямам.
Поне церемонията беше ок. По едно време докато го топяха Пепино в казана - на третото поливане върху главата му, той реши че това вече е прекалено и наду гайдата. Порева си добре. Почти до края.
След това се занасяме в Хепи. Там друга бира...
Преди няколко дни отивам да си запазя маса. Салонният управител - млад, нахакан, надут пуяк ми обяснява как вече политиката на Хепи-тата е да не запазват маси. Уверява ме че в уречения ден и час ще има къде да настаня моите 17 гости.
Обаче....
... влизаме ние вътре, че навън не се диша и се запътваме към едно голямо сепаре, доста подходящо за нас. И познайте... сервитьорката ми казва - не може да седнете там - РЕЗЕРВИРАНО Е!?!?!?!?!?
А???? Как така бре? Къде е оня мушмул дето говорих с него? Доведоха го. Каква била работата. Групат била гръцка. Много ми дреме. Настанихме се и му казах на оня пъпчив пубертет да си гледа работата и да им каже на ония, че не правят резервации.
В резултат малко ни бавеха поръчките, ама съвсем малко, щото аз ги заплаших че ще се обадя на шефовете им.
Междувременно племенницата и щерката на кумата ми се загубиха, та ги търсихме из магазина. Намерихме ги.
После сестра ми тръгна да си ходи на работа и племенницата като писна... орева всичко. Та се наложи майка ми да си тръгне, че малкото лигаво девойче лежи на плочките и иска майка си. Как са се оправили - мога само да гадая...
И на цялата таз шъшкания - Пепино спи като къпан. Спа цели 3 часа, та успяхме да се видим, зда хапнем, да пийнем. После се пренесохме в къщи и продължихме да празнуваме именния ден на баща ми. Там всичко беше наред.

Е това беше от нашето кръщене. Изобщо когато има неслужебно организирано мероприятие, нещо ме преследва лош късмет. Обаче аз на всичко гледам от веселата страна. Сега оня в Хепи-то като ме види само дето не ми козирува...

Джулка ако съм те развеселила, нямам против да се посмееш на мой гръб.

Ето и обещаните от доста време снимки и естествено топли, топли, тези от кръщенето...

Малко наши нови снимки
На гости на Р-чето и Краско
Кръщенето!

Е хайде лека ви нощ и до утре в 10:00 пред Президентството.

# 87
  • София
Дрина, много ме развесели разказът за вашите приключения. Днес в 7.00 изпратихме свеки, та си легнах да си доспя до 8.30, когато се хранихме и пак си доспах та до сега  Embarassed. Днес идва мама на смяна да гледа дребосъчка. Преслава също не пълзи, не се изправя сама, подпирайки се на нещо (което много тормози свеки). Момичета, абе още нямам М - бях на преглед, правих си тест за бременност (да не би случайно да е станал фал) - не, всичко си е наред. Нормално ли е? Вторник пак ще ходя, но лошото е, че моята лекарка, при която си ходех понеделник почина (а аз миналия петък бях при нея) внезапно. Сега не знам на какъв лекар и човек ще попадна. Много ми е мъчно за нея. На нея дължа забременяването си и задържането на Преслава. Много беше внимателна и човечна.

# 88
Взехме визиииииии!!!!!

Момичета, не можете да си представите колко съм развълнувана CrazyСлед дъъъъълго чакане от година и половина и най-накрая и нашето щастие се усмихна Grinning
Вече си имаме и билети за пътуване и започваме да уреждаме малко по малко нещата.За мой гаден късмет паспорта ми е изтекъл и сега ще трябва да си вадя временен,за да мога да се прибера.И на всичко отгоре ще трябва и глоба да плащам #Cussing out #2gunfire,все едно е моя вината за това.Ще взема да им пратя разписката на онези "умници".които ни бавиха толкова дълго докумените Mr. Green
Почерпихме се порядъчно с моята половинка Drunk Wine Glass по този повод с едно 12 годишно уиски,ама нещо на мен не ми допадна това питие Thinking
Черпя ви и вас ,пък дано ви хареса Mr. Green
Ще пиша по-късно ,че сега не мога да си събера мислите Embarassed

# 89
  • Варна, България
Надина, честит рожден ден, миличка!   newsm51Бъди здрава, усмихната, радвай се на живота и само хубавини да ти се случват!
Весел празник днес!   newsm38  1dating  luvbed

Смайли, честити визи! Радвам се много за вас! Дай боже и до Варна да прескочите!
Дринка, честито християнче! Разсмя ме много разказа ти  hahaha . Но нали знаеш лафа : Всичко е добре, когато завърши добре!
Чао засега... Отивам да дремна и аз...  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт