Пациенти на клиники Бахчеджи Тема 5

• 48 454
  • 750
  •   1
Отговори
# 585
Аз нямам време вс приключва, затова бързам и вероятно няма и да стане нищо то не е с добро качество и като последен шанс ще се моля на Карликая.

# 586
Не им обръщай внимание изобщо.

# 587
благодаря за отговорите, така е каквото трябва и когато ще се случи, но са дразнещи със самочуствие и възмутени защо ходят пациентите в турция да си дават парите,  еми заради тях

# 588
благодаря за отговорите, така е каквото трябва и когато ще се случи, но са дразнещи със самочуствие и възмутени защо ходят пациентите в турция да си дават парите,  еми заради тях

Аз само на място се записвам при тях. А на въпроса защо не съм идвала - здравословен проблем и без повече да се обеснявам.

# 589
Моят личен опит ( за щастие кратък) с Надежда е, че там целенасочено се опитват да те откажат да ползваш услугите им- това, разбира се, на майтап, но такова арогантно отношение и неразбиране на позициите клиент ( пациент) - обслужващ персонал като това на администрацията им и в частност колцентъра, не съм виждала никъде другаде, май дори и в държавни болници. Чакахме близо година за първичен преглед
 ( не за Стаменов!), около месец преди датата започна тормозът- 5 пъти, не се шегувам! промениха часа. Абсолютно безпардонно ти се обаждат и казват "сменяме ви часа за тогава и тогава". Не питат можеш ли, не можеш ли. Ако се издразниш и им кажеш, че все пак всеки има програма и ангажименти ( мъжът ми често пътува например, а аз имам болни родители и е необходима 24 часова грижа ), следва просташки отговор от типа " ами ако не можете, си е за вас!" Колкото и да не им се връзваш, Shanti, все пак те са контакта ти с доктора и се получава така, че колят и бесят някакви пикли. Другото абслолютно абсурдно за мен нещо е, че не можеш ти да си избереш лекар, а те преценяват и ти го "назначават" служебно! Е, няма такъв филм за мен. Знам за Мемориал, но затова и не отидох там. Така че, да, съгласна съм, по това, каква е оргнаизацията на дадена единица, без значение от типа й ( болница ли ще е, фирма ли, община ли...) , абсолютно може да се съди за качеството и целите на мениджмънта и обслужването, което ще получиш там.

# 590
Важното е вибе да си вземе ембриончето, и да има успех, всичко друго е керванът си върви...

# 591
Здравейте момичета,искам да Ви споделя отношение в Бг клиника.След 4г губене на време в  Болница Надежда и късно ориентирала се отидох при Др Карликая за мен той е изключителен професионалист и единственият доктор на когото имам пълно доверие. За съжаление при него имах неуспешен трансфер и месеци след това празна яйцеклетка, кошмара ми настъпи когато доктора каза че за него няма смисъл повече да пробваме( при мен възрастта е фактор.)Имам 1замразен ембрион в  Надежда и колкото и да ми беше неприятно трябваше да се върна там като човек без избор вече.Представете си какво ми се случи на 2ри ден от м.ц се обаждам за час, дига ми се скандал от регистратурата и ми обясняват че аз 11м не съм се била сетила за тях и не съм имала посещение.а сега съм искала ей така хоп да отида още утре и чак да пробвам за трансфер.след разговор с доктора той казал че не може да ме приеме сега и да дойда след 10дни, когато ще е късно за подготовка...и губете на още месец.имал си мн пациенти и нямало как.ако не беше този ембрион и неуспеха ми в турциянямаше никога повече да стъпя там.извинявам се за дългият пост но се чуствам бясна и в безпътие

Абсолютна наглост и безумие. Винаги, когато попадна на подобен споделен опит и ме обземат чувства на гняв и тъга. И всеки път се питам защо и как е възможно такива неща да се случват.И аз след опита си в българска клиника се чувствах по абсолютно същия начин!
Преди години се опитах да си запиша час при Стаменов и ми казаха обадете се след половин година пак за час след една година....при Карликая си записах час през фейсбук веднага за следващия месец...и си казах уауууу не мога да поваярвам, това на мен ли се случва!
Не се отказвай!

# 592
  • София
Момичета колко излиза като сума, ин витро на спонтанен цикъл?

# 593

Няма разлика в цената на спонтанен и стимулиран цикъл по отношение на това, което плащаш на клиниката. Единствено не купуваш лекарствата за стимулация.

# 594
Ооо аз още чакам час за Стаменов за разговор 1г и 4м

# 595
  • София
Ооо аз още чакам час за Стаменов за разговор 1г и 4м
vibe,  а може ли да си преместиш ембриона в Бахчеджи?

# 596
Matta, това ми беше и на мен първата мисъл,казват че винаги има неуспех при трансфера им.за Бахчеджи не съм запозната но едвали има тази опция.ще питам

# 597
Мисля, че през граница не може да се изнасят ембриони. Но не съм сигурна.

# 598
  • София

Няма разлика в цената на спонтанен и стимулиран цикъл по отношение на това, което плащаш на клиниката. Единствено не купуваш лекарствата за стимулация.
Благодаря Ви за пояснението, но аз питам за конкретна сума за спонтанен цикъл.

# 599

Аз правех на ест. цикъл, и поне 400 евро разлика имаше! Не си спомням вече цени, защото мина доста време, но със сигурност имаше разлика!

Общи условия

Активация на акаунт