Пациенти на клиники Бахчеджи Тема 5

• 48 662
  • 750
  •   1
Отговори
# 135
Много добро качество. Едно от момчетата беше с това качество, а другият беше със също добро 3АВ

# 136
Много добро качество.
Благодаря  за отговора!🤗

# 137
Много добро качество.
Благодаря  за отговора!🤗
Здравей,да питам ти откъде имаш такава информация за качетво и т.н кой ти я дава или ти трябва да попиташ .

# 138
Здравейте момичета,
На мен днес ми излязоха и другите хормони, правени в началото на цикъла,
Нещата са отчайващи според мен:
LH 14
FSH 45
Estradiol 5
Като гледам референтните стойности, дадени в изследването, би трябвало да се смята, че съм в менопауза.
Мислите ли, че изобщо има смисъл да си запазвам час при д-р Карликая или да се нарева едно хубаво и да приема, че нещата са загубени за мен.
Аз започнах с ФСХ 43, вдигнах до 68,9, което вече беше върхът. Blush
С Цикло-Прогинова и Ясмин го свалих.
Щом аз съм успяла да го сваля, значи и ти ще можеш!
Няма да се отчайваш! Късмет! Heart

Сиси, значи мислиш, че все още има смисъл да си запазвам час и има някаква надежда!?
Аз напълно се отчаях, всяко изследване е с лош резултат. Не мога да разбера как картината може да се промени толкова драстично за 2 години.

# 139
Много добро качество.
Благодаря  за отговора!🤗
Здравей,да питам ти откъде имаш такава информация за качетво и т.н кой ти я дава или ти трябва да попиташ .

Ембриолозите дават тази информация. Аз питах всичко, което ни интересуваше. Не беше главният ембриолог, но беше дежурният.

Тедина, разбира се, че има смисъл, но не губи време.

# 140
Цитат на: DundyS
link=topic=1092508.msg38216502#msg38216502 date=1550059285
Много добро качество.
Здравей,питах Хафизе и тя ми каза.
Благодаря  за отговора!🤗

# 141
Здравей   ТEDYNA  ,може може дори за месеци могат да се влошат нещата камо ли 2 години .Не си губи времето по -вече тук записвай час и отивай на преглед там д-р който избереш .Той  ще ти каже най -добре може да пиеш нещо си да те наблюдават да започнеш стимулация и тогава чак ще се види действителното положение на нещата какво е реален шанс имаш не се моткай само  че времето тече и накрая .............Да най- големия ни проблем е че ние се  водим по нашите майки и баби и аз като теб си ги мислех нещата               кога са родили  кога са в менопауза да ама не   ние сме по- болни ,остаряваме по- бързо и всичко ни е по- скапано .

# 142
Tedyna, разбира се, че има! Hug
Въпреки лошите хормони, успяхме да извадим 2 я., които станаха 2 ембриона.
Освен това хормоните се менят, ще ги понижиш, докторът много не го интересуват,
аз си ги пускам всеки месец за себе си, него го интересува само колко фоликула образувам.
Отиди на преглед, сигурно ще ти изпише Цикло-Прогинова или Ясмин.
Ако имаш ф. следващия месец, най-вероятно ще стартирате опит.
Няма да се отказваш толкова лесно! Аз изобщо не се бях разстроила
заради високите стойности на хормоните, бях напълно убедена,
че ще изкарам я. рано или късно. Дори докторът се учудваше на моя оптимизъм,
но интуицията ми никога не ме е лъгала. Blush
Така че не ги мисли толкова хормоните, давай смело напред! Hug

# 143
Цитат на: DundyS
link=topic=1092508.msg38216502#msg38216502 date=1550059285
Много добро качество.
Здравей,питах Хафизе и тя ми каза.
Благодаря  за отговора!🤗
Ами ,благодаря за отговора аз нищо не попитах незнаех ,че дават такава инф.

# 144
Момичета, на мен ми извадиха 8 яйцеклетки, от които 7 зрели и се оплодиха 6. На 3-ти ден и 6-те продължиха да се развиват, а на 5-ти още не бяха стигнали до стадий бластоцит. На 6-ти ден само 1 е станал бластоцит и е с качество 5ВС. Това май не е много окуражително, нали? Ще му правим и ПИД.

# 145
Момичета, на мен ми извадиха 8 яйцеклетки, от които 7 зрели и се оплодиха 6. На 3-ти ден и 6-те продължиха да се развиват, а на 5-ти още не бяха стигнали до стадий бластоцит. На 6-ти ден само 1 е станал бластоцит и е с качество 5ВС. Това май не е много окуражително, нали? Ще му правим и ПИД.

Ама те пък защо не са ги замразили на 3 ден са се развивали добре

# 146

Вероятно защото искахме да правим ПИД, а за тази цел трябва да стигнат стадий бластоцит...

# 147

Вероятно защото искахме да правим ПИД, а за тази цел трябва да стигнат стадий бластоцит...

Точно това трябва да е качеството ма ембриона, за да издържи ПИД. Не се тревожи.

# 148

Здравейте, 5BC е много добро качество на ембриончето. Защо бихте рискували да му правите ПИД при положение, че имате само един

# 149
Здравейте момичета успех на всички!
Да ви разкажа и моята история ..
Всичко започна 2015г когато решихме да не се пазим с ММ и да действаме и така година и пол. забременях сеп.2016г но имам мисед в 8г.с тогава започнаха мъките в БГ клиники..1во Селена там ни мотаеха 1г без никакви изследвания само 1 ЦС тогава се видя ,че дясна тръба пропуска слабо ,а лява си пропуска..казаха ми ,че при ин витро трябва да прекъсна дясната тръба,тогава реших да поискам 2ро мнение и тръгнах за Варна поне ми пуснаха изследвания и само ТСХ не беше ок,но вече е 1.38(еутерокс 0.50) и така още почти година направихме и спермограма излезе Тератозооспермия с 3%морф. Казаха ни инсеминация но тогава започнах да се ровя и разбрах,че с тази диагноза и аз съм с 1 работеща уж нормална тръба и с ПКЯ ..реших да си се върна в Стара Загора и тук да пробвам ,та доктора ми каза ,че трябва да я прекъсна ,вчера бях на преглед при лекаря който трябваше да ми махне тръбата..иска ми 1000лв по здравна каса .. Но снощи си поговорихме с моя съпруг отново за Турция ,аз от много време следя различни теми за Турция защото на нашите така наречени специалисти ИЗОБЩО не им вярвам.Та сутрината се свързах с Хавизе изпратих изследвания всичко което имам и ми каза,че се е конс. с Емре Тургут и той е казал,че не вижда причина да я махам и че може да се направи ин витро и с тръбата ..не съм се спряла още при кой да отида ясно е само ,че ще ходя .Но януари реших,че ще пусна всички видове изследвабия за ЩЖ и полови ..какво излезна лятото всички бяха ок,а сега всичко е на горе с краката и за капак съм ИР и трябва да свалям кг.. Та така се разбрабме с Хавизе като сваля поне 10-15кг да и се обадя..

Въпроса ми е има ли някоя от вас с такъв казус като моя,някоя от вас правила ли е ин витро с ИР , има ли някоя от вас която да е с наднормено тегло(аз съм 170/93кг вече,преди 2сед бях 97) ?Колко е цялата процедура от 1ви преглед до края на транс.?
Имам и още въпроси ,но поста стана твърде дълъг..Извинявам се ,че така нахлувам в темата ,но съм отчаяна и нз какво да правя ..
Благодаря предварително Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт