Тренировки в домашни условия - 98

• 43 624
  • 733
  •   1
Отговори
# 510
  • 1st floor
Днес замених животинското кардио с 45 минути кростренажор. Другата седмица започвам трета фаза, дано не е много по-трудна от втора  hahaha, че лека-полека започнах да си възстановявам силите. Laughing

Вяра, хубаво е, че щерката споделя заниманията ти. Peace Моята не става от дивана. И тя, и съпружието се пробваха през годините, но бързо се отказваха. Хем не ги хвърлях в дълботото, а започваха с нещо по-лесно. От нашата къща само дребния проявява интерес към спорта, но не домашен. Ходи на плуване, а в свободното време и в училище се  е записал на волейбол.

# 511
 А при нас голямото дете си тренира вкъщи, но не гледа тренировки, а сам си измисля - лицеви опори с пляскане на ръцете, бърпита, коремни преси, с гирите също тренира. Набира се на пътната врата. Добре му се отразява, но ме притеснява, че леко се вманиачава с храната, което по принцип не е особено характерно за деца на тази възраст. А и не знам дали е редно.....Тази сутрин се ядосваше, че свършили овесените ядки и нямало какво да се яде, сякаш само овесени ядки с кисело мляко става за закуска:smile: Баща му малко се дразни, той по принцип се дразни като храната се възприема само като носител на някакви вещества, а не от вкусната й, кулинарната страна.
Брат му ходи на футбол и на народни танци. Той много обича да си похапва:smile:, прилича на майка си.
За днес съм предвидила да направя тренировка с обсъжданата Ева, но първо ще се занимавам с малкия ми син, че трябва да се явява на едно състезание и е добре да решаваме теми от предходни години.

Последна редакция: сб, 16 мар 2019, 09:27 от Amanda.D

# 512
Привет!

Отчет за днес:
Прекрасна, прекрасна тренировка за дупе на Никол, идеално ми пасва на нуждите.
https://www.youtube.com/watch?v=bTEoN2ULzwg

След нея Beta Core Cardio T25Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Цяла седмица не съм правила кардио, уикенда ще поскачам малко с Шон.

Ева и на чешки е Ходаковска, всъщност, но автоматично си мисля, че Ch е Ч. Тази жена прилича на богиня, честно. Heart Eyes
Невероятно красива.  Shocked

# 513

Нали, нали...като я започнах в началото бях малко разочарована, обаче като дойде частта с постелката, леле майко, тогава разбрах, че първата част е била да подготви мускулите за това, което ще им се случи на постелката...както се беше изразил някой тук, май Звездичката, обработва всички мускулчета на дупето от всякъде.

Днес Hammer Conditioning (една от любимите ми) + 10 мин. аб хамър.

От 80ДО съм пробвала няколко тренировки, основно за дупе, и не съм я подхванала само защото все още не съм си купила по-тежки дъмбели, това лято ще гледам да си закупя и следващата есен-зима живот и здраве ще я направя.

# 514
  • София
Здравейте момичета, напоследък започнах да тренирам в къщи, че с 3 деца е мисията невъзможна да стигна до фитнес. От известно време ви чета и искам да ви попитам къде мога да намеря 80ДО? В момента тренирам с Боб Харпър и искам малко да разнообразя. Може и на лични да ми го пратите. Благодаря предварително.

# 515
Здравейте, аз не пиша често, защото си тренирам с БР - имам приятна мускулна треска на дупето от БР10. Днес направих Кардио 3 и ми допадна повече от 1, може би защото интервалите са от 20 сек., а не по 1 мин. Едноминутен интервал ми идва тежко като натоварване и много ми се качва пулса, аз и затова правя по-нискоинтензивни кардио тренировки.
Хубав ден на всички Grinning

# 516

Нали, нали...като я започнах в началото бях малко разочарована, обаче като дойде частта с постелката, леле майко, тогава разбрах, че първата част е била да подготви мускулите за това, което ще им се случи на постелката...както се беше изразил някой тук, май Звездичката, обработва всички мускулчета на дупето от всякъде.

Да, да! Абсолютно! Много ми харесва. Утре ще направя пак нейна, но онази със зеления екип, не съм го пробвала още.

Момичета, правили ли сме си топ 10 тренировки? Не програми, а отделни такива?

# 517
За днес - Body Max на Кети. Много хубаво кардио и горна част на тялото (Агент, пак издевателстваше над бицепсите, явно обсесията й не е от вчера), но долната част малко куца.
https://www.dailymotion.com/video/x6mxhm8
https://www.dailymotion.com/video/x6n4amf
Ще видя утре с какво ще компенсирам. Може би с Ева. В тази връзка, понеже виждам, че набира популярност, да си кажа, че на мен любимите ми от нея са Skalpel Wyzwanie, Bikini и Body Express. В последните две има показани различни варианти на упражненията, така че могат да се нагодяват към нивото, а Bikini безпроблемно може да се раздели на две и да се прави само около 30 минути при липса на време.
Дези, нямаме топ десет на любими тренировки, но не знам дали ще можем да се разберем. Може да си направим различни категории като за оскарите (най-добра силова за цяло тяло, най-добра ММА, най-добра степ, най-добра метаболитна, най-добра балетна и пр.)

# 518
Звезди, аз питах всеки да сподели своите, за да ги пробвам. А не всички вкупом да гласуваме кои са най-добри. Това наистина би било трудно.
Веднага си записвам тези от горния линк. И Ева, и Кети.  Hug
Като си харесам нещо, го въртя до откат. Laughing А разнообразието е хубаво нещо.

Отчитам чистене на под в 4 сутринта. Дребния, горкия,  е болен. ooooh! Ще спя в някой друг живот.

# 519
Аз много ще се радвам да направим нещо такова и да го сложим на първа страница, защото виждам, че ми е трудно да съчетавам редовен спининг с 80 ДО. Правя тренировките, но разкъсано, а не всеки ден. Ще изкарам 3 та фаза, но после мисля просто да правя тренировки, а не цяла програма, поне за известно време. Такъв ми е планът де.
Можем да ги разделим на йога и пилатес,  силови и на тип кардио. Но понеже аз все още се уча и се мисля за доста начинаеща, не смея да давам много идеи и съвети.
Ще помисля, кои тренировки лично аз харесвам и ще ги споделя скоро.

# 520
Чизел кардио днес, все още продължава да ме мъчи много тази тренировка, особено първото и последното упражнение, дето се качваш на пейката (в моя случай табуретката)  с дъмбел...на всичкото отгоре моята табуретка е по висока от тяхната лежанка, пък краката ми са по-къси от техните, и  за това на мен ми е още по-трудно. Joy

# 521
За днес един час степер, вчера тази на Ева https://www.youtube.com/watch?v=kfsfBJGFh2o. Много ми харесва, правя я май за трети път:smile:
Изобщо не мога да дам списък с любими тренирвки, тъй като досега съм тренирала изключително еднообразно, без конкретна цел и мисъл да натоварвам определени мускулни групи, важното е да има движение:smile: Не чета и много по темата, не познавам тенденции, актуални имена и т.н
Но от това, до което съм се докосвала, най ми допадат тренировките на Кристин Къри за цяло тяло. Такова натоварване търся, за да чувствам, че нещо правя.

# 522
Момичетата от София, дайте идеи за места за разходки наоколо. Да стават за мързелив мъж и две годишно с перка в задника.

# 523
Герман, Лозен, Панчарево. В Герман има асфалтова пътека след Германския манастир. В Лозен до БЧК може с кола или автобус, после може да качите Половрак, ако искате. Ако не, има достатъчно полянки за пикник и свободна игра. Същото е и около Германския манастир.
 В Панчарево през уикенда има ужасно много хора, другите места са спокойни. Пътеката Панчарево - Кокаляне е прекрасна през седмицата. Има и асфалтова, има и през гората.
Зависи обаче в коя част на София сте. Ние сме в източната и тези места са ми удобни.

Последна редакция: нд, 17 мар 2019, 18:56 от Amanda.D

# 524
Има ли някъде инфо за маршрутите? Като за третокласник - стигаш до еди си къде с кола, минаваш под третата бука вляво, вървиш два километра, завиваш вдясно, обядваш еди си къде, прибираш се еди си как?

Защото тези места са ми познати като населени такива, не като маршрути Confused

Общи условия

Активация на акаунт