Отговори
# 60
Карменче мила,и ние сме така от снощи.То такава Т няма.Аз чак се изплаших.И освен,че много висока,няма и сваляне.Водих я в мед.център и там с едни мокри чаршави,свещи Ефералган,Нурофен,Хексалгин и след голяма борба един час,резултата беше от 39.8 на 38.5 Cry
Направо не съм на себе си.На вас какво обяснение ви дадоха докторите?На нас ни казаха,че било остра вирусна инфекция.

И на нас така!Стискам палци и вие да се оправите и да се видим на протеста!

# 61
  • Пловдив
Ето ме и мен срам и позор Embarassed, ама няма време да пиша иначе си ви чета редовно!
Карменче както ти писах, стискаме палци да се оправите бързо Зори и вие също!
Облачка кога ще ти е удобно да се видим като си в Пловдив, пишете ме и мен в сметките!
ЗА КОРЕМА не ми се говори направо, подхванахте болната ми тема, няма и няма сваляне това чудо. И аз си мисля, че може и от секциото да е, ама има мами секцио не им личи вече, че са раждали. Ходих и аз на гимнастика за възстановяване след раждане ама ..... Ще си ходим гладни и дебели  Sad
ЧЕСТИТО на рожденничките на патерица вече! Много любов и здраве на всички сладурки!
Момичета друг път повече ще пиша, че дзвера ми е гладен и трябва да я храня! Пак малко стана, ама после повече!

# 62
  • Пловдив
И на нас така!Стискам палци и вие да се оправите и да се видим на протеста!
[/quote]
Ми може и да не дойдем,че се каним да ходим на море!В събота сутринта,ако смъкнем Т заминаваме!

# 63
Имаме си зъбче!Имаме си зъбче!Имаме си зъбче!

Ох ,похвалих ви се!!! newsm44 Вече си мислех ча ще си остане беззъб и щърбав и хоп-едно малко бяло зъбче се показа на долният венец.Но е съпроведено с много мрънкане и крещене ConfusedОт няколко дни направо не се трае.Бях с главоболие ,което е нещо много рядко за мен.Нямах търпение да се прибере мъжа ми от работа и веднага му го оставях.А аз най-безцеремонно отивах в другата стая на ТИШИНА.Иначе още не сме започнали да лазим.Стои на "стартова позиция" и се поклаща напред-назад.Престрашава се само да си двигне кракът,но не знае какво да го прави и се пльосва по корем Simple Smile
Карменче ,дано бързо да оздравявате PraynigЧе е някакво наказание да гледаш мъничето как се мъчи.
Зори,радвам се че се появи HugПиши по-често!Ох,това с болните бебчета май е масово в Пловдив SadСтискам палци да оздравявате  Praynig
Мириндичка,кажи сега какво лошо сме ти напревели.Какво сме прегрешили пред теб,че само ни дразниш с тишинато околотеб,с гледане на любими филмчета и предавания,че даже и с шиене на гоблени.Смили се ,бе жена Mr. GreenВсе пак има и мами,които сме сами с бебоците и нямаме баби,които да ни отменят Wink
Иначе е похвално че майка ти иска да ти помогне .Възползвай се максимално от "намалението".
Пипи,честито ти возило  bouquet Добре сте се забавлявали на Велинград.Трябва по-често  да водиш Теа там,че виждаш ли как мирува в поясчето Flutter
Вал,успех в търсенето на спонсор Joy
Честито на всички рожденнички-Мегито,Пчеличка и Ер-чето!  bouquetБъдете много влюбени и обичани ,нека постигнете всичко което сте си мечтали,че и още толкова Hug
Меги,да ти е жива и здрава малката християнка Heart Eyes
Пчеличке, не може ли да отидете на море с някоя баба,която да поеме грижите около малката?Или пък с някое приетелско семейство с дете.
Разбирам те как се чувстваш с това ранно лягане,но пък Меги правилно ти е казала-морският климат с много полезен за мъниците.Аз си спомням как навремето и мен специално не водиха на море,защото имах някакви гадни алергии .Истината е че много ми помогнаха тези почивки.

# 64
  • София
Voltage ако те успокоява и мен хората ме питат бременна ли съм. Да ви кажа според мен истината е в коремни преси и то много. Това е разтегнат мускул и диети няма да му помогнат да се събере.  Аз като цяло не съм (много) дебела, но шкембето  виси неспасяемо, а ме мързи да правя упражнения. Истината е, че няма спасение без усилие, но....... Иначе за плажа мисля да превъзмогна предразсъдъците и да си се мотам по бански. Абе много е кофти, но НЕ трябва да се примиряваме

# 65
Здравейте, душички мили!!!
Гледам още болнички бебчета, лошоооооо  ooooh! Карменче, Зори - бързо оздравяване на малките!!!
Ние сме по-добре, Т не е имала вече 2-ри ден, кашля още, но по -малко, вчера вечерта даже спахме цяла нощ, само с 3 събуждания за водичка!  Crazy Нослето и то вече не тече, но и слагах и днес капки и утре също да се оправи съвсем!
Детската кухня яде само яденето на обяд, десерта втори ден не го иска, както и супата, а е толкова вкусно!  Thinking Дано е от това че е болничка и от зъбките и да го прояде после!!!
Бини, липсваше ми, другата седмица дано сме здрави всички и да се видим! Радвам се, че сте добре, много зъбатичка Нати! Браво! Честито ви зъбчета! Ние още сме си с 2, макар и много да я мъчат и почти да са пробили горните!
Браво и за диетата, аз някакси нямам воля в момента, ограничила съм яденето, ама не достатъчно, а и за коремите да ви кажа - и моят си стои към 4-5 месец  Embarassed - само коремните преси ще ни оправят, ама кога?!!! Уф, кофти тема........... Който не му харесва да не ме гледа  Mr. Green
Смайли Танче, честито ви зъбче!!! Няма беззъби деца, споко!!!  Mr. Green
Валерия, Джули, снимките скоро ще ги покажа, ама чакам приятелката ми от Варна-ЛИли да ми прати диска, тя снима с цифров апарат и мъжа и - с камера. Като ми ги прати веднага ще ги кача и ще ви покажа принцеса Йоана!!!
Джули, абе май ти най-късно осъзна, че  сладур гледаш, ние откога знаем, да беше ни питала!!!!  Hug
Волтажче, мила, излагате се, морето ви до гъза с извинение, а ти Сами да не си го завела! Ей, момиче, още утре да сте там!!! Снимките са супер, толкова голям мъж е вече Сами!!!
Облаче, весело изкарване в Пловдив! И другия път, тук при нас те чакаме!!!
Бабка жабка и аз мисля, че си много печена!!! Само така и винаги си добре дошла при нас!

Айде да отивам да видя какво става с моето дете, днес реших да я оставя на свеки, за да мога за малко да прочета и напиша един постинг  като хората! То от 17 до 20 пак тя я гледа днес, че ходих да пазаря в Хита - час и половина съм обикаляла щандовете и съм пазарила  Embarassed Много обичам спокойно всичко да огледам и да купя за каквото съм тръгнала, че и доста отгоре!!!

Айде лека нощ и приятни сънища на всички!!!

# 66
момичета, късно е вече , ама трабва да сподаля!
Едва ли накой знае да порочният крожочен кръг в малкият град! Днес за пореден път се сблъскахме с  остатъчният комунизъм в нашият град. За първи път от толкова години насам се замислам да емигрирам. При все голамото ми семейство и многото приятели тук!
Не искам да ви въвличам в градските машинации и корпупцията в този град Не искам ида се оплаквам. Винаги сами се се спрявяли с всичко , но дакато кръжока определя нещата тук  "проспериращият " Хонк-Конг на България- място за нас няма! Няма да крия че съм страшно разочарована от управниците ни и"наместените лица" във всяка една фирама или по-голамо предприятие! Няма да крия че днешният ден ми донесе много ядове и проблеми и поредното разочарование. Надявам се че това е поредното изпитание каето ще преминем и надживеем. .. Но се питам коя е моета държава???Кой е моят град??? ... 
това е момичета. Тази вечер много мислихме и коментирахме с Галин. Не стигнахме  до никакво решение, но и в двамата прозираше рещението че имаме 3 деца, но които трабва да усигурим бъдеще.
Благодаря Ви че ме търпите със всичките тези излияния и проблеми!
Благодаря Ви, че ви имам  bouquet

# 67
Добро утро момичета,

Толкова рано май никога не съм писала, но Дими пак я тормози зъб и днес режимът явно ще е пообъркан. Сега спи и използвам да се включа. Нещо напоследък много лоши новини.

Меги, дано Йони не вдига повече температура. Кармен, Зори, а дано и при вас на оправяне да вървят нещата.
Джулка, дано се намери решение на проблемите ви  Praynig, без да се стига да такива кардинални промени.

Момичета, ние днес заминаваме за 10 дни на море. Дано да сме здрави и времето да е хубаво. А  че ще си изкараме супер, то е сигурно. Ако насмогна с багажа, ще се включа отново, ако не - пишете активно, че искам да чета като се върна.

Целувки от нас с киселата Дими  Heart Eyesдано до ден-два да пробие това зъбче ,че се измъчи детето.

# 68
  • Варна, България
Честити малки именици на Дринка и Ира!
Нека растат много здрави и усмихнати и св. Петър и Павел да бдят над тях!

С пожелание за хубав ден!

# 69
Дринка, Ирка, честити именници!  bouquet

Пчеличкеееее, приятно изкарване на морето и лек път!

Джулка, вие винаги сте ми били идеала за семейство, понякога така ми писва от пренаселената София и се мечта да си имаме и ние някой семеен бизнес в някое спокойно и проспериращо градче като вашето, искам и аз 3 дечица, но едва ли ще можеме и с 2 да се справиме. Който ви е ядосал, Галинчо да го  #2gunfire и да решите проблема Laughing

Танче, честито ви зъбче и аз така се бях отчаяла, че няма да се появи, но ето че и ние си имаме.

# 70
Честито на малките именници на Дринка и Ирка!Да са живи и здрави!
Аз да почерпя за здравето на мъжа ми,че той Павел се казва (бих искала да спомена на днешния ден и един скъп за мен човек-дядо ми,който се казваше Петър) Wine Glass  party023 Misc Baby Bottle cook cook
Пчеличка,приятно изкарване на моренцето.
Джули,дано се намери някакво решение и не стигате до крайности.Съжелявам,че си разочарована.
Смайли Танче,честито зъбче на Жорето.Да са му много здрави и бели зъбчетата.
Хубав ден на всички!

# 71
  • Пловдив
Честито на малките именници!Да растът здрави и много да радват мама и тати!  ura
galentina Да ти е жив и здрав мъжлето и много да те слуша Wink
 Весело изкарване на всички,който ще празнуват!
Днес да кажа,че сме добре.Не сме дигали Т.Почерпиха ни така с Антибиотичец.Иначе детето поне живна малко.
Карменче,надявам се,че и вие сте добре! Hug

Последна редакция: чт, 29 юни 2006, 15:11 от Z-O-R-I

# 72
Ох, ама и аз съм една блейка Embarassed

Честито на всички именици - малки и големи. Да са живи и здрави и от късмет да не се отърват!  bouquet

# 73
Честито на всички именници днес!!!На малките сладури на Дринката и Ира,както и на Петинка и 5иа!!!  newsm51
Бъдето живи и здрави.Нека името ви далеч да се прочуе и да носи само усмивки и слънчево настроение.
Честито и на вашите празнуващи половинки, мили мами!!!  bouquetНека много да ви обичкат и слушат.

Джулка,защо си така тъжна ?Имаш невероятно семейство ,което те обича и боготвори.Радвайте му се с Галин и ги забравете всички тези управници ,кметове,шефове ...
Бюрокращина и злоба има навсякъде,повярвай ми.А на въпроса за емиграцията мога да ти отговоря че е много трудно  ConfusedКазвам ти го от личен опит...Тогава си сам,ама абсолютно сам ,и всичко зависи от теб.Дори няма кой да те успокои.Умората и присическият тормоз са неща с което не се свиква.Макар че те съпътстват постоянно.
Ние също не един и не два пъти сме си задавали тези въпроси с Тошето.Кой е нашият град?Пловдив е града,който ни запозна двамата ,но Лондон е мястото където си създадохме семейството ,тук се роди и Жоренцето.В момента като че ли тук ми е по-мило и родно.Ох,не знам дали можете да ме разберете.Вярно че в България са ни родителите и роднините,но моето семейство е в Лондон.А къде ще сме за вбъдеще-ами никой не знаем още.

# 74
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН И НА ПЕТИНКА И 5ИА!  bouquet  bouquet
Да сте много здрави и винаги усмихнати!

Общи условия

Активация на акаунт