Тренировки в домашни условия - 98

• 43 593
  • 733
  •   1
Отговори
# 270
  • 1st floor

Мислих да се разходя, но не съм спала цяла нощ и ще се опитам а подремна. Заявявам - не съм влюбена, само в 5-6 Simple Smile

Аз пък понякога с месец съм изцяло стриктна и ядене, и тренировки и  грам, нищо.
Сега толкова бира изпих и ми изчезнаха 3 кг.
Joy Joy Joy

Няма лошо. И в бирата, и във влюбването! Joy Аз само първото го мога, но не ми изчезват килограми от това. Толкова да съм придирчива спрямо мъжете, че да се чудиш как въобще съм се омъжила.  Mr. Green По-скоро се зазяпвам подир жени, но не с помисъл, категорично не съм минавала под дъгата. Laughing

Аз обратно на TDI обожавам да готвя и зорлем се спирам да не го правя, защото после си и похапвам доволно. ММ се оплака, че като съм на диета, подлагам и цялото семейство.  Mr. Green

За днес отчитам Booty, ден 33. От миналата седмица ААА ми донесе зверска мускулна треска на корема, която ме държа три дена. Не ми се беше случвало скоро.

# 271
Отчитам total body cardio fix.
Съвсем съм загубила съм форма, задъхах се, облях се в пот. Но ще става по-добре, сигурна съм.

# 272
И аз днес бях много зле с БР 9. Не знам какво ми стана - виеше ми се свят, гадеше ми се, последният кръг не успях до края да го избутам. А миналата седмица нямах проблеми.
По отношение на мъжете - бих се определила с претенциозното "сапиосексуална". Да се чудиш защо само тялото напоследък тренирам, ако ММ има същото отношение към жените. Може би трябва да заложа на повече тренировки за най-горна част:smile:

# 273
  • Бургас
Днес започнах третата част на 80ДО - ден 51 ААА. Много ми хареса, въпреки че на последното упражнение с плъзгането щях да се разрева от зор Simple Smile
И сега да ви почерпя виртуално за 42-рия ми рожден ден, който беше вчера:
Скрит текст:

# 274
Аз за днес отчитам БР7, не ме затрудни много, но следващия път трябва да я направя с по-стегнат ластик.
Иначе да ви се оплача, че пак съм изпаднала в някаква дупка (депресивните състояния напоследък много често ме  мъчат) и е цяло чудо, че успявам да си направя поне тренировките. Друго нищо не ми се прави, пълна апатия, само ми се лежи и дори апетит никакъв нямам. Съжалявам за леко негативния пост Confused
ЧРД на nina
Хубав ден на всички

# 275
  • Пловдив
Здравейте!
Нина, честит рожден ден, страхотна си! Много здраве, щастие, късмет и любов!
Деси, да не би храната да ти идва малко, въглехидратите и от там тази депресия? Хапвай добре, тренирай, гони лошите мисли от главата и нещата ще минат. Зимата като е без слънце и е така много предразполагаща към такива мисли. Късмет!
Аз отчитам Шалийн Екстрийм Пуш съркуит 1 - тренировките втория месец са с малко повторения - 6-8, но с по-високи тежести.Тази специално беше с акцент бицепс и трицепс, малко и за долна част. Тъй като тренирах с мъжльо, той ми крадеше тежките гири и аз не можах да я направя качествено, не вдигах много пулса, та се наложи да добавя и Трансформ 20 , Фастър. Така ми дойде екстра, страхотно се чувствах, краката ми се разтрепереха и въобще се натренирах добре. Та съм доволна. Ще видим как ще я докъдря. Днес много студено,чакам да пекне вече … На всичкото отгоре за трети март съм взела билети да отскочим до Верона, и като видях прогнозата – минус10/ , направо се озъбих. Хич не съм очаквала такива температури. Ще се наложи да залагаме на ядене и пиене, няма как.
Весел ден на всички и горе главата!

# 276
Джери, аз с тази депресия се боря от много време, тя е резултат от дълга поредица от най-различни негативни обстоятелства, за които не ми се влиза в подробности. Аз също съм на антидепресанти и други по-сериозни медикаменти и определено спортът ми помага в доста голяма степен.
Люба, определено не ям много, но не с цел спазване на някаква диета, а по-скоро от гореописаните проблеми, направо ми се налага да ям насила понякога, за да достигна необходимите за деня калории.
Пак се извинявам, че ви натоварвам с не толкова приятни неща:confused: и ви благодаря за позитивните постове:kissing_heart:

# 277
Непо, аз често се влюбвам, е айде харесвам много някого. Ама вместо да ми е хубаво, цветя и бонбони, аз съм обратното. Не ми се яде, повръщам често, отслабвам, явно в моето влюбване има нещо хубаво Simple Smile

Аманда, и на мен ми беше днес така днес, ама избутах тренировката. Замисляла съм се , и аз така си се определям. Иначе само от горната част и давам Simple Smile

Деси, аз съм си с депресия и лекарства взимам, но спортът ме кара да си я разкарам. И аз съм от дете така. Енрофинът все пак е хормонът на щастието! Всичко ще е наред, още един-два месеца!

Нина, честит рожден ден. Все така да си хубава!

Днес фитнес. Гърди, бицепси и крака, главно вътрешна част. Ми като се замисля, то същото, като на Чизел вчера. Скапана съм. Мисля да отпочина утре! А, имам интервю за работа и после (дано е хубаво времето) много дапообиколя нашите върхове!

Последна редакция: пн, 25 фев 2019, 15:56 от Jerry F

# 278
Нина, честит рожден ден! Все така спортно да го посрещаш много, много години!

Деси, дано успееш да се измъкнеш.  И аз зимата, когато няма слънце, когато температурите са ниски, също съм в някаква форма на депресия. Истински живея само лятото. Но пък тренировките наистина са си спасение....От тях не огладняваш ли? На мен ми отварят страшен апетит. Откакто тренирам, разбрах какво е да се храниш стабилно по няколко пъти на ден. Преди това карах по цял ден на кафета, солети, някоя ябълка и вечерта основно хранене. И все си бях дебела и гладна....
Джери, стискам палци за интервюто! И се опитай да се радваш на влюбванията.
Любче, много е хубаво, че тренирате двамата. Аз успях да запаля голямото дете ,но мъжа ми упорито смята тренировките вкъщи за скучни. Той признава за спорт само отборни игри като волейбол, баскетбол, футбол донякъде...

# 279
HugНина, честит рожден ден, чудесна си, и на 52 ти пожелавам, пак така да наминеш и да почерпиш виртуално със спортното екипче и маратонки и да се отчетеш с тренировка...Simple Smile

За депресиите
Скрит текст:
И аз страдам от депресии най-вече януари, забелязала съм, че с появата на първите по-слънчеви дни и увеличаването на деня се оправям. Тренировките винаги ме вадят от такива състояния...даже преди четири месеца изгубих родител, съвзех се много по-бързо от колкото очаквах и го отдавам именно на тренирането, знам го защото още с първата тренировка след паузата, сякаш отново пламна някакво пламъче в мен, което беше угаснало временно. Та слънце и тренировки са антидепресант номер 1 за мен. Simple Smile

desi_ks, ще се справиш Hug

Духче, няма да изгубиш сила и издръжливост толкова бързо, просто след пауза първата - втората  тренировка са тегави, после всичко си идва на мястото.

Отчитам вчера Макс хамър стрендж + 10 мин. аб хамър, днес почивка и правя 36 часа фаст, понеже в събота бях на РД и то бяха едни торти, една чудеса...Smile

Очаквано ХиЧ, както и при първото завъртане, ми докарва често леки мускулни трески и увеличи глада, но стискам зъби да мина първият месец, защото знам, че вторият нещата сякаш се "поуталожват"и апетита се кротва и най-накрая дано да успея да поизчистя и най-накрая да видя в огледалото това, което искам.

# 280
Нина, честит рожден ден!

От днес и аз на ХиЧ. Мислих само Чизъл да правя, но в крайна сметка реших друго. Мисля да комбинирам с Т25. За днес Chisel Balance + ден 12 от 100 ab challenge.

# 281
Нина, честито. Изглеждаш прекрасно.
Благодаря за съветите. За сега почти не тренирам или само колело и йога.
Аз на депресия не се давам лесно и ме спохожда, ако нямам цели, ако не зная за какво се събуждам и каква е ползата и от мен и от деня и от живота ми. Имам нужда от смисъл Simple Smile но сега макар и студено, това слънце много ме съживява и ми става хубаво.

# 282
  • Варна
Привет
Малко отчет и от мен
петък - 5 кръга
5 лицеви
100 скока на въже
10 клека
30 коремни

събота
https://www.youtube.com/watch?v=RqfkrZA_ie0
после
https://www.youtube.com/watch?v=Q-vuR4PJh2c

понеделник
ЕВА Simple Smile
https://www.youtube.com/watch?v=2Xi3TDEYDHw&list=PLXfQCAFHeD … IjsaBQPny0fiXhFuP

Много са ми натегнати задните бедра. Явно не правя нещо както трябва. Получава се дисбаланс в краката. Заради скъсания менискус, предполагам, че съзнателно и несъзнателно се щадя и пазя.

# 283
  • 1st floor
ЧРД на Нина на патерица! Изглеждаш, чудесно! bouquet

За днес - Ден 34 - Cardio Core.

Зимите винаги са ми били депресивни. Но от както започнах да ходя на планина, депресията изчезна, пу-пу.
Няколко нощи подред вече не мога да спя като хората. Будя се, въртя се цяла нощ и накрая ставам в пет...в шест вече ми спи отново, но няма за кога. И вечер съм като труп...Мисля, че на мен луната ми действа. Crazy  Колкото и да не вярвам в такива неща, съм забелязала, че имам проблеми със съня при пълнолуние.

# 284
Хелоу,миналата седмица нищо не съм тренирала,в събота лек пилатес и малко горна част и неделя цял ден ски.

Общи условия

Активация на акаунт