Пациенти на клиники Бахчеджи Тема 5

• 48 817
  • 750
  •   1
Отговори
# 480
Благодаря Ваня за подкрепата!!! Hug

# 481
Здравейте момичета! Днес Хафизе ми писа ,че са размразили 4те емриона! Три се развивали добре, а едно малко по-бавно! Как са нещата според вас? Развълнувана съм! Казаха,че трансфера ще е утре или в понеделник, но вай-вероятно в понеделник! Дано всичко е наред! Господ да е с всички нас!❤
Браво,добре е. Нека господ да е с теб и след определено  време само хвалби  с  големи  тлъсти стойности ЧХГ!Стискам палци !

Последна редакция: сб, 09 мар 2019, 14:19 от d-r Sveta

# 482
Благодаря много Sveta! Hug

# 483
iovis, стискам ти много силно палци! Късмет, миличка! Heart Flowers Four Leaf Clover
El1t00, не се притеснявай, ще го свалиш! Всичко ще си дойде на мястото! Heart

# 484
  • София
iovis, успех. Стискам палци и аз Hug

# 485
Благодаря ви момичета!!!❤🙏👼

# 486
Здравейте момичета! Днес Хафизе ми писа ,че са размразили 4те емриона! Три се развивали добре, а едно малко по-бавно! Как са нещата според вас? Развълнувана съм! Казаха,че трансфера ще е утре или в понеделник, но вай-вероятно в понеделник! Дано всичко е наред! Господ да е с всички нас!❤
А защо размразявате 4 броя? Колко ще ти сложат на трансфер? Успех !

# 487
А защо размразявате 4 броя? Колко ще ти сложат на трансфер? Успех !

Защото не се знае колко са годни за трансфер! Трансферира се най-доброто от наличните - другите се унищожават.

# 488
Да точно така! Прави се за да се изберат най-добрите и ако всички са добри ще бъдат замразени отново(това което остане) инъче ще ми върнат 2 ембриона. 😀

# 489
Момичета, има ли Б12 метилкобаламин за инжекции в България? Някой ползвал ли е? Не можах да намеря в нета. А в Турция?

# 490
Не в България ги няма инжекциите

# 491
А в Турция?

# 492
Момичета как получавате в Турция информация когато пуснете иэследвания там,трябва ли всеки път да ходя до клиниката эа да ги получа на хартия или с всичко се эанимава координаторката.

# 493
Да точно така! Прави се за да се изберат най-добрите и ако всички са добри ще бъдат замразени отново(това което остане) инъче ще ми върнат 2 ембриона. 😀
И аз така си помислих, но знам че размразяването и отново замразяването не им се отразява добре на ембрионите и затова исках да разбера.

# 494
Благодаря ви момичета!!!❤🙏👼
Успех🍀👶🏼🍼🙏😇

Общи условия

Активация на акаунт