Пациенти на клиники Бахчеджи Тема 5

• 48 763
  • 750
  •   1
Отговори
# 285
И на мен ми стана странно. Преди това съм платила 2250 евро плюс 250 за замразяване. Сега след ЗЕТ единия ми го върнаха, а за другия платих 500 евро за да го съхраняват и всяка година по 160 евро.

И аз платих 500 за два ембриона, мисля че цената е променена на 500

# 286
Ама как няма да се плаща като момичетата плащат на всички вземат по 500 евро още как нали това се пояснява ,че 250 евро е да трансфера и после още 500 евро отделно по160 за сега на година после могат да кажат по 600 евро и така   вТурция  500 евро е нищо все едно 50 лева за нас.    Искам да попитам някой има ли представа дали цените са идентични и за техните граждани или за тях има отделен ценоразпис  просто ми стана любопитно .

Последна редакция: вт, 26 фев 2019, 16:11 от d-r Sveta

# 287
Момичета, точно така е.
2250 евро първоначално. След това 250 евро за замразяване. Преди първи зет още 500 евро пак за замразяване + първия зет. И за всеки следващ зет по 1000 евро, като 50 евро ви ги искат за изследвания за естрадиол и прогестерон на прегледа преди трансфера след което на самия трансфер ви ги приспадат от 1000 евро.
Така беше при мен.

# 288
Момичета здравейте! Аз днес се прибирах в Бг! Чета и не мога да разбера какви са тези 500евро? В цената за стимулацията 2250евро се включва и първи трансфер +250 евро нали така? И ако ти останат още ембриони, за замразяване ти искат 500евро+ 160евро за съхранение. Понеже както разбрахте док ни каза, че тези 4 ембриончета ще ги чакат до 5 ден и от тях ще изберем двата най- добри които да ми върнат. Ако има повече от 2 добри те ще се размразят отново.  Явно за това са тези 500евро или поне аз така разбирам.
d-r Sveta , благодаря за подкрепата!
Sisi, стискам палци мила всичко да е наред!

# 289
Момичета здравейте! Аз днес се прибирах в Бг! Чета и не мога да разбера какви са тези 500евро? В цената за стимулацията 2250евро се включва и първи трансфер +250 евро нали така? И ако ти останат още ембриони, за замразяване ти искат 500евро+ 160евро за съхранение. Понеже както разбрахте док ни каза, че тези 4 ембриончета ще ги чакат до 5 ден и от тях ще изберем двата най- добри които да ми върнат. Ако има повече от 2 добри те ще се размразят отново.  Явно за това са тези 500евро или поне аз така разбирам.
d-r Sveta , благодаря за подкрепата!
Sisi, стискам палци мила всичко да е наред!

Тези 160 евро се плащат втората година. Но другото е така. Тези 500 евро се плащат ако ти останат още ембриони, след първия зет.

# 290
Незнам Jovis и аз за пореден път съм изумена и изненадана от постояно променящите се цени в тази клиника просто нямам думи нали сме на зор и направо ни разказаха играта не падат по доле от нашите тука само ,че по друг начин  тука за изследвания купища а там за постояно нови условия   ще търпим това  и душата си ще дадем само и само да станат нещата .Не се притеснявай аз ти казах 4 ембриона е добра бройка  ти си сравнително млада 34 е средна възраст  и ще са и качествени и ще се получат нещата  само спокойствие му е майката и много много евро .

# 291
d-r Svets, така е всичко рано или късно се свежда само и единствено до пари. То така или инъче на всички е ясно,че ин витрото е свързано с много разходи, така или инъче ще даваме, поне наистина съм сигурна,че сме в добри ръце. Док Карликая е много добър професионалист  така,че нямаме избор , просто нашия стандарт е много по-нисък от тяхния и за нас 500евро е една месечна заплата за тях е нищо. Пожелавам на всички скоро да се осъществят мечтите ни и да избягаме от този омагьосан кръг . Така е сравнително млада съм и знам,че 4 ембриона все пак е добре. Надявам се наистина да са качествени и едно от тях да е нашето бебче. А за тези 500евро явно са за повторното замразяване ако ти е останало нещо. Това е! Успех на всички...Hug

# 292
iovis  аэ миналата година с AMH- 0,6 бях с четири иэвадени Я. При эапочването на стимулацията бяха 4 и до края толкова останаха.
Колко е твоето АМХ,ако си го иэследвала.
Сиси стиснати палчета и от мен миличка.

# 293
bubanka75, изследвала съм го да амх 1,2 беше при фсх 17 обаче. На ултразвук док видя около 7,8 фол. При стимулацията тръгнаха 18. Док каза,че са повече отколкото е очаквал! Успех Heart

# 294
iovis, благодаря, миличка! Hug
Стискам палци от цялото си сърце! Heart
500 евро също не е малка сума и за ТР. И там има хора,
които работят за толкова, че и за по-малко.
Просто това е частна клиника и тези услуги не са евтини,
но си заслужават до последната стотинка!
Аз съм много доволна от доктора, от клиниката,
от отношението, от абсолютно всичко!
Толкова спокойна бях през цялото време, с голямо желание ходех,
ще ми липсват и Истанбул и клиниката. Blush
bubanka75, много ти благодаря! Heart
Късмет, миличка! Flowers Four Leaf Clover

# 295
Sisi, аз също съм много доволна! Чувствам, че това е моя док. Незнам имам два опита преди това и никога не съм се чувствала така. Проста знам,че др. Карликая е човека и не бих го заменила!
А за парите какво да кажа поне знам,че ги давам на правилното място! Hug

# 296
Ей тази българска черта най-много ме дразни и вероятно точно тя ни дърпа назад - съмнението, че Ганьо винаги е прецакан, че все някой дебне, за да те мине.

Никой не ви задължава да бъдете пациенти на точно тази клиника, можете да си проверите цените предварително, за да знаете тези разходи дали са ви по силите или не. Не е редно да обвиняване клиниката за вашата дезинформираност.

Аз в тази клиника видях само любезни хора, професионалисти с невероятна организация и изненадващо добра успеваемост. Хора, които са там, за да ти помогнат, да се радват заедно с теб и да ти бъдат опора, когато имаш нужда от такава. Условия и техника, за които в България само можем да мечтаем.

Благодарна съм им от цялото си сърце!

И да, това е бизнес, а не хуманитарна организация. И вероятно трябва поне мъъъничко да сме благодарни, че ни приемат,  създават условия за безпроблемна комуникация, лекуват и даряват с деца!

Сиси, стискам палци!

# 297
Цените се променят - да, в моята клиника Аджъбадем Маслак също ги вдигнаха след Нова Година и то с висок процент. Има по-високи такси за чужденци - и това да. Но правят неща, за които тук можем само да мечтаем. Дано всички скоро се зарадваме, момичета!

# 298
А ти си в друга клиника браво много късмет и успех  аз за пръв път чувам за нея   .Където и да е  навсякаде са  на ниво  дано миличка да имаш късмет  и най -голям ревлив  финал 

# 299
Здравейте момичета, тези 500 евро са за съхранение на останалите ембриони за срок от една година и след това всяка година се доплаща по 160€ мисля за съхранение през новата година ако има нужда.

Иначе в България също е така - плащаш веднъж за замразяване и след това си плащаш за съхранение за определен период от време. Това, което виждам като плюс е, че там ти взимат фиксирана цена - 500 евро независимо колко ембриона ще пазиш, докато тук колкото повече ембриони са ти останали, толкова повече плащаш за съхранение. Е да и съответно е минус, ако имаш малък брой ембриони за съхранение, че трябва да платиш доста повече, в сравнение с цената ако се съхраняват в България

Общи условия

Активация на акаунт