Пазарът на недвижими имоти-какво се случва реално? - 34

• 46 553
  • 770
  •   1
Отговори
# 660
Аз обобщавам за това, което лично съм видяла. Последната година обиколих яко за огледи. И моето СС не смърди и входът е с мрамор и ковано желязо, отвън има жива охрана.Блокът има собствени приходи и е нает професионален домоуправител, който ги управлява безупречно. Да продължавам ли?
Тоест ти живееш в СС и то е в добро състояние.
Следователно всяко СС е в добро състояние.
Ходила на огледи на НС, което не си харесала. Следователно всяко НС не става.

А високо от Витоша има ли? Ами по-дълбоко от Искъра? Wink

# 661
  • София
Ми пожелавам успех тогава с новите балтони, пардон, балкони, пък като не Ви интересува гледката и не държите на нея ако искате, зазидайте си всички прозорци, че те какви термомостове са....Не усещате ли, че както в НС, така и в СС има хиляди различни варианти, а Вие тук обобщавате яко на ангро.
Е точно ти да го кажеш, където плюеш през страница по новото с генерални обобщения  Shocked
Ето ти гледка от бившето ни жилище в бетоновото гето Ман Ли, я сега ти постни каква ти е гледката и простора...
Скрит текст:

# 662
А не, бъркате ме с Нико, дами. Гледката си е само за мен там където живея. Още малко ще искате и снимка с будката с охраната  да постна, че явно форумът много се възбуди нещо на тема НС.

# 663
  • София
Казваш, като анонимка може да си говорим всичко, независимо какви са фактите. Нормално за един форум. Будката с охраната пред НС ли е или в старо ЕПК?

# 664
А въоръжена ли е охраната Simple Smile

# 665
Чиана, понеже долавям неумел опит за сарказъм - твоята снимка къде е, че нещо не я виждам? А ЕГН-то изискваш ли ми или документ за декларирани имоти и платени данъци? И какво те засяга дали съм в ЕПК, в панел или палатка, нали ти си си добре, където си? Ега ти комплексите тресат хората!

# 666
Така де, обобщаваш ей така наизуст, съдейки само от твоето. Нито всичкото СС е като твоето, даже твоето е изключение. Нито всичкото НС е като това, което е в главата ти. Аз лично старо не бих купила и по друга причина. Срокът на използване е към края му, а на качественото ново едва сега започва.

Последна редакция: пн, 04 мар 2019, 09:40 от Анонимен

# 667
  • София
Е, то и ти обобщаваш наедро за НС.
Ние сме в ново на две места. И двете нямат конкуренция в околното старо. И двете гледат Витоша. Спалните ни са 20 квадрата. И двата са южни и почти не пускаме отопление. Канализацията не смърди и общите части са чисти и спретнати. Не зависим от съседи, които не са си оправили тръбите. Все млади хора са съседите и си плащат сметките. Да продължавам ли?

Ако нямате нечии балкон на <20м пред/от вас - бихте ли споделили къде е този оазис - за себе си питам (може на ЛС) 🙄

# 668
Това е застрояване без никаква мисъл и грижа за хората, които ще живеят на това място.

А някой кара ли хората да купуват и живеят там? Нека си стои непродадено и строителите ще се научат. А ако се продаде, значи някой харесва такова. Какво има ние да се възмущаваме, като не ни касае по никакъв начин?
А къде да купуват новодомците? То не може всички да се бутат в един и същи квартал СС. Просто физически няма как. Simple Smile
Би било редно общината да си влезе в ролята на регулатор кое, как, къде и какво точно може да се построи на дадено място. И дали въобще може да се строи там и т.н.

# 669
  • София
Е, то и ти обобщаваш наедро за НС.
Ние сме в ново на две места. И двете нямат конкуренция в околното старо. И двете гледат Витоша. Спалните ни са 20 квадрата. И двата са южни и почти не пускаме отопление. Канализацията не смърди и общите части са чисти и спретнати. Не зависим от съседи, които не са си оправили тръбите. Все млади хора са съседите и си плащат сметките. Да продължавам ли?

Ако нямате нечии балкон на <20м пред/от вас - бихте ли споделили къде е този оазис - за себе си питам (може на ЛС) 🙄

Да, ако може и на мен. Че и аз търся подобен апартамент.☺

# 670
Така де, обобщаваш ей така наизуст, съдейки само от твоето. Нито всичкото СС е като твоето, даже твоето е изключение. Нито всичкото НС е като това, което е в главата ти. Аз лично старо не бих купила и по друга причина. Срока на използване е към края му, а на качественото ново едва сега започва.

Къде мога да видя срока на годност на сградата?

Последна редакция: пн, 04 мар 2019, 08:50 от jedinait

# 671
  • В планината / На морето

Ние нямаме, на 20 метра, даже на 1 км балкони през нас  - Дружба 2, бул Копенхаген

# 672
Ми пожелавам успех тогава с новите балтони, пардон, балкони, пък като не Ви интересува гледката и не държите на нея ако искате, зазидайте си всички прозорци, че те какви термомостове са....

Мен лично ме интересува хем гледката, хем да нямам термо мостове Wink И всичко това е благодарение на съвремените технологии. Колкото до прозорците, те постигат 0.6W с 52мм стъклопакет, точно колкото въпросните тухли единички и да математиката и физиката никога не лъжат.

няма нужда да зазиждам нищо.

Опитвам се да съм обективен, а не преднамерен, защото хората тук които имат нужда от съвет не бива да се подлъгват с тези гръмки "факти" плащам двуцифрени сметки за отопление на аристократично жилище с високи тавани без каквито и да било изолации. Не е коректно.

# 673
  • София
Тази гледка от Свети Влас ли е?

# 674
Май не е. Във Влас това вдясно го няма. Иначе тук не говорим за морски дупки на 18-та линия.

Общи условия

Активация на акаунт