Тренировки в домашни условия - 98

• 43 543
  • 733
  •   1
Отговори
# 105
В крайна сметка подхванах Дупеманията аз, 12 седмичния календар. Ако го следвам религиозно, точно преди РД трябва да съм го свършила, но като си погледна другия, социалния календар, ми става ясно, че няма как да стане.  Mr. Green Добре ще е да приключа до юни, да имам време за един 21 ДФ преди лятното море, пък после ще мисля с какво да продължа. Минитата, които вървят към всяка тренировка не мисля да ги правя, а безумното кардио със сигурност ще го пропускам. Laughing Ще компенсирам с тичане на пътеката, а съвсем скоро и с дълги разходки навън.  Peace
Спринкълс, през моята глава също все по- често се прокрадва идеята да се пробвам на борд. Дъщеря ми вече е категорична, че следващия сезон ще се тества. Отсега ми е интересно кое ще надделее при нея.
besyto, Cassey има много предизвикателства и напълно безплатни календари, така че ако ти допада- няма да скучаеш.  Wink
Аз пък тези дни се чудех какво става с Таня?

# 106
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Аз днес - ден 35 от 80DO/ Total Body Core 3*10 ми е по-любимо определено...

Допълвам се - имам адската МТ на гърба, горе на плешките и не мога да си обясня от къде се е взела, освен от ААА от миналия петък?! Вчера съвсем лекинко се усещяше като гъдел, но днес е...все едно гръб не съм тренирала никога Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: ср, 13 фев 2019, 15:44 от TDI

# 107
  • 1st floor
Таня мисля, че се прибра в България и от тогава не съм я засичала да пише. Или поне такива спомени имам. С удоволствие четях постовете й.

# 108
Момичета, какво най-често хапвате след тренировка? Аз преди наблягах на смутита с протеин и различни комбинации, сега ми се иска нещо по-различно...

# 109
Ах, ЕГН-то Joy Heart Eyes Joy Може и да ни е студено, но виж колко чаровни сме станали!

Спомням си го Маями, разбира се! Даже в началото мислех, че е дама Grinning  Доста други също се поизгубиха: Deliberation, Айа, InaV, Свети, Вивиан,  Птиците, какво е новото име на Фъстъчка?

За днес ден 35 от 80ДО. Ще я домъча програмата. Вчера като видях Т20 ми мина мисъл да я пробвам, но нали уж уча децата на постоянство, реших, че не трябва да се излагам.

# 110
  • Варна
За днес БР12 и първи ден от предизвикателството на Cassey Ho - 100 abs challеnge. Благодарности на
blondyberry! С храната съм добре, засега. 😄
Може ли линк към това предизвикателство, мерси предварително Simple Smile

# 111
tabitaaa, заповядай. https://m.youtube.com/playlist?list=PLSCcAGyv98ic8jI8bNOOakNtLp45ROGxC

Зависи кога тренирам. Понякога протеин, ако е към обяд директно обядвам. Протеин, зеленчуци и напоследък някакъм въглехидрат.
С храната бях добре, докато не решихме с баткото да направим бананов хляб с фъстъчено масло. 😄 Омотах набързо две парчета. Усещам, че няма да изпълня целите си за месеца, но няма да се откажа.

# 112
Здравейте момичета!

Приключих с Brazil butt lift и търся A little more obsessed на Autumn, но не мога да я открия никъде. Бихте ли ми казали от къде да я сваля?

Резултатът от бразил бут лифта е -1 см. в обиколката на бедрата и пооформени колене и дупе. Задната част на бедрата, обаче, не е мръднала, или поне на мен така ми струва.
Свалих си МФП - голяма играчка е. Ауу момичета, как можете да живеете с толкова малко калории? Аз не падам под 1900. По цял ден се ограничавам и накрая на деня пак се въртя около 2000. Мазнините винаги са нагоре с по 10-15 гр. Е, то и храната ми в момента е предимно ядки, плодове, кисело мляко, рибка, мед, някакви салати, малко кексче, малко шоколадче и то калориите литнали нагоре, а МФП не дава повече от 1520.
Трябва по-сериозно да започна режим, който да спазвам.

# 113
Дотъркалях се. Ей ме на!
Е, нямаше как да не се разпиша, като сте толкова мили и ме споменахте на няколко пъти BlushHugKissing Heart

Теди, благодаря ти! Hug Щях да пиша още в предната тема, но само четях.

Маги, липсваш тук, но когато те "видях" в темата ми стана едно такова мило. Да вземем да се стягаме и да влизаме във форма какво ще кажеш? :  Blush Kissing Heart
Ох, красива е много девойката Kissing Heart Габриела я гледа и иска бебе сестричка, обаче смятай сега аз как го извъртам Joy
Забравих да кажа, че си тренирам с твоите гири петици Kissing Heart

Две седмици просто ги отвях бе тренировки. Ей на, признавам си! Точно, защото за РД направих любима торта и после няколко дена се "борихме" с нея всички. Нападнаха ме с едни поръчки, картини за едно интериорно студио в Лондон и акцентирах там.

Установих, че нямам времето за 80ДО, въпреки че е много грамотна програма и ще си я направя с кеф скоро. Обаче при тези бедра и други нежелани в моята визия елементи се наложи да вкарам тежката артилерия  т.е подкарах ротация на Cathe Friedrich

Отчет:
11.02 Strong and Sweaty - Boоt camp - Cathe Friedrich
12.02 Strong and Sweaty - Ramped up upper body - Cathe Friedrich
13.02 Strong and Sweaty - Cardio slam - Cathe Friedrich

# 114
TDI
И аз съм с болки в плешките. Мисля че е мускулна треска, но си боли доста. Една седмица беле на едната, а сега на другата. Сега вече и като се протягам боли или като застана на тази ръка (при кърменето) или спане на съответната страна. Но не се отказвам. ММ казва да спра за няколко дни, но аз не та не. Мажа се с диклак гел и поотминава за момент.

Ластиците от декатлон ми се скъсаха и сега търся нови. 

# 115
  • 1st floor
Отчитам ден 24 - ААА  и изчезвам да си пълня кутиите с храна за работа. Ще бъде тежък ден, началството е освирепяло от липсата на работа (което си е нормално за февруари).  Mr. Green

# 116
TDI
И аз съм с болки в плешките. Мисля че е мускулна треска, но си боли доста. Една седмица беле на едната, а сега на другата. Сега вече и като се протягам боли или като застана на тази ръка (при кърменето) или спане на съответната страна. Но не се отказвам. ММ казва да спра за няколко дни, но аз не та не. Мажа се с диклак гел и поотминава за момент.

Ластиците от декатлон ми се скъсаха и сега търся нови. 

Ами вземи го послушай този твой мъж Simple Smile))))
И аз така не слушах никого и се докарах до... 2 седмици не знаех на кой свят съм. Не можех да спя, да седя, да стоя права, ужасно много се изнервих от непрекъснатата болка.
Днес подхванах отново лекичко тренировките. 60 ден от 80ДО. Докато ме мъчеше липсата на спорт и се ядосвах, че не мога да спортувам, всичко беше ок. Но вчера и днес се чувствам по-добре, а нещо започна да ме мързи. И тука вече реших, че нещата отиват на зле. Колко време е нужно да се изгради един позитивен навик и колко малко да се "забрави" ... особено, ако ни тласка извън зоната на комфорт. Викам си "я ставай, да не стане като с кикбокса, ядоса се на треньора, не отиде веднъж и така вече 3-4 години" Simple Smile

И моите ластици от декатлон се скъсаха на 2рата седмица.

# 117
Кардиото от АЛО, наистина се вманиачавам Simple Smile.
Аз съм с лидълските - зелен и сив. Не ми се вижда много съпротивлението, но пък, според мен си вършат работа.

# 118
За днес с огромно облекчение - БР 7 за последен път:smiles: Вчера Кардио 2 и 25 минути степер.

Забелязвам, че с тренировките на степер доста бързо се привиква и вече от 20-30 минути изобщо не се изморявам.Трябва да увелича времетраенето.
Двете седмици отпуск ми излизат през носа последните дни... Събота и неделя съм дежурна и почивката ще е чак следващия уикенд:sad: Хипотетично бих могла да си взема почивка в понеделник, полага ми се, но ми е неудобно след дългата отпуска.

# 119
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Ааа не, моето си е било МТ, защото днес съвсем леко се усеща и утре вече ще си е заминало, за да се върне отново след ААА, но това е отделен въпрос. Обаче съм изумена как 30 дни тренировки, без никаква друга почивка освен регламентираната и пак имам мускулна треска.

Общи условия

Активация на акаунт