Тренировки в домашни условия - 98

• 43 553
  • 733
  •   1
Отговори
# 165
Агент, а стана ли ясно от какво се отключват тези алергични реакции? Лекарство ли е, храна? Лекарство в храната?
Тц, не могат да разберат. Засега единственото общо в 2 от 3-те случая е бурата и бри. Разбира се, имам и отлични тестове за мляко и млечни, които не индикират нищо. Опитвам се да репликирам менютата си от тези дни да видя дали ще почетвъртя, че поне да знам какво да изолирам.

Така и не успявам да направя дупе Sad Слаба съм и с мъжка структура и явно от там идва тази невъзможност. Тренирам усилено, но уви .....
Обем (мускулна маса) в дупе се качва с работа с тежести и калориен профицит с ударение на протеин.
Скрит текст:
Надявам се, че ползвате английски - това е много полезна книга за вашите цели!
https://drive.google.com/file/d/1QWDo248fKJvV_8iXSQsGh8NoT3mcUa6U/view

# 166
Проблемът е, че съм вегетарианец. Това за мен оказва огромно влияние. И отделно е структурата ми и вечно ниското ми тегло.
Много благодаря!

# 167
Днес се разписвам с тренировка от Lumowell: Butt, Abs and hips.Все още имам мускулна треска, след седмица предполагам ще отшуми, не бях тренирала от месеци. И за хапване: 4 белтъка+2 жълтъка+зеленчуков микс;

# 168
Проблемът е, че съм вегетарианец. Това за мен оказва огромно влияние. И отделно е структурата ми и вечно ниското ми тегло.
Много благодаря!
Това не са проблеми, а предизвикателства, които определят пътят ти, но посоката си, ти си я избираш.

Днес хапчетата действат добре и правих кардио кор, ден 61

# 169
За днес - Vertical Loading Live с Кети.
nelly13, на първа страница има доста предложения.
nice, има и вегетариански протеин/нямам предвид задължително соя, но има достатъчно конопени, оризови, грахови и пр. варианти/.
Агент, не го знаех този човек. Майка му, да, естествено. Да не би алергията да е към коричката в брито? доста хора имат към гъби или антибиотици.

# 170
И за хапване: 4 белтъка+2 жълтъка+зеленчуков микс;
Моля ви, не ползвайте тази тема за отчитане на храна!
Това е темата, която ви е нужна:
https://www.bg-mamma.com/?topic=1080723

# 171
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Агент, най-сериозна реакция съм правила от бри. Може би трябва да го обмислиш като възможен виновник.

Франк Медрано е любимият ми веган с изчестено тяло, мускулна маса, контрол - уникален контрол има върху тялото си. Има сайт и може да се абонирате и да получавате съвети за храненето.

Днес в Била видях едни кълнове, които са с високо съдържание на протеин, прочетох етикета на бурканчето и се възхитих, обаче какви бяха... ако ходя пак тези дни ще погледна и ще ви кажа. 

# 172
Здравейте, предварително се извинявам, ако има такава тема.
На фитнес не ходя, защото в моето малко градче фитнеса е затворен отдавна и сега планирам март да започна кардио. Искам обаче да ми препоръчате упражнения в домашни условия за стегнато дупе и стегнато коремче, лично вие да сте пробвали и да е имало резултати.

# 173
Здравейте, предварително се извинявам, ако има такава тема.
На фитнес не ходя, защото в моето малко градче фитнеса е затворен отдавна и сега планирам март да започна кардио. Искам обаче да ми препоръчате упражнения в домашни условия за стегнато дупе и стегнато коремче, лично вие да сте пробвали и да е имало резултати.

Румяна Илиева е твоят човек!  Grinning newsm10

# 174
Агент, дано възможно най- бързо се установи какво предизвикава реакциите!  Heart Eyes  Ти успя ли навреме да реагираш с малката аптека в джобовете, или неизбежно вдигна спешното на "Ура!"?
И сърдечно ти благодаря за мнението.  Hug Така или иначе, не успявах да си наглася зададените макроси и сега поне се потвърдиха подозренията ми, че съм се тюхкала напразно.  Wink

Последна редакция: нд, 17 фев 2019, 01:42 от Анонимен

# 175
Вчера Чизъл Аджилити + 15 мин. глут Чизел, днес почивка.
Агент, дано се разбере вече от какво са реакциите...сигурно е много затормозяващо така да очакваш постоянно, че може да се случи пак...

Последна редакция: нд, 17 фев 2019, 17:47 от арсен

# 176
  • София
Отчитам завършена седмица 2 от Chisel календара.Хубава програма.

# 177
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Днес Кардио флоу ден 38

# 178
  • Пловдив
За днес това-разходихме се из баирите над наше село, за 2 часа, откривам сезона. А и трябва да се подготвям за едни трекове след месец, че си лекувам депресията със самолетни билети, опряни на челото. 😃 За утре мисля да продължа с кака Шалийн, за последна седмица 1 ниво, и ще си купя по-тежки гири, за да съм Готова за ниво 2. , вчера почивах.

# 179
За вчера и днес -нещо като Джо Дилън, ама на степер - по 30 минути. Правих някакви движение с две гири по 3 килограма, докато бях на степера. Яко се изпотих и малко трудно беше да балансирам, но мисля, че се получи добра тренировка.
Агент, оня ден една приятелка ми разказваше как мъжа й направил три алергични шока с подуване на лицето един след друг, а всички тестове за алергии са му отрицателни, само при какаото е имало някакъв малък процент, но лекарката е казала, че трябва да изяде десет шоколада, за да има драма.... Та явно и на други хора трудно им откриват причината...

Общи условия

Активация на акаунт