Пациенти на клиники Бахчеджи Тема 5

• 48 629
  • 750
  •   1
Отговори
# 90
Бяха ми казали на 2 ри ден да пусна естрадиол и прогестерон и след като са наред прием на естрофем 3 *1. Въпреки дозата и през трите месеца на следене имах овулация. Първия път ме викнаха на 15 ден, прогестерона беше висок, втория път на 11 ден пак висок прогестерон виждаше се жълто тяло и следващия месец ме викнаха на 8 ми ден голям фоликул, лигавица 11 мм/ не знам дали е добре/ биха ми овитрел и след 5 дни беше ЗЕТ а.

# 91
Бяха ми казали на 2 ри ден да пусна естрадиол и прогестерон и след като са наред прием на естрофем 3 *1. Въпреки дозата и през трите месеца на следене имах овулация. Първия път ме викнаха на 15 ден, прогестерона беше висок, втория път на 11 ден пак висок прогестерон виждаше се жълто тяло и следващия месец ме викнаха на 8 ми ден голям фоликул, лигавица 11 мм/ не знам дали е добре/ биха ми овитрел и след 5 дни беше ЗЕТ а.
Благодаря за инфото! Стискам палци всичко да е наред и пухкав финал накрая!❤

# 92
Sisi345, успех! Аз когато се подготвях за ЗЕТ два месеца изтървах момента. Въпреки приема на естрофем имах овулация и когато отивах прогестерона се беше качил. Последния път ме викнаха още на 8 ми ден и уцелихме момента.
Благодаря ти много! Heart
И аз от това се опасявам, нямах фоликул, но може да се появи по-късно.
Каквото е писано, гледам да не го мисля,
че от тези хормонални ми опадаха и косата,
и зъбите, и нервите ми съвсем се опънаха. Blush
Стискам ти силно палци! Heart

# 93
На моя ЗЕТ също естрофема беше подтиснал овулацията, мисля, че доста често

# 94
Здравейте Simple Smile Някой може ли да ми каже как става пускането на спермограма в Бахчеджи , дали си записваме час , И такива работи ? Още не сме решили за инвитрото на 100% и искам просто да видя колко аджеба е разликата в спермограмите тук и там !
Ние я пуснахме още на първичния. Беше отдавна, цената сигурно вече е друга.
Тогава беше 290 лири. Късмет! Hug

# 95
На нас просто ни казаха като почнем стимулация . Но аз не знам дали ще правя инвитро . Все имам вътрешна надежда че 3 тия път ще е на късмет
Здравейте Simple Smile Някой може ли да ми каже как става пускането на спермограма в Бахчеджи , дали си записваме час , И такива работи ? Още не сме решили за инвитрото на 100% и искам просто да видя колко аджеба е разликата в спермограмите тук и там !
Ние я пуснахме още на първичния. Беше отдавна, цената сигурно вече е друга.
Тогава беше 290 лири. Късмет! Hug

# 96
  • Bulgaria/Pakistan/Germania
При мен схемата 3*1 естрофем не свърши работа, започнах с 2*2  естрофем и естрофем гел по 0,5 мг 2 пъти на ден.

# 97
При мен схемата 3*1 естрофем не свърши работа, започнах с 2*2  естрофем и естрофем гел по 0,5 мг 2 пъти на ден.
Моята е 4 дена 2x1, след това 6 дена 3x1.

# 98
Момичета, като гледам, какво пишете всеки ден на всяка една от вас, как са протичали стимулациите,подготовките за ЗЕТ, аз започвам да се замислям за моят първи неуспешен опит... Как в началото всеки ми обясняваше преди процедурите, а след започването нито дума, защо е това изследване или защо са тези хапчета, дори и да опитах да попитам ме гледаха всеедно питах за някой друг, като чели нямах правото да питам и се отказах да задавам толкова много въпроси да не би само аз да досаждам и да им надувам главите... Но като чета за вашите опити, как са ви правили подготовки, изследвания на хормони и т.н., а на мен два пъти взимане на кръв и никакви отговори, а може би и моментът ми беше неподходящ, защото координаторките ми се сменяха всеки ден... извинявам се за изказването си,просто исках да споделя с някой..

# 99
Момичета, като гледам, какво пишете всеки ден на всяка една от вас, как са протичали стимулациите,подготовките за ЗЕТ, аз започвам да се замислям за моят първи неуспешен опит... Как в началото всеки ми обясняваше преди процедурите, а след започването нито дума, защо е това изследване или защо са тези хапчета, дори и да опитах да попитам ме гледаха всеедно питах за някой друг, като чели нямах правото да питам и се отказах да задавам толкова много въпроси да не би само аз да досаждам и да им надувам главите... Но като чета за вашите опити, как са ви правили подготовки, изследвания на хормони и т.н., а на мен два пъти взимане на кръв и никакви отговори, а може би и моментът ми беше неподходящ, защото координаторките ми се сменяха всеки ден... извинявам се за изказването си,просто исках да споделя с някой..
Мила,естествено,че трябва да питаш,щом искаш да знаеш! Това се отнася до теб. На мен никога не са ми отказвали информация,щом попитам. Понякога са ми бавели отговорите( разбираемо е,претрупани са), но в рамките на деня ми отговарят. Много съжалявам за неуспешния ти опит! При кой лекар беше? И защо не са ти давали информация? Не мога да повярвам,защото мен преди всяко лекарство,което ми включват,докторът ме информираше защо. Преди пункцията постоянно ми взимаха кръв и според резултатите увеличаваха или намаляваха дозите. Когато нещо те интересува-настоявай, докато не получиш отговор-все пак си пациент и те са длъжни да те информират. Не се чувствай като натрапник,защото не си! Силни прегръдки и дано следващия опит да е успешен!❤

# 100
Благодаря ти snikurs, да ти се връща. При доктор Карликая съм.Страшно добър и мил човек за всичко е с мен и до мен! И по време на стимулацията не са ми взимали кръв, само ултразвук но може би заради възрастта млада съм и имам време Sad Незнам, защо така се получи може би, защото точно в този момент се сменяха координаторите и имаше страшно много пациентки, но както и да е минало ,заминало следващият път няма да е така ще питам и настоявам за отговори, защото си е мое право.

# 101
Благодаря ти snikurs, да ти се връща. При доктор Карликая съм.Страшно добър и мил човек за всичко е с мен и до мен! И по време на стимулацията не са ми взимали кръв, само ултразвук но може би заради възрастта млада съм и имам време Sad Незнам, защо така се получи може би, защото точно в този момент се сменяха координаторите и имаше страшно много пациентки, но както и да е минало ,заминало следващият път няма да е така ще питам и настоявам за отговори, защото си е мое право.
И аз съм напрегната понякога,защото ми бавят отговорите,но непрекъснато им досаждам . Изобщо не ме интересува как изглеждам-аз си плащам и държа да получавам адекватна информация. Грам не ме интересува дали изглеждам като натрапница-те са там затова-да дават информация. Успех!

# 102

Само за ваша информация, тъй като аз бях много притеснена защо не ми взимат кръв през ден, като в Бг, лично др Карликая ми обясни, че когато той наблюдава фоликулите и няма съмнение как се развиват е абсолютно ненужно за него да пуска хормони. Това е негова практика и разбрах, че го прави с много жени, при които фоликулите се развиват добре
Ако говорите английски, миже лично да го питате всеки въпрос, който имате или ако нещо ви притеснява- аз така правех и се чувствах много по-спокойна и сигурна, защото няколко пъти хващах чалки разлики с това, което момичетата превеждаха

# 103
melani0, съжалявам за неуспешния опит! Confused
Не съм имала проблем с комуникацията, с която и да е координаторка.
Винаги са ми отговаряли на всички въпроси и са били любезни.
Сега Хафизе винаги ме пита дали имам някакви въпроси, преди да си тръгна.
На мен пък интересно, Хафизе ми връща отговор в рамките на деня,
понякога и почти веднага.
Докторът също винаги е бил безкрайно любезен и търпелив,
винаги е отговарял на въпросите ми и ме е подкрепял.
Не знам защо се е получило така при теб. Sad
Питай, без да се притесняваш, за всичко, което те интересува!
Много късмет ти желая от сърце! Heart

# 104
Благодаря ви момичета, вие ми давате сили всеки ден!!! Успех на всички и нека всички сме с пухкави финали :* !

Общи условия

Активация на акаунт