Пациенти на клиники Бахчеджи Тема 5

• 48 634
  • 750
  •   1
Отговори
# 105
Эдравейте момичета,благодаря Сиси эа темата.
Иэвинявам се че така нахълтвам ,толкова съм объркана вече,къде да бъде следващият ни опит.Та веэните клонят към Турция,след дълго проучване на клиники.
Накратко эа мен:
На 43 г.омъжена с едно детенце,нормално эаченато на 10г.Хормони в рамките эа въэрастта,АМХ -0,6 (ниско ).От три год.се ,,трудим" эа второ детенце.Миналата год.преэ януари правихме инвитро,неуспешно.Всички каэват проблем е моята въэраст,но се окаэа,че плувците на ММ не са ОК.
Та решихме да направим втори опит .Чета эа д-р Карликая мн.добри отэиви.
Момичета въэможно ли е преэ април да се направи опита,т.е толкова бърэо във времето.
И може ли в Турция да си пуснем иэследванията които липсват от пакета.

# 106
bubanka75, не се чака много за час,
така че може и много по-рано да отидеш на първичен преглед.
Пиши на Хафизе да ти запише час, за когато ти е удобно.
Може да пуснеш всички изследвания там, не е проблем,
но първо чуй какво ще ти каже докторът и какво ще му е нужно.
Успех! Стискам ти силно палци! Heart

# 107
Момичета, имам въпрос Simple Smile
Пуснах си изследване за тромбофилия по препоръка на д-р Карликая ( искаше фактор V Leiden и фактор II) . В лабораторията ( Геника ) ми казаха, че фактор II е производен  на V и се пуска ако се открие мутация в него, пуснах само V - ок е , но сега се чудя дали все пак да не пусна и другия ? Не са ми ясни изобщо тези фактори 🙄

# 108
Здравейте, момичета! Другата седмица ми предстои първа среща с доктор Карлъкая. Ще пътуваме с влак и моля, ако някоя от вас е пътувала така да ми напише как да стигна от гара Халкали до болницата с градски транспорт. Опитах да намеря инфо назад в темите, но не успях. Ако все пак има, извинете за въпроса.

# 109
Момичета, имам въпрос Simple Smile
Пуснах си изследване за тромбофилия по препоръка на д-р Карликая ( искаше фактор V Leiden и фактор II) . В лабораторията ( Геника ) ми казаха, че фактор II е производен  на V и се пуска ако се открие мутация в него, пуснах само V - ок е , но сега се чудя дали все пак да не пусна и другия ? Не са ми ясни изобщо тези фактори 🙄

Пусни си основният пакет за тромбофилия. Върни се малко назад ще видиш мой пост по този повод. Само фактор 5 и лайден, не са гаранция, че нямаш проблем!

Последна редакция: вт, 12 фев 2019, 20:48 от DundyS

# 110
Пусни си основният пакет за тромбофилия. Върни ср малко назад ще видиш мой пост по този повод.само фактор 5 и лайден, бе са гаранция че нямаш проблем!
Благодаря за отговора.
Четох поста, ще пусна и другите , права си, че е по-добре да се застраховам.
Mira77

Не съм пътувала с влак , но  използвам това приложение - Citymapper , много добра работа върши. Отбелязваш къде се намираш и къде  искаш да стигнеш, след което виждаш всички варианти - пеша, с метро,с автобус и т.н, съответно за колко време  се стига и коя линия да хванеш.Надявам се да съм била полезна.

# 111
lenda, пусни си пакет за 5 мутации, 150 лв. дадох в лаб. “Надежда".
Изпращат ги в КИРМ-Плевен. Околко 2 седмици чаках.
Успех! Hug

# 112
Здравейте, момичета! Другата седмица ми предстои първа среща с доктор Карлъкая. Ще пътуваме с влак и моля, ако някоя от вас е пътувала така да ми напише как да стигна от гара Халкали до болницата с градски транспорт. Опитах да намеря инфо назад в темите, но не успях. Ако все пак има, извинете за въпроса.
Здравейте ,от гарата се качвате на метрото (точно срещу входа на гарата е спирката ).Посоката е Kabatas.Това е последната спирка.Там слизате и се качвате на автобус номер 26,26А или 26В.Ако е номер 26 слизате на спирка Ihlamur.До клиниката е 5 мин пеша.Ако са другите два спирката е почти срещу клиникт

# 113
bubanka75, не се чака много за час,
така че може и много по-рано да отидеш на първичен преглед.
Пиши на Хафизе да ти запише час, за когато ти е удобно.
Може да пуснеш всички изследвания там, не е проблем,
но първо чуй какво ще ти каже докторът и какво ще му е нужно.
Успех! Стискам ти силно палци! Heart

Сиси днес раэговарях с бг координаторка Эвеэделина Кара,тя ми каэа да и иэпратя досега иэследванията които сме правили,да ми направи профил и да се свърже с клиниката эа първичен час и после от там щяла да ни поеме тяхна координаторка эа по нататък,това ли е пътят или директно да пиша на Ханифе эа час и т.н

# 114
Момичета ,колко ембриони ви върнаха ? Питам дали има мами бременни само от един ембрион ?

# 115
bubanka75, пиши директно на Хафизе, тя е българка,
не ти трябва да се занимаваш с посреднически фирми.
Ще ти върне отговор в рамките на деня.
Късмет! Heart
Елена, има много момичета, които са забременели само с 1 ембрион,
без да е правен ПИД. Стига да е здрав ембрионът, ще се хване.
Аз имам 2, и двата ще ги връщат.
Успех! Heart

# 116
Момичета ,колко ембриони ви върнаха ? Питам дали има мами бременни само от един ембрион ?

Здравей, моят единствен ще стане скоро на една годинка😀
Успех желая на всички✌

# 117
Здравейте ,от гарата се качвате на метрото (точно срещу входа на гарата е спирката ).Посоката е Kabatas.Това е последната спирка.Там слизате и се качвате на автобус номер 26,26А или 26В.Ако е номер 26 слизате на спирка Ihlamur.До клиниката е 5 мин пеша.Ако са другите два спирката е почти срещу клиникт

Малко уточнение от мен. От Халкълъ ( което е нещо като предградие на Истанбул) има предвиден автобус до гара Сиркеджи, която е в стария град. Пътуването е включено в цената на билета за влака. Просто като слезеш от влака, тръгваш след кондукторите и те ще те заведат на мястото от където тръгва автобусът към Сиркеджи .Гарата не е пусната изцяло в експлоатация, така че откъм обозначения и съоръжения (асансьори, ескалатори-не работят, т.е. багажът го качваш и сваляш по стълби) има какво да се желае. Най- добре да вървиш с другите пътници и кондукторите, винаги има информирани за спирката на автобуса. Пътуването с автобуса сутринта отнема около час, вечер на обратно доста по- малко( 30-40 Мин). Не разчитай влакът да пристигне 6.50 както е по разписание- досега преди 8 не съм стигала.
На Сиркеджи като слезеш, спирката наистина е пред гарата, но не е метро, а трамвай Т1, после както е написала Елена посоката е Кабаташ. Честно казано на Кабаташ не успях да открия спирката на автобуса 26а, продължих пеша се идея да стигна до следващата, навигацията загуби гпс сигнал и в края на краищата стигнах пеша до клиниката. Принципно като за първо ходене в Истанбул е задължително да имаш някаква подсказка за транспортните средства, защото са страшно много, по спирките на автобусите липсва дори инфо кои автобуси спират. Досега съм видяла само 1 спирка с електронно табло! Така че един Google maps или нещо от типа си е направо задължително. Освен карта, имаш опция да проверяваш маршрути пеш, с градски транспорт или кола, както и разписанията по маршрута. Трябва ти обаче интернет. Ако има друго, питай:)

# 118
Благодаря ви, lenda, Elena Bezergyanova 614527, ALFIETKA:sparkling_heart:

# 119
bubanka75, пиши директно на Хафизе, тя е българка,
не ти трябва да се занимаваш с посреднически фирми.
Ще ти върне отговор в рамките на деня.
Късмет! Heart
Елена, има много момичета, които са забременели само с 1 ембрион,
без да е правен ПИД. Стига да е здрав ембрионът, ще се хване.
Аз имам 2, и двата ще ги връщат.
Успех! Heart
Питам относно ембрионите ,защото при мен от три яйцеклетки се оплодиха две и само една оцеля.Логиката ми е дали да правя още една стимулация или да искам трансфер на един ембрион.Предполагам ,че щом е замразен значи има потенциал .На втори ден от цикъла съм на преглед ,тогава доктора ще каже дали да започнем друга стимулация.

Общи условия

Активация на акаунт