Пациенти на клиники Бахчеджи Тема 5

• 48 826
  • 750
  •   1
Отговори
# 360
Понеже обсъждате проблеми с плащанията аз също да споделя.
На предишната пункция и при мен имаше недоразумение. Единственият ми фоликул се спука и като влязох за пункция се видя, че е настъпила овулация. Понеже ми беше втори опит бях платила 2100 евро. Тогава беше предишното момиче Наз. Тя беше нова и не беше запозната как се процедира, въпреки че беше много отзивчива. От регистратура изготвиха документ и искаха да ми върнат 600 евро. Видя ми се голяма сума да платя 1500 евро, при положение че нямах пункция. Тогава момичета с които се засякохме там ми казаха, че Хафизе е в клиниката. Намерих я и тя отиде до финансовия отдел. От внесените пари ми отдържаха 580 евро. Върнаха ми останалата сума до 2100 евро- 1520 евро. Получих документ за върнатите пари и всичко си дойде на мястото.
Това няма да ме откаже от клиниката и доктора.

# 361
Здравейте момичета, следя темата от близо година и най - накрая и аз се реших  и престраших за следващата стъпка а именно преглед при др. Карликая и настоящо ин витро в клиниката. Освен изследванията, които са нужни за първичния преглед, доктора поиска да пусна  и други преди да започнем със  стимулацията. Тъй, като са малко специфични (ACA IgG, M, Lupus Anticoagulant,, prot C/S Activity, anti thrombin 3 act.) не знам къде точно да ги пусна. Бях преди малко в Bodimed в София и от там ми казаха, че кръвта се замразява и изпраща в Германия, след около 2 сед. излиза резултата. Запозната ли е някоя от вас за по-добра алтернатива, къде мога да пусна, изобщо преработват  ли се и в София някъде.
Пожелавам на всички успех🍀

# 362
Mary85, аз част от тях пусках в Цибалаб, а другата част в Токуда. На място се правят. Провери ако искаш на тези места. В Токуда нещо не се правеше, но не помня кое, а изследванията не са в мен. Отидох в Цибалаб на ,,Люлин планина" ( една пряка зад Пирогов). Успех!

# 363
Тези изследвания могат да бъдат направено в Иван Рилски или в Геника.

След всяка интервенция в болницата ми се обаждаше някой от персонала който говореше английски и ме питаше какво мисля за клиниката, персонала и т.н. Винаги открито съм си казвала забележките и сега разбирам от коментарите на някои от вас, че това което съм казала е взето в предвид. Аз съм открит човек и съм свикнала да бъда пряма. Казвам това което мисля, без да плащам данък обществено мнение.

В Мемориал никой не ми се обади да ме пита какво мисля, но въпреки това им го казах без притеснения и без да чакам въпроси.

# 364
Не съм съгласна, че всичко е бизнес и искам да вярвам, че лекарската професия е много повече от това! На мнение съм също, че случката около въпросното административно недоразумение бе поднесена доста грозно и обидно от определени потребители! А липсата на елементарни познания в областта на българския език и граматика е неуважителена спрямо всички четящи тук!

# 365
Елена, късмет! Стискам ти силно палци! Heart
Лекарят ще ти каже какво е нужно, не се тревожи!
Аз съм със ЗЕТ, имам Кринион гел, преди това приемах Естрофем.
mary85, Violette S, много късмет ви желая, момичета! Heart

# 366
sisi 345 благодаря ти! Дано след няколко дни видиш трицифрено ЧХГ!🌸

# 367
sisi 345 благодаря ти! Дано след няколко дни видиш трицифрено ЧХГ!🌸
Моля! Hug Много ти благодаря, миличка! Heart
Честно казано, нямам никакви надежди, примирила съм се отдавна,
но все пак надеждата умира последна. Blush
Успех! Flowers Four Leaf Clover

# 368
# 369
Честита баба Марта! Здраве и късмет на всички😊

# 370
  • София
Честита Баб Марта, момичета!
Много здраве, усмивки и късмет Flowers Four Leaf Clover

# 371
Честита баба Марта момичета. Здраве, щастие, късмет. И нека Щъркелчо ни посети и нас. 🤞😘🤗

# 372
# 373
# 374
Честита баба Марта момичета
Да сте живи и здрави и от радост озарени

Общи условия

Активация на акаунт