Раждане в АГ болница „Свети Лазар”

• 65 305
  • 937
  •   1
Отговори
# 615
Ето я https://www.ozone.bg/product/razhdane-s-lyubov/
Аз се чудя кога да й се обадя на Олга,в коя седмица. След втората фетална дали е ок или по-натам?

# 616
Много благодаря Simple Smile
На мен ми казаха чак към 6-я месец да се свържа с тях, преди това нямало смисъл.

# 617
В уебсайта на Олга Дукат пише 2,3 месеца преди термин

Много благодаря Simple Smile
На мен ми казаха чак към 6-я месец да се свържа с тях, преди това нямало смисъл.

# 618
Здравейте.
Моля за информация какви са актуалните цени за раждане в болница Св. Лазар (за естествено раждане, двойна стая, с акушерския кабинет)?

Последна редакция: ср, 23 сеп 2020, 18:24 от Fifiana

# 619
Пуснала съм пост малко по-назад.
Разгледайте темата.
А ако не ви се чете обадете се в болницата- цените се менят доста често.

Здравейте.
Моля за информация какви са актуалните цени за раждане в болница Св. Лазар (за естествено раждане, двойна стая, с акушерския кабинет)?

# 620
Още един глас за др Несторова и акушерския кабинет. Раждах април и по спомен платих 2560, гледам сега са ги вдигнали цените
А при нея ли се следи?
aleks87, не я намирам книгата, ако може съдействие Simple Smile

Няма ли я онлайн?

# 621
https://www.ozone.bg/product/razhdane-s-lyubov/?gclid=CjwKCAjwh7 … HebBoCMZoQAvD_BwE

Още един глас за др Несторова и акушерския кабинет. Раждах април и по спомен платих 2560, гледам сега са ги вдигнали цените
А при нея ли се следи?
aleks87, не я намирам книгата, ако може съдействие Simple Smile

Няма ли я онлайн?

# 622
# 623
Привет бъдещи, мамита. Разбрах, че в Свети Лазар занапред ще бъде позволен и престоя на бащата в болницата след направен PCR, освен че може и на раждането. Колко от вас ще се възползват от това? Аз по принцип искам моят мъж да присъства, той също е навит. Така че новината ми е добре дошла. Общо взето ми прави впечатление, че болницата се придръжа строго към правилата предвид кризата с коронавируса. Часовете са с предварително записан час, няма струпване на хора и т. н.

# 624
Привет бъдещи, мамита. Разбрах, че в Свети Лазар занапред ще бъде позволен и престоя на бащата в болницата след направен PCR, освен че може и на раждането. Колко от вас ще се възползват от това? Аз по принцип искам моят мъж да присъства, той също е навит. Така че новината ми е добре дошла. Общо взето ми прави впечатление, че болницата се придръжа строго към правилата предвид кризата с коронавируса. Часовете са с предварително записан час, няма струпване на хора и т. н.

Престоят е разрешен, ако след постъпване и представяне на тест, бащата не излиза от болницата. Да си знаете - да не инвестирате в тестове и по-скъпа стая, ако бащата реши да иде до магазина или на работа.

# 625

Престоят е разрешен, ако след постъпване и представяне на тест, бащата не излиза от болницата. Да си знаете - да не инвестирате в тестове и по-скъпа стая, ако бащата реши да иде до магазина или на работа.

Да, то е ясно това. Все едно родилката да вземе да щъка наляво-надясно след като е родила. Въпросът е, че са разрешили в този специален момент семейството да е заедно. Мерките трябва да се спазват. Освен това ми прави впечатление, че още на входа те снабдяват с маска и дезинфектант и калцуни. Правилата са ясно изписани и това ти дава доза спокойствие.

# 626
А тази комбинирана упойка епидурална-спинална при секцио, която се плаща допълнително, може ли да ми разясни някой каква и е целта ? За по-добро обезболяване ли ? След секциото ? Или ?

# 627
А тази комбинирана упойка епидурална-спинална при секцио, която се плаща допълнително, може ли да ми разясни някой каква и е целта ? За по-добро обезболяване ли ? След секциото ? Или ?

Аз съм със секцио - преди два месеца беше. Упойката си е една - спинална, не беше комбинирана, не са ми предлагали и не знам за какво става дума, но не ме е боляло. После те обезболяват с инжекции... обаче най-рано 6 часа след операцията.
По принцип в тая болница, до колкото аз знам, упойката си е в цената на раждането - не се плаща допълнително и специално за секцио нямаш право да си избираш какво да ти сложат.

# 628
Имаш право, просто не съм снимала долната част на листа. Там си пише, че при желание на клиента/пациента, можеш за 200 лв да ползваш комбинирана упойка, на която и аз не знам каква е целта.

# 629
Дух,
Пиши го и се вижда на снимката ти. Отбелязано с 2 звезди долу.

Общи условия

Активация на акаунт