Тренировки в домашни условия - 98

• 43 545
  • 733
  •   1
Отговори
# 120
Вчера Тотал боди хамър + 10 минути аб хамър, днес Чизел кардио.
И аз съм с лека МТ къде ли не - раменете, отзад на плешките, дупе, задно бедро, корем.

# 121
Наздраве за любовта, приятелите и хубавото вино 🍷

Ден 36. Теди, и аз вчера бях с МТ.

# 122
Не, не Grinning правилният тост е "Да пием за всички влюбени във виното! Наздраве!"

Отчитам още няколко тренировки и още един анафилактичен шок, като си довърша днешните ще ги опиша.

# 123
Днес ми се правеше някакво леко кардио и от много чудене какво на ФБ да подхвана, взех че направих Кардио 1 от БР.

Ии наздраве, разбира се Wine Glass Wine Glass

# 124
Агент, съжалявам да чуя. Надявам се скоро да се ориентираш от какво се получава, за да го елиминираш.

# 125
Здравейте и честит празник ❤️🍷

Отчитам пилатес по план, а утрешното кардио мисля да заменя с лоу импакт от блендерите.
Имам въпрос към раждалите мами
Скрит текст:
Онзи ден ходих на АГ преглед леко по спешност, но да не задълбавам. Уж всичко е наред, но констатира леко свличане на задната стена на влагалището и съответно с рестрикция за вдигане на тежко. Някоя от вас сблъсквала ли се е с този проблем и успяла ли е да го отстрани някак? Операция ми каза лекаря, но тъй като планувам още 1 дете ми се иска след това да се случи. Междувременно обаче ми се иска да вляза във форма, което знаете, без тренировки трудно. Ок, сега я карам по-полека, но като свикне тялото и иска повече натоварване как да подходя? Храната не мога да намаля, защото кърмя и ми трябват тези калории.

# 126
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Спомням си го Маями, разбира се! Даже в началото мислех, че е дама Grinning  Доста други също се поизгубиха: Deliberation, Айа, InaV, Свети, Вивиан,  Птиците, какво е новото име на Фъстъчка?.
Бобченка и Мери да допълня аз от старите ветерани.

Днес ден 36 Legs day Simple Smile MM ми е направил палачинки, букет, подарък, всичко си имам и го очаквах , НО да изведе децата, за да си направя тренировката - ето това е любов!

# 127
Честно казано, не ги разбирам повечето съкращения на тренировките. Аз днес се разписах с abs, butt and thigs от hot body dvd-то на Каси. И за хапване: сладък картоф на фурна с разядка от скир+авокадо+чесън и горчица. Не спазвам диети, старая се да се храня балансирано и се чувствам добре така.

# 128
blondyberry, каквото не ти е ясно питай Simple Smile аз ползвам често 80 DO = 80 day obsession

Маги, аз имам същата рестрикция и въпреки всичко днес клек с 20кг. Имам едно "наместване". Според мен ще имам и още. Как да разбереш кога трябва да се тревожиш - когато имаш изсипване, свличане или както искаш го наричай  - започваш да пишкаш накъсано, това е защото стената притиска пикочния мехур, евентуално ако много изтървеш положението ще започнеш да се изпускаш при кашлица, кихане и др неволни водещи след себе си спазми. Няма да се плашиш за 2000лв ще те наместят Grinning
Скрит текст:
На мен в началото на мин година гинеколога ми се скара, че е работил на халос и трябва пак да ме оправя и директно си ме пита "ти тежко ли вдигаш" и та дам ... признах си. Мен ме поправи по време на секциото с 2-рото, горкия човек, ама наистина е било на халос, тежко няма да спра да вдигам, така че да ми е жив и здрав пак ще ме намества Joy Иначе аз ползвам Хубчев от Русе и съм хипер-мега-гига доволна Grinning шегата на страна уникален е! Ако не беше той нямаше и малката да я има, а поправката на изсипването беше бонус. Това щях да го сложа в скрит текст, но така или иначе ще го прочетете та няма смисъл... баткото ми беше седалищно, родих го нормално, първите 2 месеца имах такова изсипване, че матката не само пикочния мехур, ами и дебелото черво натискаше и само с клизма ми се случваха нещата и въпреки това вдигам тежко и към днешна дата съм 6, так че каквото и да ви казват... което не се оправя с малко пари се оправя с повечко пари, всичко друго е въпрос на собствено светоусещане и кефче Simple Smile

Е, сложих го в скрит текст все пак, нераждалите да не четат Grinning

Маги, надявам се всичко да е наред. Ако имаш нужда от нещо - казвай, без да се притесняваш!

# 129
За празника получих 2 10 кг конфигурируеми гири Simple Smile. Исках да си взема 5 кг от Кауфланд, но всичко беше пометено. Само тези двете бяха останали.
RainDanceMaggie,
Скрит текст:

Аз имам някои проблеми свързани с ражданията с тазовото дъно, макар, че докторът никога не ми е говорил за смъкване, операция и т.н. Просто като се затичам, ставаше зле.. Откакто започнах да тренирам, още първата седмица с по 5 мин на крос тренажора доведе до осезаема разлика.
Имам чувството, че с тренировките става все по-добре. Обяснявам си го с общото заякване на мускулатурата.
Аз лично гледам да не се изсилвам специално с тежестите, че имам някакъв проблем с едната ретина на окото, ама човек се увлича.

# 130
Аз що само се увличам по манджа и лежане, не знам Joy

# 131
Windekind, мисля, че наблюденията ти са правилни! От както се отпуснах има "проблем", когато имах стегнат корем, имам предвид наистина стегнат, нямах никакъв проблем.

# 132
За днес - Pyramid Pump Upper от LITE Series с Кети. Останаха ми две тренировки от програмата, но едната е с ластици и собствено тегло, така че не се знае дали ще стигна до нея. Такива ги слагам в графа "само за пътуване".
Аз отдавна не съм имала мускулна треска. Даже след понеделнишката тренировката, която беше с безкрайни напади и клекове, имаше само слабо напрежение. Трябва да взема да направя нещо на Пол или Боб. Те рядко ме разочароват.
Мери даже аз я помня. Имаше някаква щура треньорка, която им правеше тренировки със серии от по 50 бърпита.
Агент, поне влезе ли в действие епинефринът, дето ти бяха казали да го разнасяш навсякъде?

# 133
Привет момичета от любимата ми тема  Heart Eyes

Честит празник на всички! Wine Glass

Аз съм ви вечният читател и почитател. Laughing Все още съм в странство и все още ходя на тренировки във фитнеса само и затова не пиша. Лятото ще е великото преселение. Решено е. Толкова ми е притеснено за предстоящите промени, че и тренировките разредих. Все още съм във форма, но с това напрежение храненето е през просото. Искам да се върна към домашните тренировки. Като се завърна наесен смятам да се влея в редиците ви отново. Само дето цялото ми снаряжение остава тук  Sad Ще трябва да се оборудвам отново.
Продължавам да ви чета и да ви се радвам. Браво на всички и до скоро  bouquet

# 134
Тqnaaaa! Hug bouquet
Добре завърнала се! Много ти се радвам! Пиши повече! Hug

Аз вчера тичах празнични 10км в парка, днес ще е домашна силова, и бокс индивидуална.

Общи условия

Активация на акаунт