Пациенти на клиники Бахчеджи Тема 5

• 48 807
  • 750
  •   1
Отговори
# 495
Момичета, има ли Б12 метилкобаламин за инжекции в България? Някой ползвал ли е? Не можах да намеря в нета. А в Турция?
Аз имам метилкобаламин на инжекции, от Германия, но не се наложи да ги ползвам.

# 496
Момичета как получавате в Турция информация когато пуснете иэследвания там,трябва ли всеки път да ходя до клиниката эа да ги получа на хартия или с всичко се эанимава координаторката.
Ми аз лично като си пусках тсх се разбрахме с Хафизе като излезе резултата да ми ги изпрати. Това е начинът за да не се ходи до клиниката-чрез координатор Heart

Момичета стана ясно, че в понеделник ще е трансфера! Искам да ви попитам понеже ние пътуваме с автобус на Метро и сме планирали във вторник сутринта да го хванем проблем ли ще е? Или трябва да си почивам и вторник? Страх ми е да не попречи нещо на имплантацията! Благодаря предварително и приятен ден ❤❤❤

Последна редакция: нд, 10 мар 2019, 12:03 от iovis

# 497
Мисля,че няма да е проблем. Болшинството от момичетата остават в деня на трансфера и в следващия ден пътуват.
Успех!

# 498
Ок, благодаря ти! Hug

# 499
Момичета как получавате в Турция информация когато пуснете иэследвания там,трябва ли всеки път да ходя до клиниката эа да ги получа на хартия или с всичко се эанимава координаторката.

Момичета стана ясно, че в понеделник ще е трансфера! Искам да ви попитам понеже ние пътуваме с автобус на Метро и сме планирали във вторник сутринта да го хванем проблем ли ще е? Или трябва да си почивам и вторник? Страх ми е да не попречи нещо на имплантацията! Благодаря предварително и приятен ден ❤❤❤

На мен трансферът ми беше в 19 часа, а на другият ден сутринта рано в 4 пътувахме за БГ. Има доста разджурками бебета. И мамо които дори сами си мъкнат тежките куфари. 😉 така че като трябва да стане, става. Успех и стискам палци.

# 500
Благодаря ,DundyS !!! ❤

# 501
iovis, късмет, миличка! Стискам ти много силно палци! Heart
Ако ембрионът е здрав, ще се хване, така че не го мисли толкова,
иначе ще се стресираш, а стресът вреди най-много!
Аз си тръгнах 2 дена след трансфера, но останах, защото си бях
наумила да отида на "Султан Ахмед", исках да видя църквата "Света София",
че не ми остана време да отида там. Изобщо не съм лежала в хотела,
само след трансфера се прибрах и лежах. Даже на моменти забравях,
че съм правила трансфер. То ако вземеш да се препарираш от страх,
само затова да мислиш и да не смееш да излезеш до магазина,
е по-лошо според мен, разбира се, трябва да си почиваш и да спазваш
основните неща, но не и да си промениш драстично живота, ако не се налага.

# 502
Sisi, благодаря ти за съветите! Така е ако е здрав емриона всичко ще е наред, но исках да разбера как процедират момичета тук и за това попитах ❤
А за стресът си права! Аз съм малко по емоционална по-принцип и все се притеснявам за всичко,  но този път чувствам някакво спокойствие от вътре и благодаря на Бог за това, че ми го дава. Днес малко се развълнувах докато ми пише Хафизе за трансфер, но нямя как не сме от камък.
Благодаря на всички за подкрепата и успех!!! ❤🙏👼

# 503
Iovis, Всичко ще е наред! Спокойствието наистина е много важно, стискам ти палци!
2 дена до тест при мен, и ще споделя резултата Simple Smile

# 504
Sophi, стискам палци мила!!! Hug

# 505
Стискам палци на всички, на които предстои трнансфер, вярвам че до 10 тина дни ше има много хвалби за тлъсто ЧХГ
Относно движението след трансфер, моят беше в 7 вечерта и на другия ден си тръгнахме с колата сутринта и не съм се спирала до 8 дек, когато си пуснах кръвния, та не се притеснявайте
Само припомням да не вдигате тежко и да не правите горещи душове
Успех!

# 506
Софи, имаш стиснати палчета и от мен! Heart

# 507
Много ви благодаря!!! В България ме бяха отчаяли.. стигайки до трансфер, и то 2 пъти, за мен е чудо! Истински магьосници са тези хора в Бахчеджи Simple Smile Много се надявам всички момичета да успеем в тази борба!

# 508
Успех момичета!!!

# 509
  • София
Много ви благодаря!!! В България ме бяха отчаяли.. стигайки до трансфер, и то 2 пъти, за мен е чудо! Истински магьосници са тези хора в Бахчеджи Simple Smile Много се надявам всички момичета да успеем в тази борба!
Стискам ти палци и аз! Hug

Общи условия

Активация на акаунт