Пациенти на клиники Бахчеджи Тема 5

• 48 806
  • 750
  •   1
Отговори
# 345
DundyS, много ти благодаря! Heart
Дай боже всичко да е наред, ще питам! Hug

# 346
Момичета, престанете да се карате и обиждате! Не това е смисъла на темата, преди да започна опитите си в Турция именно тази и темата за Истанбул ми помогнаха да взема решение да продължа там. Никой не отрича професионализма на докторите или на координаторите. Винаги ще бъда благодарна на доктор Карликая за това, което направи за мен! Независимо дали ще стигна до успешен край в България можех само да си мечтая да стигна дори дотук!Тук се коментираше, че е добре да има една по голяма прозрачност при плащанията, а не че се очаква да отидем едва ли не да се лекуваме безплатно или че ни лъжат. За въпросните 500 евро откоито тръгна всичко много момичета питат в темата колко ни е излязло и сметнах за нужно да го спомена. Не 500, десет пъти по 500 бих дала само за да сбъдна мечтата си! А и щом сме в Турция явно никоя от нас не разчита на фонда в България и е готова да си плати колкото е нужно!

# 347
Момичета, престанете да се карате и обиждате! Не това е смисъла на темата, преди да започна опитите си в Турция именно тази и темата за Истанбул ми помогнаха да взема решение да продължа там. Никой не отрича професионализма на докторите или на координаторите. Винаги ще бъда благодарна на доктор Карликая за това, което направи за мен! Независимо дали ще стигна до успешен край в България можех само да си мечтая да стигна дори дотук!Тук се коментираше, че е добре да има една по голяма прозрачност при плащанията, а не че се очаква да отидем едва ли не да се лекуваме безплатно или че ни лъжат. За въпросните 500 евро откоито тръгна всичко много момичета питат в темата колко ни е излязло и сметнах за нужно да го спомена. Не 500, десет пъти по 500 бих дала само за да сбъдна мечтата си! А и щом сме в Турция явно никоя от нас не разчита на фонда в България и е готова да си плати колкото е нужно!
Аз не видях където и да било да съм обидила някой,но просто явно съм останала неразбрана. Целта на темата е да си обменяме информация,не да мрънкаме и да се натоварваме излишно. А въпросната госпожа прави точно така-мрънка и товари. Аз не видях някъде някоя от нас да е написала,че всичко е по мед и масло и,че сме " поръсени" с незнам си какво. Като не е доволна-може да се лекува другаде,аз не мисля,че от клиниката я карат с пистолет до слепоочието да си прави опита при тях...всеки сам избира къде да се лекува и да си дава парите. Преди да каже,че обиждам,нека се върне и прочете пак постовете ми,ако въобще ги разбере,че са написани грамотно и съм защитила позицията си. Айде лека вечер,че много време отделих за глупости...

# 348
d-r Sveta  си изказа мнението и за мен то е напълно адекватно, но и  дори да не е какви сме ние да я съдим.Вместо да се обединим започнаха нападки кой какъв е и какво пише.Отиваме в др държава спазваме техните правила естествено че трябва да знаем какво, колко и за какво плащаме.Останалото е като на пазара за теб толко за др друго.Аз лично преживях това което тя описа казана ми е една сума на регистратурата после ми искат друга в случая още беше Фатме и бързо изясни и оправи нещата.Относно отношението и професионализма на др Карликая спор няма и ние затова сме там.Въпрос на лично себеуважение да знаеш какво, как и защо получаваш на мястото което си избрал.

# 349
vibe, миличка, изобщо не си я разбрала д-р Света, повярвай ми! Hug
Нейният случай няма нищо общо с това, за което говориш ти.
На нея не й вземат двойно пари за едно и също нещо,
а за свършена работа, което би трябвало да я радва,
не да се сърди. Аз съм много благодарна на доктора именно затова,
че е отстранил всичко, което е можел, а не ме е затворил и да направи това,
за което сме се уговорили да плащам, както правят в БГ!
Много момичета се оплакват точно от това,
че у нас плащаш за отстраняване на полип, виждат и миома,
но махат само полипа и те карат да правиш втора интервенция,
вместо да направят всичко наведнъж. А за тези 500 евро, дето тя бърза
да се оплаква, ей така за спорт, така и не проумя, че те са, ако ти останат ембриони
за замразяване, a де факто на много малко момичета остават.
Същото важи и за Алфиетка, аз не разбрах какъв точно
й е проблемът? Какво значение има толкова на ръка ли ще ти напишат цената,
или ще ти я дадат напечатана? Не виждам да са я дезинформирали.
Казали са й цената за ИКСИ, платила е, после нещата са се променили
и са й върнали парите. Не виждам нищо трагично, лично аз изобщо не бих
отдала значение на такова нещо. Хубаво е човек да умее да отсява маловажните
неща от важните. Разбира се, хората са различни, просто аз съм такъв човек.
И тя, и д-р Света много грозно опорочиха лекарската професия
с изказването си, че това е бизнес! Бизнес, ама докторите не продават
фланелки на пазара! Носят отговорност за човешки живот!
Малко повече уважения, момичета!
Искате да ви уважават, а самите вие не проявявате уважение!
Търсите помощ от тези хора, а плюете зад гърба им, ами кажете
им го в очите, аз така правя. Като съм недоволна от тях,
им го казвам в очите, не там да мълча, а да плюя във форума!
Аз също много се натоварих от форума, и не е за първи път,
чудя се сама на себе си защо продължавам да си губя времето тук
и да се напрягам излишно.
green tree, стискам ти силно палци, миличка! Heart
Много късмет желая на всички! Flowers Four Leaf Clover

# 350
vibe, миличка, изобщо не си я разбрала д-р Света, повярвай ми! Hug
Нейният случай няма нищо общо с това, за което говориш ти.
На нея не й вземат двойно пари за едно и също нещо,
а за свършена работа, което би трябвало да я радва,
не да се сърди. Аз съм много благодарна на доктора именно затова,
че е отстранил всичко, което е можел, а не ме е затворил и да направи това,
за което сме се уговорили да плащам, както правят в БГ!
Много момичета се оплакват точно от това,
че у нас плащаш за отстраняване на полип, виждат и миома,
но махат само полипа и те карат да правиш втора интервенция,
вместо да направят всичко наведнъж. А за тези 500 евро, дето тя бърза
да се оплаква, ей така за спорт, така и не проумя, че те са, ако ти останат ембриони
за замразяване, a де факто на много малко момичета остават.
Същото важи и за Алфиетка, аз не разбрах какъв точно
й е проблемът? Какво значение има толкова на ръка ли ще ти напишат цената,
или ще ти я дадат напечатана? Не виждам да са я дезинформирали.
Казали са й цената за ИКСИ, платила е, после нещата са се променили
и са й върнали парите. Не виждам нищо трагично, лично аз изобщо не бих
отдала значение на такова нещо. Хубаво е човек да умее да отсява маловажните
неща от важните. Разбира се, хората са различни, просто аз съм такъв човек.
И тя, и д-р Света много грозно опорочиха лекарската професия
с изказването си, че това е бизнес! Бизнес, ама докторите не продават
фланелки на пазара! Носят отговорност за човешки живот!
Малко повече уважения, момичета!
Искате да ви уважават, а самите вие не проявявате уважение!
Търсите помощ от тези хора, а плюете зад гърба им, ами кажете
им го в очите, аз така правя. Като съм недоволна от тях,
им го казвам в очите, не там да мълча, а да плюя във форума!
Аз също много се натоварих от форума, и не е за първи път,
чудя се сама на себе си защо продължавам да си губя времето тук
и да се напрягам излишно.
green tree, стискам ти силно палци, миличка! Heart
Много късмет желая на всички! Flowers Four Leaf Clover

Сиси, напълно съм съгласна с теб в този случай.

Последна редакция: чт, 28 фев 2019, 09:48 от Анонимен

# 351
# 352
И както вече  казах и ти потвърди vibe,недоразумения могат да се случат, но и се оправят.

# 353
Важното е, че писаното във форума се следи от клиника бахчеджи, и тази дискусия ще си даде резултата, момичета. Мен лично Кюбра ми е писала за форумите в България, изглежда така си сверяват часовника.
p.s. не персонално, а за евентуални проблеми Simple Smile)), допълвам се

# 354
Искам да добавя, че във форума пишат хора, които няма да бъдат доволни в нито една ситуация и винаги нещо няма да им бъде в ред където и да бъдат .По добре наистина да не пишат защото натоварват ,предубедени са и не си помагат и на самите себе си.

Последна редакция: чт, 28 фев 2019, 11:00 от Анонимен

# 355
Форумът е за споделяне, аз съм благодарна за всички писания. Някои, обаче, изобщо не чета, примерно като ми е трудно да разбирам Simple Smile)))

Да😊информация за дадено недоразумение може да се разреши без излишни писания.И за мен парите не са малко,но всеки преценя къде да отиде.
[/quote]

# 356
Форумът е за споделяне, аз съм благодарна за всички писания. Някои, обаче, изобщо не чета, примерно като ми е трудно да разбирам Simple Smile)))

Да😊информация за дадено недоразумение може да се разреши без излишни писания.И за мен парите не са малко,но всеки преценя къде да отиде.
[/quote]

Зависи как споделяш😊

# 357
За тези, които не са разбрали нещо в позицията ми ще отговоря само на обвинението, че съм плюела зад гърба на този или онзи като съм изтъквала, че това е бизнес. Много съжалявам, че го разбирате грешно ( за "плюенето" пък съвсем:)))- да, бизнес е, и не виждам нищо лошо в това! Все пак Бахчеджи не е благотворителна организация и трябва да се издържа, нали? А всеки бизнес има правила и от спазването им зависи неговият успех и репутация. Така че, мисля, че станаха ясни гледните точки- това беше и целта на дискусията- по- добра информираност, както и потенциал за подобрение в сфери, където има пропуски. Вярвам, че няколкото дена "натоварване" с излишни емоции тук обаче, ще даде градивен резултат, ако клиниката чете. Което никак не е малко. Предлагам да заровим томахавките и да продължим нататък.

# 358
ALFIETKA, лекарската професия не е бизнес, тя е хуманна професия!
"Бахчеджи" е клиника, не е базар!
Освен това нещата се казват там, където трябва, за да се разрешат!
Винаги може да възникнат недоразумения и проблеми, спор няма!
Но се казват на място, не се пишат във форум, с надеждата някой от клиниката да ги прочете!
Ако това целиш, ако е, за да споделиш с момичетата, това вече е друго нещо.
Аз наистина не виждам къде ти е проблемът, информирали са те, затова, което е предстояло,
като цена, върнали са ти парите. Аз разбирам, че искаш да си информирана,
всички го искаме, наше право си е, но начинът, по който беше поднесла информацията
беше неподходящ, поне според мен. Аз винаги съм била добре информирана.
Успех! Heart

# 359
Здравейте момичета ,преди пункция съм и с доктора коментирахме ,че ако всичко е наред ще правим фреш трансфер .Бихте ли споделили какви лекарства се изписват в периода след пункция до трансфер (тоест през това време ,когато чакат да се развият ембрионите).В БГ съм била на крион гел ,но чета че тук има и инжекции прогестерон .Благодаря предварително за отговорите.Успех на всички.

Общи условия

Активация на акаунт