Тренировки в домашни условия - 98

• 43 527
  • 733
  •   1
Отговори
# 90
Записвам се чак на шеста страница, почти нищо не правя за съжаление. Тук -там йога и толкова. Зарязах БР, защото едно след друго ми се разболяха и двете деца, а после и аз.
Силно се надявам скоро да успея да вляза в релси, защото се чувствам наистина ужасно.

# 91
  • Бургас
Да се отчета и аз - стигнах средата ден 40 на 80 ДО Кардио кор. От вчерашното буути пак! имам мускулна треска на дупето. И да, не съм се отказала от програмата, нищо че не пиша. Но ме налегнаха нещо много нерви и проблеми, та хич не съм позитивно настроена и направо нямам желание за нищо.
Благодаря на Спринкълс, че обърна внимание за редуването на дълги-кратки тренировки във втората фаза и аз се наритах да продължа. Признавам, че Кардио Флоу едва я правя - супер ми е досадно. Може би и защото е в почивен ден и я правя в детската на килим, пък и не я правя сутрин на гладно, щото да не ставам преди 6 в почивен ден....
Видях страхотна Арсен, аз си спомням други нейни снимки (от темата с Руми) и направо съм възхитена от промяната:clap:! За Дезидера няма какво да коментирам - респект!:hibiscus:
Честито бебче на Маги, болните да оздравяват, рождениците да празнуват!

# 92
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
И аз днес отчитам ден 34 Core Cardio, тази седмица ми беше по-леко от предната, изобщо предната седмица бях суууупер зле - в смисъл наритвах се да си правя тренировките, на 100% давах всичко от себе си, но ми беше супер изморено, спеше ми се, гладна бях - много гладна! И от бути мускулната ме държа до легс дей, само за да я получа отново... на краката нали... защото после дойде ААА и бонус МТ на трицепса и гърба ... може да ви се струва, че се оплаквам, но всъщност много се кефя Grinning Както очаквах тази седмица няма глад, няма умора, само кеф!

# 93
Аманда, много неща се промениха и се бяха променили още като бях там, например няма моята специалност. А, баща ми, ох и куп още проблеми. И тук си ми е добре, само работодателите нещо... О, аз до 7 не съм стигала, а БР съм я почвала 3 пъти. Как е малкият?

Днес главно заден и преден бедрен мускул, и много дупе. Що щанги преметнах. На финал 20 мин вело. Излизам изцедена от фитнеса, хапвам пилешко в Кауфланд, от там до една аптека. И портмонето ми го няма. Всички документи там, майната им на парите. И едно лудо търчане Кауфлан - полицията, а то един човек го намерил пред аптеката и го оставил там. Нищо не пипнал. Много му благодаря!
Да сега съм се пльоснала пред телевизора и реанимирам!

# 94
Здравейте, аз, като "старо куче" в домашните тренировки за пръв път влизам в темата. Не видях Joe Wick и Cassey Ho. Те са ми любими и много ви ги препоръчвам. Каси има две предизвикателства (клекове/коремни) препоръчвам ви ги, а Джо прави кратки, но ефективни тренировки. Преди година постигнах резултати, които за "домашни условия" бяха доста добри Simple Smile От скоро  започнах отново тренировки, чувството е уникално Heart

# 95
luba, честита да си! Все така усмихната и сбъдваща мечти!

Вчера извънредна почивка. Днес БР11. Не знам защо не я помня като трудна тренировка...Доста ме измъчи. Модифицирах на много упражнения и накрая не усетих изтощение, което ме връхлита в предходните тренировки.

blondyberry, добре дошла.

# 96
Люба, честит рожден ден, бъди здрава и щастлива.
ПС
Още почивам, хапчетата започнаха да действат. След ден два съм отново в играта Simple Smile

# 97
  • Пловдив
Здравейте!
Влизам само за бърз отчет - Лифт 4, 50/50, седмица 1 тренировка 1. Признавам, че силовата част ми беше леко скучна /което не означава, че е била лоша, напротив/, Хийт частта ми хареса. Много лошо я направих, имах и друга работа, прекъсвах, нооо пак по-добре от нищо.
Благодаря на всички за пожеланията, от сърце, страхотни сте, момичета!
Болните да оздравяват, проблемите да се решават и всичко да е наред! Джери и при теб така! Весела вечер!

# 98
За днес - Strong Lower Body Stacked Sets от LITE Series с Кети. Като я свърших, си мислех, че твърде много натоварих квадрицепсите. Сега обаче усещам задно бедро. Ще видим утре как ще е.
Спринкълс, ти питаше за Transform на Шон. Пуснали са я в Insanity групата. Моят степ определено не е подходящ. Твърде е дълъг и висок. Май няма да я пробвам. А Шон е в клинче, изглежда малко странно.

# 99
Честити рожденички в темата- Люба, Аманда и Би!  bouquet bouquet bouquet
Да сте живи и здрави, да ви вървят тренировките, и никакви контузии! newsm59

Почивах 2 дни един след друг. Карах 2 дни на варени зеленчуци, и ме беше страх да е огладнея. Днес обаче ще се тренира.

# 100
  • 1st floor
blondyberry, добре дошла!  Simple Smile

Кайлис, ще влезеш в час, споко. Важното е да сте здрави!

За днес отчитам Ден 23 Cardio Core. Първата седмица ми се стори ужасно и трудно с тия 30 секундни интервали. Сега ми мина като пет минутки.  Simple Smile Дано във втора фаза да не е много по-трудно и дълго кардиото, че хич не го харесвам.  Mr. Green

Като ви чета мненията за метаболизма, почвам да си мисля, че моят направо е умрял, не заспал. Вечно ми е студено, а вечер, като се прибера от работа, се омотавам с одеяла на дивана и само главата ми се показва. Гледам, че на фемилито не му е студено, малкият даже ходи по тениска и с боси крака.  ooooh! Явно аз не съм наред. Crazy

Я, да питам най-старите кучета в темата, дали помнят Маями и защо изчезна така изведнъж?  Laughing

# 101
  • Пловдив

За днес отчитам Ден 23 Cardio Core. Първата седмица ми се стори ужасно и трудно с тия 30 секундни интервали. Сега ми мина като пет минутки.  Simple Smile Дано във втора фаза да не е много по-трудно и дълго кардиото, че хич не го харесвам.  Mr. Green

Като ви чета мненията за метаболизма, почвам да си мисля, че моят направо е умрял, не заспал. Вечно ми е студено, а вечер, като се прибера от работа, се омотавам с одеяла на дивана и само главата ми се показва. Гледам, че на фемилито не му е студено, малкият даже ходи по тениска и с боси крака.  ooooh! Явно аз не съм наред. Crazy

Я, да питам най-старите кучета в темата, дали помнят Маями и защо изчезна така изведнъж?  Laughing
Помня го, отиде в другия форум при смяната на визията на този, но онзи форум явно не просъществува 😀. Кифльо.
За днес Бурн съркуит 2. Утре трябва да е някакво кардио, ще видя кое ще бъде. Непо, не знам какво връзка има между студа и метаболизма, знам, че ти е студено, ако не си дояждаш или правиш фаст и тялото гладува, за друго не ми е известно. Така или иначе, човек става все по зиморничав с времето, та ще да е от ЕГН 😭😭😭. Хайде лек ден!

# 102
  • 1st floor

Я, да питам най-старите кучета в темата, дали помнят Маями и защо изчезна така изведнъж?  Laughing
Помня го, отиде в другия форум при смяната на визията на този, но онзи форум явно не просъществува 😀. Кифльо.
За днес Бурн съркуит 2. Утре трябва да е някакво кардио, ще видя кое ще бъде. Непо, не знам какво връзка има между студа и метаболизма, знам, че ти е студено, ако не си дояждаш или правиш фаст и тялото гладува, за друго не ми е известно. Така или иначе, човек става все по зиморничав с времето, та ще да е от ЕГН 😭😭😭. Хайде лек ден!
Хахахаха, ЕГН викаш....еми, време е и то да се обади! Simple Smile)))))) А за недояждането - аз цял живот съм си недояла. Имам чувството, че ако не се ограничавам, нон стоп нещо ще дъвча. Simple Smile

# 103
За днес БР12 и първи ден от предизвикателството на Cassey Ho - 100 abs challеnge. Благодарности на blondyberry! С храната съм добре, засега. 😄

# 104
Здравейте
Отчитам долна част от 21ДФ с пауза посредата да кърмя и приспивам 🙈 Натовари ме добре, въпреки малките тежести, които ползвам.

Общи условия

Активация на акаунт