Пациенти на клиники Бахчеджи Тема 5

• 48 758
  • 750
  •   1
Отговори
# 255
Ами пак е добре аз  имам предвид под 30 нали казват ,че от23 до 30 е най -добрата възраст.Не се притеснявай и за 34  4 ембриона си е добър резултат.

# 256
Момичета излезе резултата от Бахчеджи
Явно във Варна в лаборекспрес е бил верния резултат. В софия уж в най-сигурната лаб са ми го объркали. Тука платих за тсх+фт4 60евро!!! Разликата е огромна в Бг е 30лв, но поне знам къде да си пускам занапред. Благодаря ви много за подкрепата! Успех на всички! ❤
Здравей е аз познах  ,че във Варна е верният резултат ,ами като е тяхна грешката да ти върнат парите  как така  това да не е шега работа това е опити, здраве  заради тези простотии и безоотговолности  в Бг обикаляме ние пътищата  по болници в Чужбините .  За Турция не ми се говори просто се моли да не ти се налаг оперативни намеси ,че тогава незнаеш какво дране на кожи е  нямам думи ,нали сме на зор ще плащаме и ще търпим  Трябва да ти се коригира дозата на лекарството  и всичко ще е наред.
Така е мила една грешка при някой може да е пагубна,  но за съжаление никой не е подведен под отговорност. Да ми върнат парите едва ли, пък и аз съм от Варна и да пътувам до София за това е излишно.  Дозата вече я коригира док и се чувствам значително по-добре.
Та да ви кажа ,че днес бях на преглед и започвам подготовка за зет!!! Развълнувах се! Док ме прегледа, пусна ми хормони и след 1 час някъде като излезе резултата ми назначи зхема с лепенки климара. Само това ми изписа. Вика ни на 7.03 на преглед. Обсъдихме също и ембрионите каза,че ще ги размразят и ще ги изчакат до 5ти ден. Това е от мен. Успех още веднъж на всички. Приятен ден!
Е, че то си е "вълнително" Blush.А как ще чакаш до 07.03. не знам...Rolling Eyes Обаче ти желая успех! Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: пн, 25 фев 2019, 18:34 от ALFIETKA

# 257
iovis, стискам ти палци от цялото си сърце, миличка! Heart
Късмет!  Flowers Four Leaf Clover Моят трансфер мина. Blush Тестът ми е на 7 март.
И двата ембриона ми върнаха, оцеляха след размразяването.
Докторът прецени, че имам по-голям шанс,
ако върнат ембрионите на 2-ри ден, без да ги чакат повече.
NikolSA, Matta, желая ви много късмет! Heart
Д-р Карликая е прекрасен специалист и човек,
в максимално добри ръце сте! Не се тревожете! Hug
Много късмет желая на всички момичета! Flowers Four Leaf Clover
Силни прегръдки от мен! Hug

# 258
Успех Сисиии! Силно се надявам да ни се похвалиш с малко сакче :* Стискам ти палци мила, ти винаги си с нас и ни помагаш много!!! Ще се радвам това да е твоят път от сърце ти го желая!

# 259
Успех Сисиии! Силно се надявам да ни се похвалиш с малко сакче :* Стискам ти палци мила, ти винаги си с нас и ни помагаш много!!! Ще се радвам това да е твоят път от сърце ти го желая!
Благодаря ти много, миличка! Heart
Стискам ти и аз палци от цялото си сърце! Heartpulse
Късмет! Flowers Four Leaf Clover

# 260
Успех, Сиси! Нека в темата ни има само хубави новини!🌸

# 261
  • София
Sisi, четох те и в другата тема. Стискам ти силно палци Flowers Four Leaf Clover
Iovis - 4 ембриона ми звучи много добре Simple Smile
Успех момичета Heart

# 262
Сиси с теб сме! Замерям те с наакани памперси и чакам тлъсто чхг на 7ми март! Най- якия подарък за деня на жената Wink

# 263
  • София
Здравейте момичета, от доста време четата темичката. В началото четях чисто информативно, в течение на времето преживявах всяка ваша истрория и искрено се радвах за всеки един положителен резултат. Та в крайна сметка, стигнахме до заключението, че ще пътуваме до Турция за консултация и да видим какво ще ни предложат тамошните специалисти. Насочила съм се към Карлъкая. В България направихме 1 опит от който до момента са две кръгли и огромни НУЛИ. Имам един свеж и един ЗЕТ, остават ми още 2 замразени и след тях/нямам надежди/ отиваме при Карлъкая/преди инвитрото имах 5 естествени забременявания-не довели до нищо Disappointed Relieved /
Много се чудя и искам вашият съвет към кой да се обърна към Севда, към Хафизе, дали да мина през Турмед в голяма чуденка съм?!:blush:
Мислим да пътуваме с влак за по-голям комфорт пък и съм страхлива с автобус Simple Smile, едно момиче беше споделило как се стига от гарата до клиниката, тогава не записах обяснението, т.к не смятах че ще ми е нужно. Мога ли да помоля за напътствие ако е удобно разбира се Simple Smile
Успех на всички желая!

# 264
melani0, green tree, Matta, Dundiu86,
сърдечно ви благодаря за подкрепата, момичета! Heart Hug
Dundiu86, как си, миличка? Често се сещам за теб!
Надявам се, че всичко е наред при вас! Hug
Получих менструални болки на другата сутрин след трансфера,
имам чувството, че всеки момент ще ми дойде.
Вчера Хафизе ме успокои, че е нормално.
В четвъртък трябва да бия Пролутон депо, навсякъде ли може да ми и бият,
или трябва да отида в ин витро клиника?
Благодаря! Hug
Много късмет желая на всички! Flowers Four Leaf Clover
ivkapivka1, обади се направо на Хафизе, много е любезна и сериозна.
Късмет! Heart

# 265
Здравейте момичета, от доста време четата темичката. В началото четях чисто информативно, в течение на времето преживявах всяка ваша истрория и искрено се радвах за всеки един положителен резултат. Та в крайна сметка, стигнахме до заключението, че ще пътуваме до Турция за консултация и да видим какво ще ни предложат тамошните специалисти. Насочила съм се към Карлъкая. В България направихме 1 опит от който до момента са две кръгли и огромни НУЛИ. Имам един свеж и един ЗЕТ, остават ми още 2 замразени и след тях/нямам надежди/ отиваме при Карлъкая/преди инвитрото имах 5 естествени забременявания-не довели до нищо Disappointed Relieved /
Много се чудя и искам вашият съвет към кой да се обърна към Севда, към Хафизе, дали да мина през Турмед в голяма чуденка съм?!:blush:
Мислим да пътуваме с влак за по-голям комфорт пък и съм страхлива с автобус Simple Smile, едно момиче беше споделило как се стига от гарата до клиниката, тогава не записах обяснението, т.к не смятах че ще ми е нужно. Мога ли да помоля за напътствие ако е удобно разбира се Simple Smile
Успех на всички желая!
Хафизе ще е с теб в клиниката за да ти помага и превежда, ако имаш нужда от настаняване и закупуване на лекарства можеш да помолиш Севда. Аз на Турмед не съм ползвала услугите и немога нищо да кажа. Желая ти много късмет!

# 266
Благодаря! Hug
Късмет! Heart
Пролутон депо може да ти я бият навсякъде. Аз лично ходих при една позната медицинска сестра. Но веднъж ми я биха в болницата, когато лежах заради кървене и веднъж - гинеколожката, при която ходя на прегледи. Единствено трябва ако ти си купуваш игла и спринцовка, да вземеш по-дебела игла за мускулна инжекция /зелена/, тъй като течността е по-гъста.

# 267
Благодаря! Hug
Късмет! Heart

Sisi здравей. На мен ми я би моя мъж. Видя как става, реши да се пробва. И успя 🤔 Така че може навсякъде в болница да отидеш.
На мен трансфера ми беше на 22.02 и инжекцията ми се пада в петък. Смятам пак той да ми я бие 🙂.
Теста ми е за 05.03. Хайде ще си чакаме заедно... и дано този път всичко да е наред. 🤗❤🤞

# 268
Благодаря ви много, donikapm, El1t00! Heart
Притесних се сега, че ми се усилват болките в матката.
Нали но-шпа мога да пия? Да не безпокоя пак Хафизе.
El1t00, стискам ти палци от цялото си сърце, миличка! Heart

# 269
Благодаря ви много, donikapm, El1t00! Heart
Притесних се сега, че ми се усилват болките в матката.
Нали но-шпа мога да пия? Да не безпокоя пак Хафизе.
El1t00, стискам ти палци от цялото си сърце, миличка! Heart
Можеш да пиеш Но-шпа до 3х2табл. В Турция бях питала след трансфера дали трябва да пия, но ми казаха че няма нужда. Но в България го изписват 7 дена след трансфер 3х2, а след това при необходимост. Сега съм бременна в 10г.с. и също при болки пия Но-шпа.

Общи условия

Активация на акаунт