остани с мен (Saath Nibhaana Saathiya)

• 31 535
  • 219
  •   1
Отговори
# 150
  • Сливен
да, но заради тези извънредни брифхинги, понякога не го дават целия епизод и на следващия ден го повтарят или го съкращават и го дават 30 мин. или 50 мин. и не можем да го гледаме както трябва. Докога ще ги има тези извънредни новини, защото вече на мен ми писна да съкращават епизодите и да не мога да го гледам както трябва

# 151
Кога свършва този сезон? И със смъртта на Ахем ли....  Disappointed Relieved
Rolling Eyes

# 152
  • София
Август предполагам, че ще свърши сезона. И, да със смърта на Ахем.
Ама актьора ще се върне някъде след два месеца щото рейтинга пада. Е не като Ахем, а като Джаги. Полубрат на Ахем. И любовната история с Голи продължава.

# 153
А, аз не съм гледала и съм изтървала много неща. Сега наваксвам. Само не знам защо от нова плей трият по-старите епизоди.

# 154
Момичета , от доста време не сме активни в темата . Дойдоха епизодите , за които разказахте . Това ли е края на сериала , ще има ли нещо интересно още ?

П.П. Все казвах , че ще стане като Дързост и красота , а като се сетя , че свършва , ще ми липсва 🙂

# 155
Момичета , от доста време не сме активни в темата . Дойдоха епизодите , за които разказахте . Това ли е края на сериала , ще има ли нещо интересно още ?

П.П. Все казвах , че ще стане като Дързост и красота , а като се сетя , че свършва , ще ми липсва 🙂
Някъде бях чела че началото на 2021 януари ще свърши...
Как ще се отърве Гопи от цялата фамилия на Кришна @@....

# 156
  • София
Ще се снима продължение със стария екип.
Скрит текст:

# 157
  • Индия/България
Да се включа и аз с малко инфо от нашите медии. Тук (Индия) още от началото на август ударно се зашумя  около новия сезон, сякаш "от нищото"..  Изведнъж започнаха да бълват новини.  А всъщност всичко тръгна от една култова реплика на Кокилабен "Aakhir rasode mein kaun tha?" (Кой беше последен в кухнята?), която през лятото един известен местен рапър миксира и направи водещ рефрен на своето ново парче. То пък взе, че стана мега-супер-хит сред аудиторията. И накрая се оказа, че точно това парче е дало решителния тласък на продуцентите (по техни думи) да продължат сериала.  Доста се спекулираше, че Руча (Раши) се завръща, но в крайна сметка тя излезе лично в едно интервю и сподели, че колкото да й се иска,  поради грижите за малката й дъщеричка , засега й е невъзможно да се завърне на снимачната площадка. Доколкото схванах от новините и интервютата- Гопи, Кокила, Ахем, Урмила и Джигар остават част от екипа и в новия сезон. Той обаче щял да бъде с много различен от познатия  сюжет,   с доста  по-модерен "прочит" и тематика, отколкото предишните епизоди и като цяло се цели в интереса на младата аудитория. Дори самата визия на Гопи и Кокила ми се видя доста по-освежена. Онзи ден показаха снимки от първата сцена на новите серии. Явно сезонът стартира с ритуална семейна  "пуджа" , тъй като дадоха как Гопи изпълнява въпросното "арти"(молитвен ритуал) и вероятно това е сцената, когато ще бъде представена и новата главна героиня- Гена (Gehna). Този сезон щял да се върти главно около любовната история и перипетиите на Гена и възлюбения й Ананд. Засега от промото, което пуснаха, Гопи само загатва за Гена. Обещаха, че второто промо вече ще разкрие визията й. Не издават още обаче каква ще е връзката й с Гопи и фамилията на Моди. Някъде прочетох, че тя ще бъде най-малката снаха в семейството и ще носи чертите на Гопи. Тукашните медии я описаха така: " тя ще съчетава и невинността, и глупостите на младата Гопи" .. От друга страна като неин опонент ще видим дъщерята на Рада и Джигар- Раши. Тя пък ще носи чертите на вироглавата  Раши (първата жена на Джигар) и така сблъсъкът от зората  на сериала между Гопи и Раши сега отново щял да се възроди този път в сблъсък между Гена и младата Раши. Другото, което споменаха в блиц-репортажа беше, че веднага след като направят ретроспекция у фамилия Моди, действието се пренасяло у фамилията на Ананд (възлюбения на Гена). Споменаха нещо за негов брат и сестра. Ако съм разбрала правилно, брат му ще се омъжи за Раши Джуниър (но може и да не съм). При всички случаи обаче, между двете фамилии ще има някаква връзка или тайна, която заплита историята на Гена и Ананд в неведоми посоки. Казаха още, че фамилия Суряванши отпада от основния сценарий и действието ще бъде съсредоточено главно върху Моди  и семейството на Ананд. Почти месец тук  спрягаха кой ли не за главните роли (вкл първата Гопи - Джия Манек, Сидарт Шукла и Авика Гор от Малката булка) и накрая режисьорката избра съвсем нови и млади актьори след онлайн кастинг, заради пандемията. Ролята на Ананд ще се изпълнява от Харш Нагар, който изпълняваше главната роля в сериала "Картик Пурнима". Ролята на Гена е поверена на дебютантката Снеха Джайн. Като гледам зрителските нагласи, всички са екзалтирани ,дето се вика "до козирката", но масово аудиторията си иска Руча Хасабнис (предишната Раши) отново на екран.
Лично аз никак не съм фенка на индийските сериали, може би защото съм се нагледала на подобни в индийския реал (и не е много по-различно). Но на Saathiya хвърлях по едно око, защото си имам "слабост" към Гуджрат и традициите на този щат, та ми беше интересно. Мернах даже няколко епизода на български и ми се набиха доста грешки в произношението например. Ударенията на имената масово са изопачени. Нямам идея защо в бг превода запращат ударението винаги на крайната сричка.  МодИ всъщност е мОди (това е много популярна и тачена фамилия в Гуджрат). МансИ всъщност е мАнси. НаЯ е нАя. ВидЯ е вИдя. Някой питаше защо Гаура е Гора - буквосъчетанието "ау" на хинди се чете "о". И друг питаше за английските думи-  английският тук често го  месят с хинди като го превръщат в хинглиш. За някои думи от бита дори нямат хинди еквивалент (прекалено архаични думи са) и използват направо английската дума (например за хладилник, лъжица,  мивка, складово помещение ...)..И така...

Ето тук няколко статии от местната преса. В едната може да видите и първото промо, ако вече не сте го гледали:

https://m.timesofindia.com/tv/news/hindi/first-glimpse-of-devole … show/78313952.cms

https://www.bollywoodlife.com/tv/saath-nibhana-saathiya-2-harsh- … the-show-1685323/

https://m.dailyhunt.in/news/india/english/laughingcolours+englis … newsid-n211051892

Последна редакция: нд, 27 сеп 2020, 04:18 от Bandit Queen

# 158
  • Индия/България
Новото промо излезе. За тези, на които им е интересно, слагам линк на Zoom TV , където може да го видите малко по-надолу в статията. ( Zoom TV e един от водещите канали , излъчващи новини за Боливуд и ТВ сериалите).
Направила съм и превод, за да разберете все пак за какво иде реч. Загадката леко се разплита Simple Smile Заповядайте:

https://www.zoomtventertainment.com/telly-talk/article/devoleena … a-saathiya/660881
----------
Гопи: Помните ли, обещах да ви запозная с Гена...Хайде, елате!

- Генаааа...Ой, да не умря някъде??!!
-. Нося лекарството на баба
- Побързааай!!

- Ееей, дриплата, къде са ми обувките???!
- Излъсках ги, Мота бай (така се обръщат в Гуджрат към по-големият брат в семейството)

- Леща, ориз, роти и кхир (традиционен десерт) . Ей ти нА- това е. По цял ден прахосва времето в кухнята и се чуди как да се спаси от работа!! Лентяйка!!

Ананд: Не е ли достатъчно, че се грижи за всички ни...И въпреки това толкова жлъч в думите ви...

- Това не ти е, Америка , братко (в случая девер). Тя е домашната прислужница. Не е снаха. И ако много се тревожиш, че чак толкова те е грижа, ами  направи я тогава...снаха. ( иронично)

Гопи:  Дали Ананд ще подаде ръка на Гена???

# 159
Аз направо съм изтървала цяла вечност. Ахем е умрял, този Джаги се е появил, направо съм за бой, защото нямах търпение да дойдат тези серии, а нямам време да ги гледам и на нова плей даже

# 160
  • София
На мен най интересно ми е как така едно момче от Пенджаб, без да е кой знае какъв красавец става 'звезда".
Визирам Мохамад Назим.
Чаровен е,  и толкова.

# 161
На мен най интересно ми е как така едно момче от Пенджаб, без да е кой знае какъв красавец става 'звезда".
Визирам Мохамад Назим.
Чаровен е,  и толкова.
Талант се нарича, може би Joy

# 162
Било започнало Остани с Мен 2 през октомври. За някакво бедно момиче се разказва, имат участие и сегашните звезди. Това успях да разбера

# 163
# 164
Здравейте ! Сега намерих тази тема и идвам да споделя информация за Остани с мен 2 . Това е сезон номер 5  на Остани с мен . В него се разказва за една бедна прислужница в семейство Десай . Първи епизод започва с това как Гопи  , Кокила , Параг ,Урмила и Хитал се молят но Гопи си представя че и Ахем е там . След това те се пригатвят за пътуване до имението Десай . Това е имението на братовчеда на Кокила . Там двете снахи на богатото семейство измъчват Гена. Тя е прислужницата . Гопи се появява и спасява Гена от Канак и Хема. Те й бяха казали че докато не напълни две коши с пот няма да я пуснат вкъщи . След като Моди се настаняват в имението започва подготовка за рождения ден на Гопи . Докато разрязва тортата тя си спомня за бившото цяло семейство Моди . 
Има още много информация но ще напиша най интересната . Оказва се че преди 12 години Ахем не е умрял а е паднал в реката и там Гена и баща й са го спасили но той си е изгубил спомените . Кокила и Гопи разбират че Ахем е жив и се опитват да му върнат спомените . Появява се Анат . Той е най малкият син на семейство Десай и досега е живял  в Америка. След вереме той и Гена ще се уженят . На празника Холи Гопи ще танува за да върне спомените на Ахем . Той ще си ги върне и семейството му ще се щастливи ще се появи Джаги и те вече няма д участват в филма . Не е споменато с кого ще остане Гопи. В този герой участват от  преди само Гопи, Джаги, Кокила, Урмила, Хитал, Параг и Ахем  . Ако искате още информация пишете защото поста стана много дълъг .
santosh забравил си Ная . Добавил си два пъти Анита .
Това са единствените снимки на Ная който намерих .https://www.youtube.com/watch?v=xRAZgV6hk2M

Общи условия

Активация на акаунт