Тренировки в домашни условия - 98

• 43 546
  • 733
  •   1
Отговори
# 135

Агент, пак ли? Ужас! Дано се разбере най-накрая от какво е, че те е шега работа.
Маги, на теб също пожелавам са ти се размине операцията.
Вчера ММ ме “изненада” със страшен инцидент...
Скрит текст:
Преди дни имахме спор дали да дава бонбони (от твърдите с големитата на лукчета) на мънинката, която е на 3.5 годинки. Няколко пъти му казах, че е супер опасно и аз не бих давала. Разбира се, трудно се излиза на глава с него. Оправда се, че със всяка храна може да се задави и че твърде много знам и чета. Е, вчера, докато бяхме навън с баткоко ММ ѝ е дал отново бонбон. Ясно е какво е станало... така се е задавила до посиняване, че ММ си е помислил, че я губи. На всичко отгоре свекърва ми е станала свидетел на сцената и от шока е припаднала...Ужас някакъв. Вече е зад гърба ни и се радвам, че това неглижирате от страна та ММ няма да се повтори. Страшно нещо са мъжете...или поне моят.

Още не съм тренирала днес. Вчера по план Кардио 3 и ден 2 от 100 Ab Challenge.

# 136
Агент, Беси, Маги, съжалявам за неприятните случаи около вас в последно време.
Аз днес няма да тренирам. Вчера не си пих хапчетата (заболя ме стомахът от тях) и тренирах. Днес отново се събудих с болка в кръста и се ядосах на себе си. Та, пак ще пия хапчета и ще чакам понеделник, да ида отново на лекар.
Хубав ден на всички ни Wink

# 137
Здравейте, момичета! Днес мисля да направя Предизвикателството с 1000 клека на Каси. Около 40-50 минути е, но е страхотно. С хапването как процедирате. Аз не пропускам закуска, а вие? Доста хора покрай мен смятат, че закуската не е толкова важна. Аз съм точно обратното, за мен е най-важното хранене.

# 138
Леле Беси какви неща говориш 😳 горкия ти мъж, че е преживял всичко това. От тук насетне ще слуша той.
Агент от време те чета с този проблем, стискам палци вече да разбереш от какво се случва това.
ТДИ, Windekind, има логика в това, което казвате. Значи продължавам смело и безотговорно с тренировките, пък макар и леки за сега 😄 в понеделник съм отново на лекар (Теди аз ходя при д-р Татарова, тя ми следи бременността и останах очарована), но не вярвам да каже нещо по-различно. Операция на този етап мисля да откажа, като приключим с децата - тогава Simple Smile Ще ти пиша на лични във фейса Simple Smile
Духче сигурно си казвала, но от какво е болката в кръста, че си на хапчета? Не се ли регулира от тренировка/стреч/йога?

# 139
Маги,
Скрит текст:
според личната са прищипани или възпалени нерви. Трябваше от понеделник до днес да пия хапчета по два пъти на ден с храната. Но онзи ден ме заболя много стомаха и реших, че е от тях, почувствах се по-добре и ги спрях. Глупаво и безотговорно от моя страна. И сега пак си ме боли, мога да кажа, че сякаш е около яйчниците или бъбреците болката. Нищо не помага, нито йога, нито лежане, нито стоене права, нито плуване - нищо, освен тези хапчета.

# 140
Оздравявайте всички Kissing Face
Бесито, моят малкият син, много пъти така ни е изкарвал ъкъла, задавяше се от разни храни до посиняване, наистина е ужасно, но го надрасна, може би след четвъртата година спря да се дави така.
Отчитам Макс хамър стрендж, особено много ми хареса този път.

# 141
Агент, Беси, Маги, съжалявам за неприятните случаи около вас в последно време.
Аз днес няма да тренирам. Вчера не си пих хапчетата (заболя ме стомахът от тях) и тренирах. Днес отново се събудих с болка в кръста и се ядосах на себе си. Та, пак ще пия хапчета и ще чакам понеделник, да ида отново на лекар.
Хубав ден на всички ни Wink
Аз от две седмици се влача с тендинит на левия крак (отзад на коляното). Стана от претоварване. Щях да правя магнитен резонанс, притеснявах се да не е менискус, че така куцах Anguished, но все пак май си е чисто възпаление и минава само с хапчета.

# 142
Tqna, Barbabeau !!!! Много се радвам да ви видя!!!  Heart Eyes
Агент, май доста набързо след втория шок дойде и третият... Дано се разбере в крайна сметка какво провокира тези състояния.  Praynig
Маги, оправяй се. Аз също още не мога да се възстановя напълно след второто раждане, нищо че скоро ще станат 10 години от тогава. Болките в кръста честичко ми напомнят данъка, който тялото ми плати, но... това да е. За себе си съм установила, че моите болежки ги лекувам основно с почивка и йога. Не се изсилвам, не гоня календари и графици. Именно за да не прибягвам до тежката артилерия с хапчетата. С тази стратегия преодолях и проблемите с коленете /също резултат от втората бременност/ до степен, че съм забравила, че имам такива. От няколко години карам ски без ластични наколенки, по никакъв начин не изпитвам болка и дискомфорт в коленете. Но всичко това с цената на търпение, забавяне на темпото и увереност в това, което правя.
Бесито, ужас!!! Малкият дявол за малко да стане голям. Да му е за урок на мъжа ти! Въпреки че няма гаранция, че няма и ние, като "стари магарета", да се задавим с бонбон, вино или фует... Да не дава Господ!
Windekind, честити да са ти и да ти влязат в редовна употреба!
И аз като Звезди скоро не бях имала по- сериозна МТ. До тази сутрин. Още вчера, слизайки от пътеката, усетих накъде отиват нещата и пих един аспирин. Явно благодарение на него мога да се движа почти свободно.  Laughing

# 143
Ох Духче съчувствам ти. По време на бременността ей така имах един нерв отзад на кръста, едвам вървях. Оправих се с мазане на магнезиево олио, пробвай ако искаш. А за възпаление се яде куркума и чесън Wink

Отчитам 35мин. Лоу импакт кардио с някакви пиленца 😄 от попшугър. Не беше зле Simple Smile
По-нагоре някой пита за закуската Simple Smile аз закусвам задължително, най-често овесени ядки, масло и сирене, но ми се иска да добавям и протеинче, особено след тренировка, та ще е кюфте или нещо подобно, че май не е много хубаво протеин на прах. Приемам идеи, че мозъка ми е закърнял 😄

Ох Тили, сега видях, че си писала. През какви неща преминаваме заради децата, мъжете ни трябва да бъдат вечно благодарни! Харесва ми стратегията ти, мисля, че и аз ще подходя по подобен начин. Мисля, че спорта в умерени количества може да ми бъде от полза Simple Smile

# 144
Момичета, изтръпнах като ви четох.... Голям ужас сте преживели ....Всичко при всички да се оправя и повече да не се случват такива гадории...
Агент, ти нали казваше, че си била болна....? Да не си пила някое лекарство, което е провокирало алергичен шок?
За днес БР  8.

# 145
Здравейте,  днес направих 15 мин цяло тяло (съкратен вариант на  Джаки Уорнър )

# 146
Да се оправяте момичета 😘
Аз ще пропусна тренировките от днес до неделя, за да видя дали ще ми мине гърба. Болката се засилва дори. Ако не се оправя до понеделник ще отида за направление, но за какъв лекар не знам?! 💁♀
За почти 5г тренировки ми се случва за първи път такава контузия.

# 147
  • Пловдив
Здравейте!
Абе какво става, само неприятности 😞. Агент , повече да няма такива неща! Маги😍, Бесито ужас! Моята голяма дъщеря поради други проблеми не дъвче много, та и тя се дави веднъж месечно. Последно преди седмица, с фъстъци, направо щеше да умре, то като влезе в Трахеята... Иначе, над 3 години уж би трябвало да нямат много проблеми, не се притеснявай, обикновено тялото само се оправя. Аз много често се давя също, и то със собствената си слюнка, не знам как, но на няколко пъти ши се случва да не мога да си поема дъх доста време, та мисълта ми е да не обвиняваш много мъжо, тежко му е и на него, ще. Те слуша занапред 😏.
Вчера отчитам Килър кор и кардио уъркаут от Попшугър, днес Бърн Съркуит 3 на кака Шалийн.
А, Звезд, моля, моля, за линк към програмата на Шин, знам, че си стара къща и мнооогоо разчитам Heart
Весел ден!

# 148
Ах, момичета, бързо да минават тези ужасии покрай вас!

Ризова, за Шон ли?
Скрит текст:
И календара:
Скрит текст:

Тяна, гуш и успех с преместването! Сигурно е много вълнуващо, но и стресиращо.

Отчет, ААА 2 седмица, 2 фаза. Довечера заминаваме на ски за 3 дни, така че пак ще изостана от календара. Имах някакви идеи утре да си направя Кардиото, но условията за ски за повече от прекрасни, така че предполагам ще сме там от 8 до 4. Няма защо да се пресилвам.

# 149
Спринкълс, това не са всички, нали? Или качват новите своевременно?

Общи условия

Активация на акаунт